millkica:evoooo.....gotovooooo, ionako je kraj strane, pa da se svrši već jednom :wink:jabajagi:Svrshavaj miks, progovoritje stolica na kojoj sedish! :shock:
pa nije samo poenta da se svrsi nego Da Se Dobro Svrshi
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
millkica:evoooo.....gotovooooo, ionako je kraj strane, pa da se svrši već jednom :wink:jabajagi:Svrshavaj miks, progovoritje stolica na kojoj sedish! :shock:
:wink:millkica:evoooo.....gotovooooo, ionako je kraj strane, pa da se svrši već jednom :wink:jabajagi:Svrshavaj miks, progovoritje stolica na kojoj sedish! :shock:
ma znamo mi tu poentu odavnooo, ne moraš ti da nam kažeš.... možemo samo da nakrivimo kapu :wink:gost0707:millkica:evoooo.....gotovooooo, ionako je kraj strane, pa da se svrši već jednom :wink:jabajagi:Svrshavaj miks, progovoritje stolica na kojoj sedish! :shock:
pa nije samo poenta da se svrsi nego Da Se Dobro Svrshi:wink:
i porasla i nakrivila sejabajagi:Al je moja kapa kriva :shock:
A jel tvoja miks *porasla*?![]()

millkica:i porasla i nakrivila sejabajagi:Al je moja kapa kriva :shock:
![]()
millkica:i porasla i nakrivila sejabajagi:Al je moja kapa kriva :shock:
![]()
:wink:dobra, ko dobar dangost0707:millkica:i porasla i nakrivila sejabajagi:Al je moja kapa kriva :shock:
![]()
Milkice milkice, budi dobra:wink:

imamo i mi i druge članske karte, sve se svodi na istoapotekarka:E moj ministre ovde je lud definitivno odlučio da satre zbunjenog![]()
Devojke, pa ne ide to tako, jeste li se učlanile?
Gde vamje popunjen upitnik gde su vam članske karte, gde su vam slike u profilima? :wink:
Drago nam je što vam se sviđaju naše stranačke prostorije, ali obavite prvo ove maaaale formalnosti![]()
FOR MEMBERS ONLY![]()
millkica:imamo i mi i druge članske karte, sve se svodi na istoapotekarka:E moj ministre ovde je lud definitivno odlučio da satre zbunjenog![]()
Gde vamje popunjen upitnik gde su vam članske karte, gde su vam slike u profilima? :wink:
Drago nam je što vam se sviđaju naše stranačke prostorije, ali obavite prvo ove maaaale formalnosti![]()
FOR MEMBERS ONLY![]()
obrni, okreni i nakrivi kapu :wink:

"nayebali"...gost0707:millkica:imamo i mi i druge članske karte, sve se svodi na istoapotekarka:E moj ministre ovde je lud definitivno odlučio da satre zbunjenog![]()
FOR MEMBERS ONLY![]()
pa dobro bre nemojte ljudi zvacu decu, a ondsa ste nayebali :wink:![]()
ti dete evo ti pesak , kofica i lopatica pa se igrajkebda:ej ja sam dete jos vazi ono za yeahhhhh? :wink:
divlja-u-srcu:MORAM I JA VISE DA SE UCLANIM! pOSLE OVE ZURKE???
JEL' DOLAZITE VECERAS?![]()

millkica:ti dete evo ti pesak , kofica i lopatica pa se igrajkebda:ej ja sam dete jos vazi ono za yeahhhhh? :wink:
a možeš i na kaladont :wink:
onda jedan lilihip za tebe :wink:kebda:millkica:ti dete evo ti pesak , kofica i lopatica pa se igrajkebda:ej ja sam dete jos vazi ono za yeahhhhh? :wink:
a možeš i na kaladont :wink:
ma ja sam kao edip najvise volim da sisam!![]()
a zubice sam prao sinoc :wink:
millkica:"nayebali"...gost0707:millkica:imamo i mi i druge članske karte, sve se svodi na istoapotekarka:E moj ministre ovde je lud definitivno odlučio da satre zbunjenog![]()
FOR MEMBERS ONLY![]()
pa dobro bre nemojte ljudi zvacu decu, a ondsa ste nayebali :wink:![]()
ti bi to i nekoG , da li bi ti to bilo DSDS... pitam se pitam... nisam znala da vas ima i TAKVIH :?
ja sam mislila cipkaste carape i stiklice. Je l' treba jos nesto?apotekarka:galathea:uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tuapotekarka:galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
Jel dolaziš sutra?![]()
Spremi se na sve i svašta.... :wink:
Šta ćeš da obučeš?
svlacim cipele, manje vise to bi bilo sve od garderobegost0707:apotekarka:galathea:uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tuapotekarka:galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
Jel dolaziš sutra?![]()
Spremi se na sve i svašta.... :wink:
Šta ćeš da obučeš?
Pogresno pitanje :shock:
STA CES DA SVUCES BI BILO BOLJE :wink: :wink: :wink:
Imala sam i planove kako cu kao slucajno gasiti svetlo pa stipkati muske clanove za guzu. I kako cu nekoga premazati cokoladom....
Mozda i uspem da skoknem, videcu. Pozdrav