DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predlog za scenarijo filma "Yebe lud zbunjenog"1. deo nastavak sledi... :lol:

(cekaonica:beli zidovi,umetnicke slike(aktovi mladih zena u lascivnim pozama),udobne crvene fotelje i pored prozora crveni kanabe)

Likovi:nekoliko ludih(recimo3),nekoliko zbunjenih(recimo 4),sestra,stomatolog,extra zgodni majstor za klima uredjaj,sexy spremacica.(svaka dopuna likova dobro dosla,predlozi ce se uzeti na razmatranje)

Radnja zapocinje u cekaonici gde se ludi i zbunjeni uopznaju i prvi put u zivotu vide,ali odlepe jedni za drugim,klima je pokvarena,pa majstor stize u pomoc,a sestra ,stomatolog i spremacica su ionako u tajnoj kres varijanti :wink: ...
Nastaje opste DSDS....

Izmene i dopune neka stizu u sto vecem broju! :roll:

Nadam se da ce komisija odobriti moj predlog da glumim stomatolosku sestru sa obrazlozenjem "mnogo mi dobro stoji belo,a i znam sa instrumentima u ordinaciji,kao i sa stomatolozima,u krupnim kadrovima se odlicno snalazim,a monologe govorim iz komada,sto ce reci oralno je moralno..." :wink:

zubarka:
Predlog za scenarijo filma "Yebe lud zbunjenog"1. deo nastavak sledi... :lol:

(cekaonica:beli zidovi,umetnicke slike(aktovi mladih zena u lascivnim pozama),udobne crvene fotelje i pored prozora crveni kanabe)

Likovi:nekoliko ludih(recimo3),nekoliko zbunjenih(recimo 4),sestra,stomatolog,extra zgodni majstor za klima uredjaj,sexy spremacica.(svaka dopuna likova dobro dosla,predlozi ce se uzeti na razmatranje)

Radnja zapocinje u cekaonici gde se ludi i zbunjeni uopznaju i prvi put u zivotu vide,ali odlepe jedni za drugim,klima je pokvarena,pa majstor stize u pomoc,a sestra ,stomatolog i spremacica su ionako u tajnoj kres varijanti :wink: ...
Nastaje opste DSDS....

Izmene i dopune neka stizu u sto vecem broju! :roll:

Nadam se da ce komisija odobriti moj predlog da glumim stomatolosku sestru sa obrazlozenjem "mnogo mi dobro stoji belo,a i znam sa instrumentima u ordinaciji,kao i sa stomatolozima,u krupnim kadrovima se odlicno snalazim,a monologe govorim iz komada,sto ce reci oralno je moralno..." :wink:
Ovako ja predlazem da budem zena od stomatologa koja je takodje stomatolog i otprilike sluti sta se desava u ordinaciji njenog muza...da lud zbunjenog ne bi i dalje j...prijateljski predlazem i spremacici a i sestrici da im besplatno popravim zube jer napokon one su deo ekipe koja se trudi da sve funkcionise besprekorno pa sto im ja onda ne bi ucinila :twisted: Bas sam karakterna zar ne...samo izvolite koja ce prva :twisted: :twisted: :twisted:

Dlakava_Strvina:
Devilishgirl:
Svrsavate li vi uopste? :P

Ma kakvo crno svrsavanje :roll: Ja izgoreo danas na suncu... SKROOOZ! :? Treba mi pomoc u vidu mlade maserke (grudi nisu toliko presudne ovaj put) sa neznim prstima, baby ulje imam...
:wink:

Tačno sam znala da ne znaš koliko je dosta.... :lol: :lol:
Eto, da si išao samnom na bazene ja bih te (kao i svu decu) premazala nekim mlekcetom sa veeeelikim zaštitnim faktorom pa bi sad bio veseo i ovako bi se smeškao :D

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
Devilishgirl:

Ma kakvo crno svrsavanje :roll: Ja izgoreo danas na suncu... SKROOOZ! :? Treba mi pomoc u vidu mlade maserke (grudi nisu toliko presudne ovaj put) sa neznim prstima, baby ulje imam...

Eto, da si išao samnom na bazene ja bih te (kao i svu decu) premazala nekim mlekcetom sa veeeelikim zaštitnim faktorom pa bi sad bio veseo i ovako bi se smeškao :D

Ma ja spadam u ljude koji brzo prime boju (i lagano gube)
Ako je neka mashtala sa Indijancem neka mi se javi :lol:

apotekarka:
Scenario je divan! :lol: :lol: :lol:
Jel mogu ja da budem žena u čekaonici koja je došla da promeni plombu ne sluteći da je ušla u leglo razvrata i bluda? :wink:
Ali kad je već došla...... 8)

Sto se mene(kao umetnickog direktora i scenariste filma) tice,naravno da mozes.Samo odaberi hoces li u grupu ludih ili zbunjenih(svi su oni u cekaonici)?
Mada ideja vodilja za ovaj film je da ne samo lud-zbunjenog,vec sve u 16 i zbunjen-ludog,tako da sto se toga tice svejedno ti je. :wink:

zubarka:
apotekarka:
Scenario je divan! :lol: :lol: :lol:
Jel mogu ja da budem žena u čekaonici koja je došla da promeni plombu ne sluteći da je ušla u leglo razvrata i bluda? :wink:
Ali kad je već došla...... 8)

Sto se mene(kao umetnickog direktora i scenariste filma) tice,naravno da mozes.Samo odaberi hoces li u grupu ludih ili zbunjenih(svi su oni u cekaonici)?
Mada ideja vodilja za ovaj film je da ne samo lud-zbunjenog,vec sve u 16 i zbunjen-ludog,tako da sto se toga tice svejedno ti je. :wink:

Naravno, naši smo! :D
Ko će da bude dr?

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
Devilishgirl:

Ma ja spadam u ljude koji brzo prime boju (i lagano gube)
Ako je neka mashtala sa Indijancem neka mi se javi :lol:

Da, dr javi se :D

DellBoy-011:
DellBoy-011:
E sad mi pade na pamet sledeće:
Da rukovodstvo stranke obezbedi donacije (u tome da učestvuju samo muški članovi) i da članici kojoj je prvoj rodjendan kupimo jedan lep vibrator. :lol:
Drage moje devojke, zene , dame i ostale da cujemo ko ce biti srecna dobitnica :P

Svi junaci nikom ponikoše... :roll:
Ma sad si se setio a...bezobrazan si ko d... kad je meni pre neki dan bio rodjendan nigde nikog..a sad takvi pokloni...nije fer...

ariela:
DellBoy-011:
DellBoy-011:
E sad mi pade na pamet sledeće:
Da rukovodstvo stranke obezbedi donacije (u tome da učestvuju samo muški članovi) i da članici kojoj je prvoj rodjendan kupimo jedan lep vibrator. :lol:
Drage moje devojke, zene , dame i ostale da cujemo ko ce biti srecna dobitnica :P

Svi junaci nikom ponikoše... :roll:
Ma sad si se setio a...bezobrazan si ko d... kad je meni pre neki dan bio rodjendan nigde nikog..a sad takvi pokloni...nije fer...
I jos nesto...dobro je kad mi pored vas zivih treba da imamo vibrator...pa kakva je ovo stranka molicu lepo...

Ma kakav vibrator?! Radije vazelin, ovdje se y*be "na suvo". Što se tiče scenarija dobar je, ali što se ja bojim zubaraaaa! Jedino mi se u ordinaciji sviđaju one zubarske stolice "na izvol'te". Radije bih se pojavila u nekoj sceni u protetičarskoj ordinaciji, npr. kao ja meljavim, meljavim... gips i uzimam mjere. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back