Војвода
Aktivan član
- Poruka
- 1.112
Откупио бих од Костића Јафа Црвенку и ждрао слаткише док ми зуби не поиспадају.
Ooo, dobri duse, nisam vas prepoznao odmah.Evo, i ja čekam da ti odgovoriš na temu![]()
a konj?![]()
I za kraj, moja luksuzna kucica od medenjaka, brvnara u zapadnoj Montani s obaveznim jelenjim i krmkovim prepariranim glavurdama iznad kamina, u slucaju da mi zaluta neki hipsterski vegan da ga ne moram tjerati oruzjem van, vec da od straha i gadjenja sam utekne glavom bez obzira.
I to bi bilo to, jedna kuca, jedan auto, kolekcija oruzja, nista spektakularno.
Pametnica se lako prepoznaje. Dok svi ostali gledaju kako da spičkaju pare, ona razmišlja kako da od puno napravi još više, što je jedini ispravan odgovor.Investirala
Kada bih bila bogata ( materijalno) sve bih potrošila na putovanja.Ma ne bih ništa kupovala,da se posle bakćem sa porezima. Sve bih potrošila po kafanama i samo bih iznajmljivala sve što mi treba![]()
Deca će sama sebe zbrinuti na način kako njima odgovara, ne onako kako smo mi zamislili.Ooo, dobri duse, nisam vas prepoznao odmah.
Pazi kad ne znam tacno. Ozbiljno!
Ono sto je sigurno, to je da bih zbrinuo decu da budu sasvim svoji i finansijski nezavisni. Za dalje, veze nemam.
Ispunjeno čime?Neko ostrvo samo za sebe.
A ne, kljuse ne bi, kao ni pumicu, iako njih isto cesto drze preparirane.a konj?
Odlicno i ja slicno razmisljam ,ne mora bas luksuzna.Luksuznu brvnaru u planinama zapadne Montane.
Pa di je tu gust onda ako u toplom za vrijeme blistave zimske noci posute milijunima srebrnih zvijezda s prozora uz toplu cokoladu ne mozes gledati nekog nesretnika koji se smrzava vani zato sto mu je u divljini krepao SUV pa ceka vucnu sluzbu da ga pokupi.Odlicno i ja slicno razmisljam ,ne mora bas luksuzna.
Ne bas ,vise volim da imam zenu pored sebe nego da se nasladjujem kako se neko muci ,pomogao bih toj osobiPa di je tu gust onda ako u toplom za vrijeme blistave zimske noci posute milijunima srebrnih zvijezda s prozora uz toplu cokoladu ne mozes gledati nekog nesretnika koji se smrzava vani zato sto mu je u divljini krepao SUV pa ceka vucnu sluzbu da ga pokupi.
![]()
Jesam ja pomenuo nacin koji meni odgovara?Deca će sama sebe zbrinuti na način kako njima odgovara, ne onako kako smo mi zamislili.
Sta sam ja drugacije rekao?Priznajem samo investiciju u decu u smislu školovanja i maksimalne podrške do diplome( i sve iznad toga) do osamostaljenja.
Погрешан поклон је увек погрешан поклон...podelila bih siromasima
.Deca će sama sebe zbrinuti na način kako njima odgovara, ne onako kako smo mi zamislili.
Zivot :/Pametnica se lako prepoznaje. Dok svi ostali gledaju kako da spičkaju pare, ona razmišlja kako da od puno napravi još više, što je jedini ispravan odgovor.![]()
Nisam te dobro pročitalaJesam ja pomenuo nacin koji meni odgovara?
Sta sam ja drugacije rekao?![]()
Mooreee, ti si opasna mutivoda!Nisam te dobro pročitala![]()
Nikada zlikovca od tebe...Ne bas ,vise volim da imam zenu pored sebe nego da se nasladjujem kako se neko muci ,pomogao bih toj osobi
A sto se tice brvnare voleo bih i jezero da bude pored .
Jesam, priznajemMooreee, ti si opasna mutivoda!
Ne vadi se sad na dioptriju.
Nego, vadi te to sto volis putovanja (prirodu/turisticki...)
Poslao ti neke fotke iz prirode, al' ti, izgleda, nisu stigle.
Pogledaj, izvadi se.Jesam, priznajem
Dioptriju ću proveriti.
U kojoj temi?
Nemaš gde osim na nekoj temi.Pogledaj, izvadi se.
Ne na temi.
Onde gde je temeljniji recept za krempitu.Nemaš gde osim na nekoj temi.