DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Aaaaaaaaa, bilo je na brzinu.-Eva-:"narajao sam samo naše uvažene članice."
Sad bar znamo koga šef uvažava a koga ne.
P:S: Zaboravljeni
Eva, klečim pred tobom i molim za oproštaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaa, bilo je na brzinu.-Eva-:"narajao sam samo naše uvažene članice."

Aha, zamisli! :shock: :wink:apotekarka:Nemoj mi reći da se i ti kupaš gola? :shock: :shock: :shock: :shock:
DellBoy-011:Ne prilazi kompjuteru, preko one spravice mogu da te vidim![]()

Evo ti cvet-Eva-:Ne prihvata se.![]()
ops:Sad sam video i ono sto si mi rekla da ne moze da se vidi sa slicicechokolada:Aha, zamisli! :shock: :wink:apotekarka:Nemoj mi reći da se i ti kupaš gola? :shock: :shock: :shock: :shock:
DellBoy-011:Ne prilazi kompjuteru, preko one spravice mogu da te vidim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Drug mi je juče otputovao za Dominikansku republiku, 14 dana, dao sam mu i svoj dig. aparat, srmcapotekarka:[
Jooooj, što bi meni sad to leglo, putuje mi se, na oči ne vidim...Pa novi ambijenti za sličice, pa deca u toplim bazenima koja uveče rano zaspu,svako veče izlasci, neprolazna topla voda, neko drugi brine o posteljini i peškirima...i sve tako![]()

Posto nas sef ne zna bas dobro da se izvine i da ti lepo da cvetak evo ja cu u njegovo ime.DellBoy-011:Evo ti cvet-Eva-:Ne prihvata se.![]()
ops:
Ju, bezobraznice. :wink:DellBoy-011:Sad sam video i ono sto si mi rekla da ne moze da se vidi sa slicice![]()
Zašto si se obuklachokolada:Ju, bezobraznice. :wink:DellBoy-011:Sad sam video i ono sto si mi rekla da ne moze da se vidi sa slicice![]()

Zašto si se obuklaDellBoy-011:Ju, bezobraznice. :wink:
[/quote]

Majke mi pocecu da sumnjam da stvarno imas neku spravicu! Ili da si mozda vidovit!chokolada:
[/quote]
Sta kazes sefe, pusi li ti se? 
Ha ha ha, Čokoladice baš ti hvala, ti znaš kako se to radichokolada:Posto nas sef ne zna bas dobro da se izvine i da ti lepo da cvetak evo ja cu u njegovo ime.DellBoy-011:Evo ti cvet-Eva-:Ne prihvata se.![]()
ops:
![]()
Oprosti mu vidi kako jadnik kuca na tvoja vrata! :wink:
Mada kažu: Posle ye*anja nema kajanja, jel' tako?-Eva-:"nabrajao sam samo naše uvažene članice."
tanja radovanovic:usla sam na sajt stranke,procitala statut,i potpuno ga PODRZAVAM...
Ja sam primetio da se Sef bas trudi oko tebe.chokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
Zamisli ne da mi nijednu funciju a ni parce chokolade
A ja volim chokoladu.Moracu da se obratim apotekarki da mi preporuci neki lek ili jos bolje neku terapiju.Prvo DULCOLAX, pa onda LINUXilic73:Ja sam primetio da se Sef bas trudi oko tebe.chokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
Zamisli ne da mi nijednu funciju a ni parce chokolade
A ja volim chokoladu.Moracu da se obratim apotekarki da mi preporuci neki lek ili jos bolje neku terapiju.
E ja bi nesto drugo....-Eva-:Htjedoh napisati LINEX
Evo ti lizni jedno parcence, samo pazi da te sef ne vidi! :wink:ilic73:Ja sam primetio da se Sef bas trudi oko tebe.Zamisli ne da mi nijednu funciju a ni parce chokolade
A ja volim chokoladu.Moracu da se obratim apotekarki da mi preporuci neki lek ili jos bolje neku terapiju.
E to je prava stvar....chokolada:Evo ti lizni jedno parcence, samo pazi da te sef ne vidi! :wink:ilic73:Ja sam primetio da se Sef bas trudi oko tebe.Zamisli ne da mi nijednu funciju a ni parce chokolade

A šta bi s tvojom slikom u profilu? Koje si ti; Lolek ili Bolek?ilic73:Sta bi sa novim clanom?Nije popunila upitnik a nema ni slikice.Da se ne predomisljas da se ne uclanujes.Ne brini lako ces ti dogurati do visoke funkcije.Ubedjen sam da ce sef upotrebiti svoj uticaj da te malo pogura.