1208Letoo
Primećen član
- Poruka
- 953
Obisla bih celu zemaljsku kuglu.Samo bih putovala
ne bih ništa kupila sto mi nije neophodno, ponašala bih se isto kao da mi je kupovna moć svedena na hranu račune i triceda sam bogat, toliko da mogi malte ne bilo šta da kupim, šta bih prvo uzeo?
pade mi na pamet - helikopter! TO je vrlo praktično.
A vi?
Ako imam tolike pare onda verovatno imam i biznis(e) a to znači da često treba da se pojavim ovde ili onde u kratkom roku. Eto zašto helikopter.ne bih ništa kupila sto mi nije neophodno, ponašala bih se isto kao da mi je kupovna moć svedena na hranu račune i trice
navika nas čudno oblikuje…
nije dokazivanje već preka potreba. Naravno, sa tolikim parama ja onda živim negde u inostranstvu.ma helikopter je skroz u redu ako ne ideš na žurke sa njim nego na posao.
ljudi koji imaju najviše novca nevidljivi su za rulju, a jos ih je manje briga da dokazuju svoj status bilo kome
to rade samo turbo folk zvezde i neiživljeni političari
mada tu postoji jedna prica iz mog kraja, stvarna životna prica, koja pokazuje da to bas i ne ide uvek tako glatko i lako kao kad se mašta o svemu tome.kad bih ja bio, samnom bi bili svi bogati
bogata sam imam svoj biznis i živim u inostranstvu, baš dobro zvuči alinije dokazivanje već preka potreba. Naravno, sa tolikim parama ja onda živim negde u inostranstvu.
ispričaju tu pričumada tu postoji jedna prica iz mog kraja, stvarna životna prica, koja pokazuje da to bas i ne ide uvek tako glatko i lako kao kad se mašta o svemu tome.
moralo bi malo duze da se pise...ispričaju tu priču![]()
slobodno napiši celu ili samo sižemoralo bi malo duze da se pise...
hocu kad se naostrim da kucamslobodno napiši celu ili samo siže
dali će neko hteti da čitahocu kad se naostrim da kucam