Ravnogorac65
Ističe se
- Poruka
- 2.412
Svi se busamo u grudi za smo ili nismo kada je ovaj režim u pitanju,kritikujemo apstinente.
Evo šanse da se prebrojimo.
Evo šanse da se prebrojimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gore nikada nije bilo,smena je jedino rešenje da se spase što se spasiti može i sačuva Srbija.Apsolutno za smenu, sve i da su bili dobri,a nisu. Predugo su na vlasti. To ne valja. U takvim situacijama,svako, ali baš svako,kreće da pušta korupcionaške pipke i prisvaja sistem, te ukida institucije. Režim treba da je smenjiv i da se meri isključivo po rezultatima. Bio sam dugo član kompanije Heineken, gde je top menadžment imao mandate. Upravo da bi se sprečilo ovo što sam naveo. Kuća je, dok je to pravilo postojalo, funkcionisala odlično. Korupcije i nepotizma je bilo (ipak je ovo Srbija) , ali su se takve pojave suzbijale, dovođenjem novih ljudi na čelo. Ljudi koji žele da se dokažu u prvih par godina i srede sistem i za to poberu masne bonuse
Ja sam za to da se svakom novom funkcioneru, od najnižeg do samog Predsednika - TESTIRA IQ. Uslov za dobijanje fotelje da bude minimum 130% iznad srpskog proseka .Apsolutno za smenu, sve i da su bili dobri,a nisu. Predugo su na vlasti. To ne valja. U takvim situacijama,svako, ali baš svako,kreće da pušta korupcionaške pipke i prisvaja sistem, te ukida institucije. Režim treba da je smenjiv i da se meri isključivo po rezultatima. Bio sam dugo član kompanije Heineken, gde je top menadžment imao mandate. Upravo da bi se sprečilo ovo što sam naveo. Kuća je, dok je to pravilo postojalo, funkcionisala odlično. Korupcije i nepotizma je bilo (ipak je ovo Srbija) , ali su se takve pojave suzbijale, dovođenjem novih ljudi na čelo. Ljudi koji žele da se dokažu u prvih par godina i srede sistem i za to poberu masne bonuse
Onda bi morao da raspišeš nove izbore, jer trenutni funkcioneri nemaju IQ ni na nivou majmunaJa sam za to da se svakom novom funkcioneru, od najnižeg do samog Predsednika - TESTIRA IQ. Uslov za dobijanje fotelje da bude minimum 130% iznad srpskog proseka .
Bez te trijaže NEMA NAM POMOĆI, mož da biramo koga oćemo, opet će boodale da nas zajašu.
Tako je izbore nego šta. A hoće li žuti prsluci i majice da izađu na izbore ili će ih bojkotovati ?Onda bi morao da raspišeš nove izbore, jer trenutni funkcioneri nemaju IQ ni na nivou majmuna
Oni će na SNS listu,pročitani su da bi i dalje glumeli opoziciju.Tako je izbore nego šta. A hoće li žuti prsluci i majice da izađu na izbore ili će ih bojkotovati ?
To možeš njih da pitaš. Šta drugo imamo osim normalnih izbora.? Sve drugo je sraanje za društvo i državuTako je izbore nego šta. A hoće li žuti prsluci i majice da izađu na izbore ili će ih bojkotovati ?
Ja sam za to da se svakom novom funkcioneru, od najnižeg do samog Predsednika - TESTIRA IQ. Uslov za dobijanje fotelje da bude minimum 130% iznad srpskog proseka .
Bez te trijaže NEMA NAM POMOĆI, mož da biramo koga oćemo, opet će boodale da nas zajašu.
Mislim da ukoliko nekom možda malo i manjka stručnosti ili inteligencije da to i nije toliki problem i da se da to kompenzovati ukoliko se radi o čestitoj, savesnoj i pre svega dobronamernoj osobi.
Dobro, onda nam preostaje šta ?To možeš njih da pitaš. Šta drugo imamo osim normalnih izbora.? Sve drugo je sraanje za društvo i državu
Pa da, kod vas komunista manjak stručnosti i inteligencije i nije bio problem. Naprotiv. To su poželjne karakteristike. Zato ste tu gde ste.
Čestiti, savesni i dobronamerni ljudi se ne bave politikom . Tačka.Pa ne trebaju nama čak toliko ni pametni ili stručni ljudi koliko nam pre svega trebaju čestiti i dobronamerni jer sa takvima smo definitivno najviše u deficitu, mislim imali smo mi (pogotovo od 2000. pa na ovamo) more koje kakvih "eksperata", "stručnjaka" koji su se školovali ko zna gde sve i imali ne znam kakve diplome ali su se pokazali kao teške štetočine i svi ti takvi su nas zavili u crno samo tako, e sad verovatno nisu oni nas zavili u crno toliko iz neznanja koliko zbog njihovih lošim namera jer nikad oni nisu ni dolazili na bilo kakvu funkciju da bi radili u našu korist niti da bi spašavali narod (i tu je brojni narod u ogromnoj zabludi i misle da su oni tu došli da rade u našu korist ili da spašavaju narod).
Mislim da ukoliko nekom možda malo i manjka stručnosti ili inteligencije da to i nije toliki problem i da se da to kompenzovati ukoliko se radi o čestitoj, savesnoj i pre svega dobronamernoj osobi.
Kada vidiš Marjana Rističevića(miši pojeli kukuruz)Dobro, onda nam preostaje šta ?
Rektor koji ne može ni rektoratom da upravlja a kamo li državom, i koji bi do sada u bilo kojoj zzapadnoevropskoj državi bio već iza rešetaka?
Sabahudin Gruhonjić ?
Dragan Bjelogrlić koji šamara i pesniča neistomišljenike?
Onu rumunku, nastavnicu šta li kojoj je rad u prosveti postao monoton pa krenula da sebi pumpa adrenalin na ulici umesto u baračnoj postelji koja joj se gledano po njenom izgledu prilično ohladila.
Daj reci ti meni brate SRBINE, koga da ja glasam na sledećim iborima ?
Čestiti, savesni i dobronamerni ljudi se ne bave politikom . Tačka.
Lopovi, prevaranti, lezilebovići, narcisi raznorazni, megalomani, sadisti i sliči se bave politikom .
Dobro, sad mi reci koga da glasam ?Kada vidiš Marjana Rističevića(miši pojeli kukuruz)
Bakareca ustapkog unuka
Grčića pečenjaru
Natašu jovanović babakonduktetku
Ovi što si ih ti nabrojao su suvo zlato.
Ne lepi se za ime,glasaj za one koji će da ti donesu vladavinu prava,slobodne medije a ne da budeš i dalje rob jednog čoveka.Dobro, sad mi reci koga da glasam ?
Kome da poverujem da je dovoljno bogat, empatičan i pravedan, DA NEĆE OTIMATI OD DRŽAVE TOKOM SVOG MANDATA ?
Daj mi tu moralnu gromadu ovde na pdf, da mu skinem kapu i zaokružim ga na listiću ?
Izvinjavam se ako sam prevideo i molim administratore da to poprave i učine anketu javnom.