DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Eva-:
ilic73:
Kide83:
Dobro jutro :D Evo ja doneo burek i jogurt, pa ko voli nek izvoli :wink: I naravno PRIJATNO :!: :D
Daj znas ti i bolje :idea: Nema jos ni jedne koleginice?Nismo valjda samo mi dignuti?
He he, mene kolega ne uvrstava među žene? Nema veze, sada pošto nema ženskog svijeta mogli bi se igrati nečega... npr. čiji je veći, a? :twisted:[/quote
Izvinjavam se koleginice,nisam vas video :wink: Ja bi da se igramo nesto drugo :oops: cika doktora :lol:

apotekarka:
ilic73:
Apotekarko,hoces da mi pozajmis tvoj mantil da se igram malo sa Evicom :roll: Mogla bi da nam se pridruzis a ne samo da posmatras :wink:

Mogla bih...ali ajd lepo ti sam zakaži kad ćeš da odigraš onaj ples oko šipke, da znamo kad da se okupimo da te bodrimo, pa da te konačno primimo i rasporedimo 8)
Al kao sto smo se dogovorili,samo ti i Dada da me gledate :shock: Ja sam jako stidljiv decko.Kad bi me malo opustile....uostalom ja se ne zalim,dobro mi je i da posmatram :shock: Tu sam i da priskocim u pomoc ako nekom kolegi pritreba :wink:

Prvo nije 007 nego 0077 a drugo retko kada sam na ovoj temi,a još manje kopiram i skoro nikada ne stavljam samo smajli.Koliko vidim samo ova tema je na udaru.Na drugim temama ima mnogo više kopiranja.A ne bi želeo da neko trpi zbog mene.Jednostavno ne volim pretnje tipa ako ti onda ću ja...Mogla si i ranije da obijasniš to za server i ljudi bi razumeli...Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back