Da se prebrojimo

Jako je puno bilo ljudi ispred Arene
is-narendra-modi-the-biggest-crowd-puller-ever-in-india-v0-K5HysOZ0vx7XTCv4IBfeGqiS0q2M1TvXWN...webp

Bolje se razbiraš u te igre.
Ja bih da mu kupimo neku najskuplju i najdužu pa da se imamo i mi sučim zanimati.
Palim se na autoritete..modelsice i tako
Za nop stop zamlaćivanje je bila i ostala Zelda
Ima najjaču priču i loženje
Znači kao da rade psiholozi, ni jedna igra nije imala ništa sl.

Ja više volim kampanjske tipa Pokemon,narokaš ekipu a kad ćeš da nastaviš ko da je bitno, samo pumpam udarne pokemone

Samo sam hteo da vidim zašto je Animal Crossing na trećem mestu, kad eto zabatalio sam i FC26 zbog rakuna, slončeta, žabica, ptičica...
Penjem se na najviše proplanke u potrazi za fiosilima i ronim u najdublje delove za krabama koje posle utopim za lepe pare od kojih se nakupujem repe od slinavog praseta nedeljom pa preprodam po bosanskoj cijeni i onda proširim kuću. A u kući nema šta nema... Šta ćeš takva igra...

Ali skup u Areni je bio veličanstven

Poslednja izmena:
Jel liči na Lagertu🤔
Ima ex supermod da nas noćas sanja.
PS: Igrao sam igrica i previše. Sad izgubio reflekse i samo laganini..taktički🤫
Nema baki, hebe krštenica.

Evo ja na lapu imam emulatore svih kompova iz 80-ih i 90-ih a kolekcije igrica poskidao na vreme sa piratebay i emule-ta.
I još nabavio USB Kempston Pro i nema više šanse "1942" ili "Uridium" ko ono kada smo se hvalili po kraju ko je dokle stigao sa rezultatom na "majke mi", Sloba nije bio u planu da bude predsednik koliko je to davno bilo...

Ovaj Switch 2 će mi biti poslednja konzola sa punim razumevanjem.
A dobar je mamu mu japansku... Šta sve nisu izmislili da može...

Back