- Poruka
- 59.229
Promenio bih igrače.Sta bi vi promenili u igri da ste selektor?
Kod nas vazda kriv selektor, trener, maser, lekar, apotekar....
Svi krivi osim ovih što treba da daju golove.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenio bih igrače.Sta bi vi promenili u igri da ste selektor?
Da sam Piksi umesto Piksija.
Sta bi menjali?
Sta ne valja u Piksijevom pristupu igri?
Da se ne lazemo jedna pobeda protiv Svajcarske ne cini kvalitet jer smo se uvek kad dojemo na veliko takmicenje prosipali.
Sta bi vi promenili u igri da ste selektor?
OK, idem ali samo ako se ne moram uhvatiti lopate.Kupio bi 11 lopata i 12tu za mene
Isli bi redom po svim stadionima u zemlji, a posle i u inostranstvo...i prekopavali stadione i sadili luk, paradajz, krompir, kupus, salatu...
Jer nema gluplje stvari od fudbala (i generalno tzv profi sprorta...), a koja je smisljena kao deo masonske upravljacke poluge "hleba i igara"...
Vodio bi i navijace pogotovo ove narko mafijaske huligane koji umisljaju da su face...
Oni jos i da djubre zemljiste...
Poveo bi i @Jugoslav Čvarak -a da redovno obavestava AVtihrista, kako smo mu prekopali stadione koje je otvorio poput LAGAtora, te kako smo uposlili njegovu narko navijacku mafiju da djubri iste...
Takodje bi vodio i Ducija Simonovica...on samo da uziva dok gleda proces.
Sav prihod od prodaje poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na stadionima bi isao za decu bez roditelja i domove istih, kao i za lecenje ljudi
...
Da sam Piksi umesto Piksija.
Sta bi menjali?
Sta ne valja u Piksijevom pristupu igri?
Da se ne lazemo jedna pobeda protiv Svajcarske ne cini kvalitet jer smo se uvek kad dojemo na veliko takmicenje prosipali.
Sta bi vi promenili u igri da ste selektor?
ja ne bih ni to
zaradio je dosta
otisao bih na neku plazu pijuckao i pustio dva crnca da me hlade palminim liscem
kog djoku uopste radi.
Cuj Stefan; pa sto ne mozes biti normalan i npr DomagojOd vas smo sigurno talentiraniji. To dokazuju rezultati.
malo ti jedan lolja ne bih ni to
zaradio je dosta
otisao bih na neku plazu pijuckao i pustio dva crnca da me hlade palminim liscem
kog djoku uopste radi.
Mamic dok se pitao niste fafali 9 golova u utakmici …. Hebote zamisli da ste primili 10 pa prebacila bi vas UEFA da se takmicite sa zenamaKoji crni Mamić? Sa njim je odavno gotovo, nema ga više ni u Dinamu a kamoli reprezentaciji. Vidi se da ne znaš i ne pratiš.