DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
DellBoy-011:
Ne, ja na to gledam drugacije. Slični su nam biološki casovnici, i to je dobro, ne moze da se desi da bi ti htela, a ja ne i obrnuto :lol:
Pa sto me ne zenis onda sefe? :lol:
Ipak ja mislim da ti imas neku spravicu na kompu. :wink:

Kad sad ne padoh sa stolice :lol:
Svadba? Predjelo? Čorbica? Sarme? Pečenje? Torta? Muzika? Apotekarka na stolu? Muž ispod stola i snima? Ludooooooo :lol:

gost0707:
Osim zamenika i shefice marketinga, tu su jos zubarka, chokolada, Ena187 koja se vratila sa sluzbenog putovanja, littlefood, itd itd
Nije mi loshe, pokusacu da ostanem dozivotni predsednik :lol:

Shef me zaboravio, nadam se slucajno :cry:[/quote]
Slučajno, Ministre, potpuno slučajno, nabrajao sam samo naše uvažene članice.
A ljubomoran? pa, jesam, ali samo ko hoce da mi pojede chokoladu :lol:

chokolada:
gost0707:
Shef me zaboravio, nadam se slucajno :cry:
Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:
Ma nije srce :wink: , nabrajao samo clanice :D kaze - izvukao se vidish:wink:, ma ne bi on mene zaboravio, trebace njemu ministarstvo za turizam, malo putovanja, bahanalije na brodu u avionu i to mislim ono sto planiramo dugorocnim stranackim planovima. :wink:

gost0707:
chokolada:
gost0707:
Ma nije srce :wink: , nabrajao samo clanice :D kaze - izvukao se vidish:wink:, ma ne bi on mene zaboravio, trebace njemu ministarstvo za turizam, malo putovanja, bahanalije na brodu u avionu i to mislim ono sto planiramo dugorocnim stranackim planovima. :wink:
Mudro zboriš, Ministre, napredovaćeš :lol:

gost0707:
chokolada:
gost0707:

Jooooj, što bi meni sad to leglo, putuje mi se, na oči ne vidim...Pa novi ambijenti za sličice, pa deca u toplim bazenima koja uveče rano zaspu,svako veče izlasci, neprolazna topla voda, neko drugi brine o posteljini i peškirima...i sve tako :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back