- Poruka
- 41.234
da sam bogat, toliko da mogi malte ne bilo šta da kupim, šta bih prvo uzeo?
pade mi na pamet - helikopter! TO je vrlo praktično.
A vi?
A vi?
tropsko ili?Neko ostrvo samo za sebe.
Ne pretoplo , do 25 stepeni dovoljno ...tropsko ili?
Praktično za vožnju po gradu?da sam bogat, toliko da mogi malte ne bilo šta da kupim, šta bih prvo uzeo?
A vi?
toga ima tamo negde oko HAVAJANe pretoplo , do 25 stepeni dovoljno ...
Ali MOJE.
Kao Sandra Meljničenko; dobila je ostrvo na poklon od mužaNeko ostrvo samo za sebe.
E hvala na informaciji ..Kada budem toliko bogata da znam gde da tražim.toga ima tamo negde oko HAVAJA
Hm. Znam jedan vic u vezi poklona, al je bezobrazan.Kao Sandra Meljničenko; dobila je ostrvo na poklon od muža
A neću poklon.Hoću sama da ga kupim.Kao Sandra Meljničenko; dobila je ostrvo na poklon od muža
Pa šta si došao ovde među kulturan svet?Hm. Znam jedan vic u vezi poklona, al je bezobrazan.
ajd napiši pa ću da ga izbrišem za 5 minuta. Ko vidi, video je.Hm. Znam jedan vic u vezi poklona, al je bezobrazan.
jesi li to video u nekom filmu?Luksuznu brvnaru u planinama zapadne Montane.
Nije ruža već qurčić od puža?Hm. Znam jedan vic u vezi poklona, al je bezobrazan.
Jes, pa da me katapultira Ne....ena.ajd napiši pa ću da ga izbrišem za 5 minuta. Ko vidi, video je.
Да сам богат,узео бих велики стан,и помогао бих људима којима је потребна помоћ.da sam bogat, toliko da mogi malte ne bilo šta da kupim, šta bih prvo uzeo?
A vi?
ma šta katapult, stavi ga iu top
Dobro, jer ste vi to trazili. Ko se seca kvizaajd napiši pa ću da ga izbrišem za 5 minuta. Ko vidi, video je.
Nije ruža već ****** od puža?
Ajde ajde sad kad si reko da znaš neki, gotovo.. nema ali![]()
ostaje. ovekovečen.Dobro, jer ste vi to trazili. Ko se seca kviza
Kafenisu Hrvatica, Bosanka i Srpkinja i hvale se koja je sta dobila za rodjendan.
Hrvatica kaze dobila novu spavacu sobu, Bosanka kaze dobila novu kuhinju, nasa gleda i cuti ubedacena... Ove je teraju da ipak kaze.
Tek ce ova 'nasa': dobila sam *****!
A Hrvatica: Boze, kako prost narod, a divan poklon.
A što ne ostrvo?Ima više prostora.Да сам богат,узео бих велики стан,и помогао бих људима којима је потребна помоћ.
U tom velikom stanu?Да сам богат,узео бих велики стан,и помогао бих људима којима је потребна помоћ.
Kaskadera....da me odmeni maloda sam bogat, toliko da mogi malte ne bilo šta da kupim, šta bih prvo uzeo?
A vi?
Не бих волео да сам на острву 12 месеци у години.A što ne ostrvo?Ima više prostora.![]()
Да,зашто да не?U tom velikom stanu?