Za Vucica, glasam za njega sve dok se narod ne opameti ili ako ostane ovakav onda je Vucic pravi izbor.....dakle ovakvom narodu treba ovakav Vucic, a ja tu necu da pametujem niti da se mesam....Ako se rusi nek se rusi, ako odlaze mladi nek odlaze mladi ako im unuke prave butanci avgani i pakistanci i oni su ljudi , ovo pricam jer par cerkica vozaca u GSP vec ljuljuskaju male indijsko pakistance koji ne znaju ni rec, a ni one , ali se sporazumeju nekako , pricaju sve u 16 kad su sa njima, vozile se turu dve tri dok nije palo bebce...nece od rode, ...
Dakle glasam za Vucica dok procenjujem da to odgovara trenutno zivecem narodu u Srbiji bez obzira na cenu koju ja moram da placam, ebiga nisu me pitali za cenu koju placam ni kad su rusili , ni kad su krali , ni kad su ucutkivali , tako da ne ocekujem da ih interesuje cena koju ja moram da placam zbog njihovog karaktera..
I ne odlucujem po tome kako ko glasa, nego kako se ponasa....tako da mogu da glasaju i protiv Vucica ako vidim da su zeljni lopovluka namestanja kao u doba SPS i plus bahati , sire glupost u neopisivim razmerama, imaju uzrecicu ako ti ovde ne valja idi iz Srbije, dotle glasam za Vucica, ma kako glasali drugi...
Ebiga ne moze se pameti nauciti glupan , osim ako dobro ne zapamti kako je to ziveti sa posledicama...
Disclaimer....niti me placaju , naebo sam ko zuti od korupcije , pokrali mi 10 godina radnog staza, poznajem skoro sve politicare iz svih partija, ali se strogo ne mesam u njihove karijere....tako da moja odluka nije iz interesa materijalne ili nepotisticke ili poltronske prirode...cak cu jos vise naebati iako ne znaju za koga cu glasati ,