Да се не заборави....

Poruka
876
17.04.1999.године у 21:45, у београдском приградском насељу Батајница, пилот НАТО пакта убио је трогодишњу Милицу Ракић.
Током НАТО агресије на тадашњу СРЈ, страдало је око 2000 цивила, међу њима и 89 деце.
За њих покрећем ову тему. Да се не заборави и да се подсетимо шта су нам радили 99-те.

Нека им је вечна слава ....

Znate koja mi je najgadnija manipulacija mrtvima iz tog vremena?Bombardovanje RTS-a.Pazi ovako:tamo su radili neki za dobre pare vrseci 24 h zlobine odvratne propagande, ispirajuci mozak svima, jednom recju odvratni su bili.I onda dodje NATO i bombarduje ih iako je to ratni zlocin i nije dozvoljeno obicajima rata.I sta na kraju ispadne?Dodju neki nvo dusebriznici i ubede roditelje i rodbinu da nije NATO kriv sto je nacinio ratni zlocin vec su krivi rezim i uprava RTSa.I svake godine prikazuju ucveljene roditelje kako donose cvece i pljuju poo tom rezimu puni gorcine i mrznje.A to sto bi ih ja sve zajedno tukao sto su ucestvovali u ispiranju mozga mojim roditeljima, sto su bili vazni sraf u bolesnoj propagandnoj masini za dobre pare , to se zaboravlja?Stvarno mi je taj vasar neukusa gadan i ovom prilikom apelujem da mi se skinu vise sa kurtza sa celom tom bolesnom pricom.

A nicija nije vecno gorela,pa nece ni njihova.Pala je Atina,Pala je Vizantija,pasce i tiranija sto navija da se stvori Velika Albanija.Cekali smo 500 godina da oteramo Turke,prezieveli Austro-Ugare,Hitlera,Ustase,Handzar diviziju,a proci ce i NATO.Uvek je postojalo svetlo na kraju tunela,samo sto je ovo,nazalost,malo duzi tunel.

Posto sam pored batajnickog aerodroma,secam se prve veceri.Kao u filmovima.Rakete zuje,a cuo sam 3 razlicita zvuka aviona.5 puta je bila vazdusna opasnost te veceri.Svako drugo vece nam je bilo takvo.Bilo,ne ponovilo se.

Гасите тему.
Да се не вријеђају пријатељи на демокрацијском форуму.
А ова домаћа гамад има тему о херојским дјелима њиових милих сусједа па нек тамо сеире.
Заједно са јацом, ивом и осталим пућанством антифашистичке с којима планирарају суживот и заједнићку будућност.

Mlatili su nas svim i svačim, gađali gde su hteli i stigli, greške nazivali koloteralnom štetom, i to da im se oprosti!? Nikada! To su monstrumi i zlikovci, a naši čime su mogli time su se i branili. A jadna deca što su nastradala, civili i hrabri piloti i vojnici- njima neka je slava. Režim je samo bio izgovor!

bolja ona jevrejska - ne zaboravi i ne oprosti.

srpska takodje nije losa - ko se ne osveti taj se ne posveti

Znaci treba roditi, odgajiti, zadojiti mrznjom novu generaciju koja ce ponovo izginuti, u ime cega bese? I dokle tako, mislim jel naidje neki momenat u istoriji u kome deca prestaju da budu obavezna da masinkama odu na naplatu dugova koje nisu napravili a bogme nisu ni oni na koje su se uskopastili...Odbijam da rodim dete koje ce biti deo armije naoruzanih malih Srba.

Znaci treba roditi, odgajiti, zadojiti mrznjom novu generaciju koja ce ponovo izginuti, u ime cega bese? I dokle tako, mislim jel naidje neki momenat u istoriji u kome deca prestaju da budu obavezna da masinkama odu na naplatu dugova koje nisu napravili a bogme nisu ni oni na koje su se uskopastili...Odbijam da rodim dete koje ce biti deo armije naoruzanih malih Srba.

dobro je, ne siri gene ni pod razno, low life kreaturo

17.04.1999.године у 21:45, у београдском приградском насељу Батајница, пилот НАТО пакта убио је трогодишњу Милицу Ракић.
Током НАТО агресије на тадашњу СРЈ, страдало је око 2000 цивила, међу њима и 89 деце.
За њих покрећем ову тему. Да се не заборави и да се подсетимо шта су нам радили 99-те.

Нека им је вечна слава ....

Слава...

Ма не, треба да родиш за пријатеље.Зарад будућности.

detexk5.jpg

devojcicagt9.jpg

povredelicaec5.jpg

povredeglave2rv1.jpg

vukovar1la1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Back