NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
(ako si musko) Sta bi uradio da si zensko na jedan dan?
(ako si zensko) Sta bi uradila da si musko na jedan dan?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
![]()
![]()
Села у ћошак и чекала да прође.(ako si musko) Sta bi uradio da si zensko na jedan dan?
![]()
![]()
Пази кад не желим да знамJes vala, ima smisla![]()
E pa ne znam.
Mislim da bi mi bilo malo vremena taj jedan dan da sam muškarac.
Jer da sam muškarac, bila bih neki veliki i krupan, sa ovoooooliko širokim ramenima, kad ga vidiš misliš da se smrklo. I imala bih moćne mišića i bila bih najjača u kraju, a možda i dalje. I onda bih mogla slobodno da umlatim svakog kretena koji hvata moje drugarice na ulici za guzu. I mogla bih da bijem svaki onaj ljigavi oblik života koji gmiže i sikće kada pored njega prođe devojka (mada, verovatno je to jedino što ti oblici umeju i smeju, možda bi ih i ostavila).
I sigurno bih otišla jednom muški da igram fudbal. Da, to sigurno. Sad prilično nije fer, jer mi svi popuštaju a ja to zloupotrebljavam.
I da sam muško sigurno bih prespavala par noći u parku na klupi, čisto da vidim kako je. Ovako me je strah.
I sigurno bih piškila stojeći. Ma, odradila bih to i u haustoru, i na zid neke kuće i banderu i drvo i kola i sve bre. Svugde po malo, kad mogu ostali, mogu i ja.
I pljunula bih koji put, što da ne, pa ne sme niko da me bije, jača sam od svih
A i to bih sigurno uradila.
Zapodenula kavgu u kafani!
I tako..
Mislim, sve u svemu, bila bih pravi, krupan, jak ali ne mnogo pametan muškarac i uživala bih u tome
I da, naravno, bila bih visoka 2 m, imala plavu kosu i predivne plave ili zelene oči![]()
drkala bi kurćić svoj![]()
...a kad bi ste vazdve bile ja na jedan dan, shta bi ondak radile...?i ja isto![]()
![]()
![]()
![]()