DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Eva-:
ilic73:
Sta bi sa novim clanom?Nije popunila upitnik a nema ni slikice.Da se ne predomisljas da se ne uclanujes.Ne brini lako ces ti dogurati do visoke funkcije.Ubedjen sam da ce sef upotrebiti svoj uticaj da te malo pogura.
A šta bi s tvojom slikom u profilu? Koje si ti; Lolek ili Bolek?
E pa Evice ja cu staviti jednu zanimljivu sliku.Naravno ona nece dugo stojati.Apotekarka mi je dala inspiraciju.E dal sam da se slikam ili.....

-Eva-:
ilic73:
Sta bi sa novim clanom?Nije popunila upitnik a nema ni slikice.Da se ne predomisljas da se ne uclanujes.Ne brini lako ces ti dogurati do visoke funkcije.Ubedjen sam da ce sef upotrebiti svoj uticaj da te malo pogura.
Auuu,vidi stvarno,u mom profili ne pise dal sam m ili z.A sta mislis zasto toliko trazim slike postovanih koleginica (partijskih).

-Eva-:
ilic73:

ma ne sekiram se ja za funkciju i guranje,nego sve slike koje imam na racunaru su povelike,pa ne mogu da prodju

ilic73:
gost0707:
chokolada:
Odoh sad da pusim, hoce li jos ko sa mnom? :lol: Sta kazes sefe, pusi li ti se? :lol:

Evo trcim, vidis li :wink:
Polako sto zuris.Zar nije bolje da ti pusi???Moj drugarski savet,cuvaj se sefa.Svoju cokoladicu neda nikom,ni da je liznes.
Polako s pušenjem, još si novi da ti ne naškodi. Nego poradi malo oko profila pa da te ovjerimo.

-Eva-:
ilic73:
gost0707:
chokolada:
Odoh sad da pusim, hoce li jos ko sa mnom? :lol: Sta kazes sefe, pusi li ti se? :lol:

Polako sto zuris.Zar nije bolje da ti pusi???Moj drugarski savet,cuvaj se sefa.Svoju cokoladicu neda nikom,ni da je liznes.
Polako s pušenjem, još si novi da ti ne naškodi. Nego poradi malo oko profila pa da te ovjerimo.
E sad je bolje Evice.Ja sam sada na poslu.Popodne cu da ubacim neku sliku.Da pocnemo od glave?

ilic73:
Kide83:
Cao svima :)
Jel primate novog clana :?:
http://www.geocities.com/dsdsclub
evo ti adresa da procitas statut i popunis upitnik i posle ti ostaje da cekas.Danas je skupstina,pa pozuri da uzmu u razmatranje koju funkciju da ti uvale.

Procitao program i moram da priznam da sam ovlazio maramicu... Od smeha naravno :)
1. Strelac -> pravo u centar :)
2. Malo perverzan...
3. Mislim da bih mogao za pcetak da uzmem pionire i pionirke stranke pod svoje - imam vec spreman materijal za njihovo obrazovanje...
4. Pozdrav svim clanovima i DSDS...

ilic73:
-Eva-:
ilic73:
gost0707:
chokolada:

E sad je bolje Evice.Ja sam sada na poslu.Popodne cu da ubacim neku sliku.Da pocnemo od glave?
Gledam te, ništa ne brini.
1399327459413eed046247d.jpg

-Eva-:
ilic73:
-Eva-:
ilic73:
gost0707:
chokolada:

Gledam te, ništa ne brini.
1399327459413eed046247d.jpg
Blago meni kad imam iskusnog mentora.Uputices me u stranacke aktivnosti zar ne?I u jos nesto sto ne znam.Mada ne znam sta bi to bilo.A da,stalno se spominje striptiz.U tome sam los.Pokazala bi mi??? :wink: Bio bi dobar,sigurno :shock: :shock: :shock:

Kide83:
ilic73:
Kide83:
evo ti adresa da procitas statut i popunis upitnik i posle ti ostaje da cekas.Danas je skupstina,pa pozuri da uzmu u razmatranje koju funkciju da ti uvale.

Procitao program i moram da priznam da sam ovlazio maramicu... Od smeha naravno :)
2. Malo perverzan...
3. Mislim da bih mogao za pcetak da uzmem pionire i pionirke stranke pod svoje - imam vec spreman materijal za njihovo obrazovanje...
Moja preporuka u vezi tacke 3.je da imas autorizovan materijal.Stavimo akcenat na oreginalnost.Al prvo bi trebali mi da bacimo pogleg na taj tvoj materijal.Nije nam sve jedno kako ces nam obrazovati pionire a posebno pionirke.Zelimo da im pruzimo najbolje zar ne?

tanja radovanovic:
-Eva-:
ilic73:

ma ne sekiram se ja za funkciju i guranje,nego sve slike koje imam na racunaru su povelike,pa ne mogu da prodju

Tanja, pošalji ih na moj mail, ja ću ti ih srediti i vratiti pa ih onda razmeštaj i zezaj se :wink:
ne zaboravi na upitnik :!:

Kide83:
ilic73:
Kide83:

2. Malo perverzan...

Dobrodošao dečko! :D
Mlad si ko zelena travica ali te horoskopski znak vadi tako da te na licu mesta raspoređujem za podpredsednika podmlatka (predsednica je Ludica) pa mislim da ćete lepo sarađivati :wink:
Slobodno se mešajte i sa nama matorima, imate šta i da vidite i da naučite 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back