bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
apotekarka:bundeva:nesto vam sajt ne sljaka :?
Hvala buki,šef je zgutao jedno slovce :wink:
www.geocities.com/dsdsclub
Ima 30 poseta za pet minuta :wink:
vidi stvarno radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:bundeva:nesto vam sajt ne sljaka :?
Hvala buki,šef je zgutao jedno slovce :wink:
www.geocities.com/dsdsclub
Ima 30 poseta za pet minuta :wink:
chokolada:Dobro, dobro... Evo pljesni me po guzi jos jednom ekstra zato sto sam prigovarala.
samo malo kao i gric Pa gde si bio sinoc? Ne moze pljas-pljas stalno. :wink:gost0707:Mogu li i ja malkice, onako znas pljas :shock: pljas,samo malo kao i gric
gric :wink: :wink:

Vrebas, sefe vrebas. Sigurno si nabavio nesto sto te dobro prodrma kada stigne moja poruka. Nesto kao strujni udar...DellBoy-011:Dobro jutro!
I choklada je tu? Ovo nece izaci na dobro![]()
Jesi li bar progledala? :wink:apotekarka:Gde ste ovisnici, i ja sa vama :wink:
Ne, ja na to gledam drugacije. Slični su nam biološki casovnici, i to je dobro, ne moze da se desi da bi ti htela, a ja ne i obrnutochokolada:Vrebas, sefe vrebas. Sigurno si nabavio nesto sto te dobro prodrma kada stigne moja poruka. Nesto kao strujni udar...DellBoy-011:Dobro jutro!
I choklada je tu? Ovo nece izaci na dobro![]()

Pa sto me ne zenis onda sefe?DellBoy-011:Ne, ja na to gledam drugacije. Slični su nam biološki casovnici, i to je dobro, ne moze da se desi da bi ti htela, a ja ne i obrnuto![]()
[/quote]
radi se da ne ohladi se ..tanja radovanovic:cao...ja sam ovde nova ..pa bih volela da mi neko kaze o cemu se ovde u stvari radi?

Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
chokolada:Pa sto me ne zenis onda sefe? :lol:DellBoy-011:Ne, ja na to gledam drugacije. Slični su nam biološki casovnici, i to je dobro, ne moze da se desi da bi ti htela, a ja ne i obrnuto![]()
Ipak ja mislim da ti imas neku spravicu na kompu. :wink:

gost0707:Osim zamenika i shefice marketinga, tu su jos zubarka, chokolada, Ena187 koja se vratila sa sluzbenog putovanja, littlefood, itd itd
Nije mi loshe, pokusacu da ostanem dozivotni predsednik![]()
[/quote]
A tebi neprijatno, MALA!chokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()

DellBoy-011:A tebi neprijatno, MALA!chokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
![]()
Ma nije srce :wink: , nabrajao samo clanicechokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
tanja radovanovic:cao...ja sam ovde nova ..pa bih volela da mi neko kaze o cemu se ovde u stvari radi?
Mudro zboriš, Ministre, napredovaćešgost0707:Ma nije srce :wink: , nabrajao samo clanicechokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
kaze - izvukao se vidish:wink:, ma ne bi on mene zaboravio, trebace njemu ministarstvo za turizam, malo putovanja, bahanalije na brodu u avionu i to mislim ono sto planiramo dugorocnim stranackim planovima. :wink:

ops: )gost0707:Ma nije srce :wink: , nabrajao samo clanicechokolada:Ma to je on namerno zatop sto je ljubomoran :wink:gost0707:Shef me zaboravio, nadam se slucajno![]()
kaze - izvukao se vidish:wink:, ma ne bi on mene zaboravio, trebace njemu ministarstvo za turizam, malo putovanja, bahanalije na brodu u avionu i to mislim ono sto planiramo dugorocnim stranackim planovima. :wink:
chokolada:Evo izadjoh sad ispod tusa, cista i mirisna kao ruza (i kao od majke rodjenaops: )
Ne prilazi kompjuteru, preko one spravice mogu da te vidimchokolada:Evo izadjoh sad ispod tusa, cista i mirisna kao ruza (i kao od majke rodjenaops: )