DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
littlefoot:
Ma ne mogu da opisem kako mi leglo:))

Voli i moja ****** da vidi put. Gde cemo?:)

Ziveo sex turizam! 8)

E ovo je vec ozbiljna stvar. Ja sam prosle godine, u razgovoru sa nekim prijateljima rekao da je buducnost ove zemlje u sex turizmu, priliv deviza, stranaca, strankinja, da svrsavaju do mile volje, da im mi to omogucimo, da im uzmemo pre i da svi budu srecni i veseli :lol:

DellBoy-011:
littlefoot:
Ma ne mogu da opisem kako mi leglo:))

Voli i moja ****** da vidi put. Gde cemo?:)

Ziveo sex turizam! 8)

E ovo je vec ozbiljna stvar. Ja sam prosle godine, u razgovoru sa nekim prijateljima rekao da je buducnost ove zemlje u sex turizmu, priliv deviza, stranaca, strankinja, da svrsavaju do mile volje, da im mi to omogucimo, da im uzmemo pre i da svi budu srecni i veseli :lol:
veseli nego sta i jeste buducnost u turizmu mislim sex turzmu. Uzmes pare, napravis brend DSDS od toga izdrzavamo stranku, imamo budzet za razna svrsavanja, i putovanja i naravno za napredovanje i nazadovanje. Naravno :P sa velikim discountom za nas

Ja sam malo ranije zaspao sinoc jer sam neke stvari posvrsao ranije :D :D :D :D :D
Umori se covek po ovoj vrucini :lol: :lol: :lol:
Ali sam propusteno nadoknadio odmah jutros!

Citajuci forum dosao sam do zakljucka da se nasa stranka rapidno siri sto me vrlo raduje, sto samo govori da ce mo podhitno morati da pronadjemo odgovarajuci prostor :D :D :D ..... i da svima omogucimo da svoj posao svrshavaju na adekavatan nacin :D :D :D :D :D

Povecanjam broja clanova i nase obaveze rastu.....

"Sve je dobro kad se dobro SVRSHI" :D :D :D

Za pocetak bi trebalo organizovati neki turisticki ranch weekend, (pored reke npr. Dunav,kotlic- rostilj muzikica....inace odlicno kuvam-pecem-spremam-tu obavezu preuzimam na sebe) cisto da se ljudi upoznaju, ili da organizujemo glasanje gde bi bilo najbolje.
Sta mislite, i sta mislis ministre za turizam?

Mislim da do sada nisi rekao ništa što mi se nije jaaako svidelo.
Ti si stvarno čovek koji će napredovati u ovom pokretu :wink:
Da znate da mi je palo na pamet da odem do onih na Sajmu što štampaju po majicama sve što zamisliš i da naručim par majica sa natpisom DSDS pa nek se ljudi misle šta sam time htela da kažem :D

DellBoy-011:
Eh, timotije, ti si se kasno ukljucio, sve je vec smisljeno: apotekarka je na bilbordu, kupili smo joj i garderobu, snimacemo letos negde na dalekim ostrvima.... :lol:

Dečko vrca od ideja!
Evo, mi ćemo da ispitamo za neki dan kakvi su Zlatni Pjasci za organizaciju nekog snimanja, eventualnog krstarenja i uopšte za razvoj sex turizma, i naravno, sve ćemo to proveriti i u praksi :wink:
Članstvo će biti detaljno obavešteno o rezultatima :D

Uh svrsih za danas :wink: !Bilo je povuci potegni,vise povuci nego potegni :roll: ,vec sam mislila da do kraja necu stici,kad eto ti ga,kada sam se najmanje nadala,svrsetak kakav se samo pozeleti moze :D .U znoju lica svog skoknuh do kade na tusiranje mlakom vodom nakon kojeg kao preporodjena rekoh:"yebote,od ovoga moze da se rikne!! :wink: "
Ja sam vam se po(h)valila,a nadam se da cete i da ste i vi...
ps.
Kako sam ponosna na nase clanove i funkcionere,divni ste,svi od reda.Samo nastavite tako da svrsavate! 8)

Ja ne radim ništa po tom pitanju ali molim da mi se upiše opravdani zato što puštam dlačice da mi izrastu do 6 mm da bih mogla da uradim brazilsku depilaciju, pa me malo žuljka i grebka :roll:

Baš mi je drago zbog tebe zubarka, baš tako nešto se i meni desilo pre nekoliko dana, ali kad se oko nečeg malo pomučiš bude ti još draže :wink:
Jel ti to redovni svršitelj ili neka druga kombinacijica? :D

apotekarka:
Ja ne radim ništa po tom pitanju ali molim da mi se upiše opravdani zato što puštam dlačice da mi izrastu do 6 mm da bih mogla da uradim brazilsku depilaciju, pa me malo žuljka i grebka :roll:

Baš mi je drago zbog tebe zubarka, baš tako nešto se i meni desilo pre nekoliko dana, ali kad se oko nečeg malo pomučiš bude ti još draže :wink:
Jel ti to redovni svršitelj ili neka druga kombinacijica? :D

Redovni,redovni...Ne pusta me da svrsavam sa nekim drugim pa to ti je :roll: .A ja bih njega pustila.Nije fer :wink: ...

apotekarka:
Tako jeeee!!!!!
Nismo ti mi baš tooolike demokrate da idemo svaki čas na izbore, čim neko počne da se dere i crveni..... :lol:
Prvo mi da se isprovodimo zarad viših ciljeva par godinica pa onda natenane da nas smene mlađi kadrovi.
:D 8) necu da ispadne da se utrpvam tek tako ideja sa bilbordom je super i podrzavam a svakako nema smena bar za sada , :lol: malo da se naputujemo, da se dobro nasvrsavamo i da zasadimo po neko drvo koje ce se zvati dsds a ispod njega ce ove nove generacije da dobro svrsavaju. Dobro mozemo i klupu da obezbedimo. :shock: :wink: Imam neke veze u zelenilu.

gost0707:
apotekarka:
Tako jeeee!!!!!
Nismo ti mi baš tooolike demokrate da idemo svaki čas na izbore, čim neko počne da se dere i crveni..... :lol:
Prvo mi da se isprovodimo zarad viših ciljeva par godinica pa onda natenane da nas smene mlađi kadrovi.
:D 8) necu da ispadne da se utrpvam tek tako ideja sa bilbordom je super i podrzavam a svakako nema smena bar za sada , :lol: malo da se naputujemo, da se dobro nasvrsavamo i da zasadimo po neko drvo koje ce se zvati dsds a ispod njega ce ove nove generacije da dobro svrsavaju. Dobro mozemo i klupu da obezbedimo. :shock: :wink: Imam neke veze u zelenilu.

Jel ima negde da ti nemaš veze? :wink:
Takvi nam ljudi trebaju!!!
Šta kažeš za snimanje za bilbord u Zlatnim Pjascima?
Valja li to štogod?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back