DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maja mala mama:
apotekarka:
Bad_Wolf:
maja mala mama:
Bad_Wolf:
apotekarka:
Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
Mislila sam na neku žensku pomoć :)
Recimo ja i dadap na mandraka a čokolada i Eva na tebe :idea:
Maja mala mama i maki maki na mog muža, zubarka i littlefoot ma šefa, Nesi i Igrutin na Dlakavog....odoh pod tuš, ovo je previše... čak i za mene... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sve 2:1... Lepo.
Tu sam...doduse nesto me glava boli ali za akciju uvek raspolozena...

Ye8i ga, pharmacy te je vec rasporedila... Moram da cekam na raspored ili na razigravanje u drugom krugu... :twisted:

Ček, ček, da proverim, tačno.... verovali ili ne wolf se još nije učlanio :shock:
A kibicuješ Majče a?
Pa ne znam, šef je rekao da se ne yebemo sa drugim stranakama... :wink:
Jedino ako nešto ilegalno iskombinujete :)
Apotekarka iskusno zna sta je najbolje za njenog muza...
A sto se uclanjenja tice,prevescemo mi tebe u nasu veru na opste zadovoljstvo!
Spreman da se pokoris strogim pravilima ove stranke!?

Stvarno ste dobri i u marketingu, a boga mi i program je interesantan... Shodno savremenim kretanjima u drustvu i vrbovanje novih clanova vam je agresivno!
P.S. Majče je mene citiralo, imam ja svoje pulene na forumu, ali nije lose povecati broj :wink:

apotekarka:
Prvo gosn Ilić treba da izvede svoj inicijalni dugonajavljivani striptiz a onda bi mogli da napravimo oproštajnu žurku jer nam mandrak 21 odlazi u inozemstvo na par meseci (šmrc :cry: )
Na sajtu planiramo otvaranje galerije trbušnog plesa a možda i čokoladne galerije :wink:
Prilazem jos neke slike za galeriju trbusnog plesa... :wink:
Kao ministarka moram svojim primerom da podstaknem ostale clanove stranke... :wink: :lol:

dadap:
apotekarka:
Prvo gosn Ilić treba da izvede svoj inicijalni dugonajavljivani striptiz a onda bi mogli da napravimo oproštajnu žurku jer nam mandrak 21 odlazi u inozemstvo na par meseci (šmrc :cry: )
Na sajtu planiramo otvaranje galerije trbušnog plesa a možda i čokoladne galerije :wink:
Prilazem jos neke slike za galeriju trbusnog plesa... :wink:
Kao ministarka moram svojim primerom da podstaknem ostale clanove stranke... :wink: :lol:
Dadap,jer ti ovo sestra,starija ili mlađa? :wink: 8)

apotekarka:
Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
Mislila sam na neku žensku pomoć :)
Recimo ja i dadap na mandraka a čokolada i Eva na tebe :idea:
Maja mala mama i maki maki na mog muža, zubarka i littlefoot ma šefa, Nesi i Igrutin na Dlakavog....odoh pod tuš, ovo je previše... čak i za mene... :lol: :lol: :lol: :lol:

uh uh kako je to lepo sendvic sa chokoladom, nadam se da Eva ne namerava da nam uvali po jabuku i nestane :roll: :wink: ali u svakom slucaju super ideja :lol: :lol: :lol:

dadap:
DellBoy-011:
dadap:
apotekarka:
Toooooo!!!!
Juhuuuuuu!!!!
Jao kad videeee!!!! :D
Ako treba jos... :wink:
Mislim ima toga... :lol:
Pa daaaaaaaaj, gde da vidimo :shock: :shock: :lol:
Sve u svoje vreme... :lol: :wink:
Ja lepo lagano materijal prosledjujem Apotekarki, a ona ce ga izloziti ocima javnosti kad bude potrebno... :wink: :lol:

Odnosno kad apotekarkin muz uspe da dođe do kompa :wink: večeras, obećavam :D

apotekarkin_muz:
Poštovane kolege,
Zadovoljstvo mi je da vam predstavim novu stranicu na www.geocities.com/dsdsclub posvećenu ministarstvu za trbušni ples i striptiz i našoj dragoj ministarki dadap.

Tri, četri, sad... navalite! :D
Lepo bas lepo milina, vidis kako sam sacekao i u pravom trenutku sam se nasao na pravom mestu da buem prvi mewdju jednakima :wink: :wink: :wink: Ljubim te u Dadu, pardon Chokoladu, a Eva za kraj :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back