Da sam fudbalski trener reprezentacije

Da sam Piksi umesto Piksija.

Sta bi menjali?
Sta ne valja u Piksijevom pristupu igri?

Da se ne lazemo jedna pobeda protiv Svajcarske ne cini kvalitet jer smo se uvek kad dojemo na veliko takmicenje prosipali.

Sta bi vi promenili u igri da ste selektor?

Problem je tu mnogo veći od toga ko je selektor.
Treba da se smeni rukovodstvo koje davno ne živi u realnosti, da se liga kompletno reformiše i napravi zdrava osnova za reprezentaciju.
Ovako imamo gomilu nabedjenih igrača koji misle da su najbolji i najpametniji a u stvari su samo usijane glave koje su razmazili menadžeri.

Dokazani su golovima, asistencijama, tehnikom, driblinzima, udarcima, brzinom, snagom. Slabo pratiš.
... toliko su se dokazali i pokazali da i ne znam za njih ... jer očigledno ne igraju u nekim timovima koji su vredni pažnje pa mi baš i nisu zapali za oko.

Pa mali Mesi (Maksimović) je za većinu njih Maradona ...

Samo se vi i dalje oslanjajte na staru gardu, daleko ćete dogurati ... Mnogo podsećate na Belgijance koji su isto tako imali jednu jedinu super generaciju (kapa dole za uspehe od 2018. do 2022.) i posle ove generacije koja polako ali sigurno otpada, niko više neće ni pričati o njima kao što se vi i dalje sećate generacije koja je ustvari bila SFRJ bez sankcija gde ste sa Šukerom, Bobanom, Jarnijem, Robijem, Stanićem i Bokšićem (svim igračima u najboljim godinama a ne decom) osvojili bronzu

... toliko su se dokazali i pokazali da i ne znam za njih ... jer očigledno ne igraju u nekim timovima koji su vredni pažnje pa mi baš i nisu zapali za oko.

Pa mali Mesi (Maksimović) je za većinu njih Maradona ...

Samo se vi i dalje oslanjajte na staru gardu, daleko ćete dogurati ... Mnogo podsećate na Belgijance koji su isto tako imali jednu jedinu super generaciju (kapa dole za uspehe od 2018. do 2022.) i posle ove generacije koja polako ali sigurno otpada, niko više neće ni pričati o njima kao što se vi i dalje sećate generacije koja je ustvari bila SFRJ bez sankcija gde ste sa Šukerom, Bobanom, Jarnijem, Robijem, Stanićem i Bokšićem (svim igračima u najboljim godinama a ne decom) osvojili bronzu
Koga briga da li ti znaš za njih i da li su ti zapeli za oko? Zar si ti neki faktor? Oni za razliku od malog "Mesija" Maksimovića već igraju u ligi prvaka, španjolskoj ligi, njemačkoj ligi, nizozemskoj ligi, belgijskoj ligi itd.

Koga briga da li ti znaš za njih i da li su ti zapeli za oko? Zar si ti neki faktor? Oni za razliku od malog "Mesija" Maksimovića već igraju u ligi prvaka, španjolskoj ligi, njemačkoj ligi, nizozemskoj ligi, belgijskoj ligi itd.
Dinamo Zagreb u ligi prvaka je isto što i Zvezda tako da ne vidim razliku ... i mali Mesi igra u ligi prvaka ... eto ... sad smo isti

Dinamo Zagreb u ligi prvaka je isto što i Zvezda tako da ne vidim razliku ... i mali Mesi igra u ligi prvaka ... eto ... sad smo isti
Mali "Messi" igra u ligi prvaka ali kao rezerva, nema on tamo još niti jedan gol i niti jednu asistenciju. Možda i bude velik igrač. Ali ako mislite graditi budućnost na jednom igraču onda opet ništa neće postići. Mi takvih i boljih Maksimovića imamo barem 10-ak.

Poslednja izmena:

Back