Da sam ja Vučić a protesti u toku...

Poruka
74.444
Ja bih puštio 100 evrića u banku pa nek studenti i srednjeśkolci blokiraju tati i mami da ne mogu kolima po njihove rodjene pare što im država ukrala pre rodjenja...

Baš kao kad je opozicija emotivno reagovala na korona virus jedino u Srbiji a bilo je forumaša koji su po odlasku u inostranstvo savatavani od policije iz EU kao teroristi śto ne nose masku jer "prkose Vučiću".

Jel ste za 100 evra ili neki drugi iznos?
Autorska tema

Ja bih puštio 100 evrića u banku pa nek studenti i srednjeśkolci blokiraju tati i mami da ne mogu kolima po njihove rodjene pare što im država ukrala pre rodjenja...

Baš kao kad je opozicija emotivno reagovala na korona virus jedino u Srbiji a bilo je forumaša koji su po odlasku u inostranstvo savatavani od policije iz EU kao teroristi śto ne nose masku jer "prkose Vučiću".

Autorska tema
100 evra su sto evra bale!

Autorska tema
A zašto jednostavno ne bi ispunio studentske zahteve, koji u suštini nisu ništa drugo nego zahtev da se sprovodi zakon.
U njegovom slučaju, ne bi on sprovodio ono što nije u nadležnosti predsednika, neko bi mogao da pozove nadležne institucije da to učine, pa ako treba da inicira njihovu smenu ako neće...
Zašto bi to bio problem?

Poslednja izmena:
Kad je davao 100 evra svi mladi su bili ma extra imam pare da ih spiskam na patike, provod, curu. Sad im nista ne valja. Spomenuo je Anu Stajdohar da je javno u nekoj emisiji pricala protiv njega. Samo joj je odgovorio i parafraziram. "U toj emisiji priča loše o meni, a onda ode u BW u Zimsku bajku da peva i uzme lepe pare. U BW koji sam ja napravio."

Kad je davao 100 evra svi mladi su bili ma extra imam pare da ih spiskam na patike, provod, curu. Sad im nista ne valja. Spomenuo je Anu Stajdohar da je javno u nekoj emisiji pricala protiv njega. Samo joj je odgovorio i parafraziram. "U toj emisiji priča loše o meni, a onda ode u BW u Zimsku bajku da peva i uzme lepe pare. U BW koji sam ja napravio."

Jel isto tako napravio i hram svetog Save pa i rekonstruisao "nerekonstruisanu" nadstresnicu?

Po toj logici on prvi treba da odgovara i on je najodgovorniji.

Autorska tema

Autorska tema
Da li bi imao protiv da nam to sto si izneo napises na Srpskom.
Thank you

Sramota je ako mislite da se smrt 15 ljudi zbog korupcije koja je pocela da ubija se moze zamazati sa 100€ na racunu.

Pa bas bih voleo to da vidim!
Dobili bi jos jednu titulu ubice krvavih ruku krvavog novca.
Jos vise bi razbesneli narod i jos vise bi tim potezom otkrili svoje pravo lice.
Sansa da se uzme novac i uplati u neke dobrotvorne svrhe i iskoristi kao potez predstavljanja vlasti bez srama koji predstavili plus u gorem svetlu i poziciji nego sto jeste!

Bile bi parole 100€ vam vrede 15 zivota!?
Lopovi krvavih ruku koji pruzaju mito i obezvredjuju zivote u srbiji.

Nece ta deca i studenti da nasednu na tako nesto, uzeli bi taj novac da operu od krvi i dali bi u neke dobrotvorne svrhe.Vucic bi samo jos vise zapalio proteste.Nisu to penzioneri da budu glupi i nasedaju.

Obezvredeli bi zivot u srbiji.

I u tome je i problem jer kad sns sa av i dacicem obezvrede sve i ubiju sve mogucnosti mladih u zemlji finansirajuci samo njihovu decu, sektu i elitu time primoravaju buducnost srbije da se seli jer 13 godine ih ubijaju u pojam.

Oni bi zeleli normalan zivot i mogucnosti za napredak, bezbedan zivot bez strahovlade i partijskog zaposlenja i korupcije koja ubija da bi ostali.Bas zato se i bune i protestuju jer im je dosta vise, zato sto ih lazu i manipulisu, zamazuju im oci laznim obecanjima jos im prete na ulicama u toku protesta batinama i privodjenjem.Oni zele pravnu drzavu gde postje zakoni za svi i gde neko mora da odgovara za korupciju koja ubija pa i sam presednik koji je duboko u svemu tome.Ne zele vise cirkus lazi na tv i medijima i dekadentne spodabe koje 30 kusur godina lazu narod.

Preostaje im samo da se bune i protestuju jer im je svega dosta a i nama i vecini Srbije ili da pakoju kofere jer te dve opcije sns sa av i dacicem nudi i omogucava.Time teraju buducnost srbije van a ostaju njihovi strucni kadrovi koji su debelo za penziju koji 30 godina se setaju sa fotelje u fotelju ziveci od korupcije koja pocinje da ubija.

Oteraju buduce doktore i sta sve ne dok ovde ostaju kadrovi koji su dosli preko sekte nestrucni pred samu penziju.Ti isti jos gledaju i litijum da kopaju pa i da zagade i upropaste i zivotnu sredinu.Oteraju sve zasluzeno buduce strucne kadrove sa nekupljenim diplomama a ovde ostaju nesposobni kadrovi koji ne mogu zbog njihove korupcije ni nadstresnicu da rekonstruisu kako treba pa niko ni da odgovara za 15 mrtvih.Zdravstvo nam postaje katastrofa i kad svi ti studenti odu i ponestane doktora lecice nas karleusa i Miroljub Petrovic i istali nestrucni kadar.Ne shvataju kakvu stetu prave i koliko dizu tenziju i prizivaju svoj ubrzani pad time sto napadaju studente!Gomilaju tenziju i napetost i samo dokazuju sve vise da sa njima ne moze demokratski i fer.Zavrsice gore nego zloba, buce neki haos ako se ovo nastavi, jednostavno vreme je da se povuku...

Poslednja izmena:
Ja bih puštio 100 evrića
pa jel tvoj aljek tvrdio da su studenti placeni i spolja i iznutra vec? sigurno je mislio bar malo vise od 100 evrica, i oni mu odgovorili sa NULA VUCICA, saljuci mu tako poruku da je nula od coveka
Sramota je ako mislite da se smrt 15 ljudi zbog korupcije koja je pocela da ubija moze zamazati sa 100€ na racunu.
pa to je njihov nivo, sns sekte, prodali bi svoje dupe za 100 evrica, a kamoli tudje, za njih je obraz ******

Autorska tema
Jel to za brisanje guzice?

celu vladu bi uhapsio, javno procesuirao i osudio na najteze kazne.
sve divljake u civilu ai uniformi, bi uhapsio i poslao na najtezi rad bas kao njegovi crveni kinezi sto su radili, a prethodno i oni prvi a i ovi da prodju javno ponizavanje pred hiljadama ljudi na nekom trgu sa sve njihovim porodicama.
svu imovinu od uhapsenih bi ekspresno stavio pod blokadu i javno objavio brojeve racuna u stranim bankama i sa video snimcima luksuza u kom se valjaju.
pre svih mera bi zatvorio sve granice da niko ne moze da pobegne.

to je za pocetak.
posle ide prica za dodjose iz bosne u vojvodini a i srbiji koji su se obogataili ko krezovi na muci srbije.

Autorska tema
Kad bi se svakom studentu konfiskovalo tih 100 evrića, tačno bi se skupilo dovoljno da se tebi izgradi kanalizacija.

Opaa frka, a? Pojačali smrdljovi garnituru botina da prde čak i ovde. Ne znam da li sad ili nekom drugom prilikom ali kad tad će te pasti a tad ni pun stadion govnjivih motki vam neće biti dovoljan.
stojkov botuje.png

Back