- Poruka
- 17.475
E pa kako to ne znas. Naj...ko žutia šta ti znači "prolazio kao žuti", napiši mi pa obriši posle

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa kako to ne znas. Naj...ko žutia šta ti znači "prolazio kao žuti", napiši mi pa obriši posle
Жутаћи су увек надрљавали кроз ратове, глад, суше, зиме, а њих много...зато код нас кажу надрљао као Жутиa šta ti znači "prolazio kao žuti", napiši mi pa obriši posle
E pa kako to ne znas. Naj...ko žuti![]()
jaoooj toЖутаћи су увек надрљавали кроз ратове, глад, суше, зиме, а њих много...зато код нас кажу надрљао као Жути
И наш Мита изгледа тако пролазио као жена, па неће више...
Koliko li si energična kad nije stao?
stao mi mozak, premorena sam, juče i danas neki ludi dani![]()
Лези, лези, на Речку смо се ионако договорили да ти вечерас лепимо фластер на устаjaoooj tobolje da legnem da spavam dok još imam mrvu mozga
ali evo, da mu obećamo , ako se ikad bude opet pretvorio u žensko, brinućemo o njemu , i svaka će da mu da buket ruža i izvede na večeru. Mora da promeni mišljenje o ženama.Жутаћи су увек надрљавали кроз ратове, глад, суше, зиме, а њих много...зато код нас кажу надрљао као Жути
И наш Мита изгледа тако пролазио као жена, па неће више...
Koliko li si energična kad nije stao?
šta ste vi, lezbejke?
Ма башту ће му засадимо ско требаali evo, da mu obećamo , ako se ikad bude opet pretvorio u žensko, brinućemo o njemu , i svaka će da mu da buket ruža i izvede na večeru. Mora da promeni mišljenje o ženama.
ja ću da ga vodim i u bioskop![]()
Педери у најави.šta ste vi, lezbejke?
o Bože gde ti sve mene šalješ ! malopre trčim da vidim šta je Karp kuvao, sad da jurim na Rečka, pa ženo imaj milosti, umorna samЛези, лези, на Речку смо се ионако договорили да ти вечерас лепимо фластер на уста![]()
znači volite muškarce.Педери у најави.
ja ću da mu pevam na uvceМа башту ће му засадимо ско треба![]()
Волимо ми све што је супротног полаznači volite muškarce.
Еси видела како кува, биће то жена за пример.o Bože gde ti sve mene šalješ ! malopre trčim da vidim šta je Karp kuvao, sad da jurim na Rečka, pa ženo imaj milosti, umorna sam
pozajmio ženin ručak za slikanjeЕси видела како кува, биће то жена за пример.
Офкорс
Dobro vece drage dame
smem li dok sam jos napola pijan da naisem kakav bih bio kao zena?
ko i ti ženeznači volite muškarce.
Da sam zenskoОфкорс![]()
Мица убица у најави.Da sam zensko
ne bih se obazirao na tudje mislljenje bas kao Kalis.
sigurno bih pio pivo basko Zla beba.
Mislim da bih bio i brutalno iskren uvek otprilike kao Duki Lu.
A sigurno bih svaku musku svinju naazvao svinjom.
Eto.
što bi reko Džej "da si moja devojčica, živeo bi ko kraljica "znači volite muškarce.
Ti bi mi bila najbolja drugarica.Da sam zensko
sigurno bih pio pivo basko Zla beba.
Eto.
ijuuuuDa sam zensko
sigurno bih pio pivo bas ko Zla beba.
Eto.