- Poruka
- 23.669
Ne. Kafa se peče baš zbog tog metoda koji si opisao. Hleb se kuva jer taj izraz potiče od kvasca koji se čeka da poraste, tj. "prokuva".a jaja se verovatno dinstaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Kafa se peče baš zbog tog metoda koji si opisao. Hleb se kuva jer taj izraz potiče od kvasca koji se čeka da poraste, tj. "prokuva".a jaja se verovatno dinstaju
ja mislim da se mita i vratio u proslost i napravio pink
a jaja se verovatno dinstaju
Ne. Kafa se peče baš zbog tog metoda koji si opisao. Hleb se kuva jer taj izraz potiče od kvasca koji se čeka da poraste, tj. "prokuva".
Nemojte ga više hvaliti. Juče su krenuli tako da ga "hvale", samo ako krenem da komentarišem nisam sigurna gde će to da odvede pa se suzdržavam. Za sada.
To sam se i ja uvek čudila dok nisam čula kada kažu: "Samo da mi hleb prokuva pa da ga pečem!"svakog dana se nauči nešto novo
To sam se i ja uvek čudila dok nisam čula kada kažu: "Samo da mi hleb prokuva pa da ga pečem!"
Ево како тебе замишљам '50их у Америци
\
Meni često prekipi na poslu..први пут чујем 'прокува' ....мада мени често 'прекипи' ... е сад да ли се каже прИкипи .. или прЕкипи ....
Meni često prekipi na poslu
A ne, tamo je taktika "hoću i ja da budem glupa i da ništa ne znam"... зато на послу искључиво тактика ..'доливање уља на ватру' .....
značio bio bi jedan od vesellih čika koji su se maskirali za noć veštica
A ne, tamo je taktika "hoću i ja da budem glupa i da ništa ne znam".
.. па незнам.. мени одаје по постовима такав утисак... али многи и мене виде сасма другачије .. али оно баш баааашшшшш ...
тако да можда грешим ....
E to! Vežbam..... има ПДФ тактика ..'све знам .. али најбоље знам да се правим да незнам'
nisam ispratio njegove postova madaaa linija je tanka mejbi i ko znaa
U koje vreme bi ste se vratili i voleli da zivite u njemu?
Ček, ako je on napravio Pink, ti si onda?ja mislim da se mita i vratio u proslost i napravio pink
Pa da.ali realno što manje čovek pokazuje da zna to bolje ovako posle sve aj ti aj ti ti znaš itd
ali realno što manje čovek pokazuje da zna to bolje ovako posle sve aj ti aj ti ti znaš itd
Pa da.
Hajde lakše ti nego drugome da objašnjavamo.
Hajde ti ćeš to brže.
Hajde ti se nećeš buniti.
Hajde on je nadrndan.
Zvanično sam objavila da sam sada glupa i nadrndana.
Pa ne mogu ceo dan da ih jedem. To samo dok traje dejstvo.....чек ..чек..а кафа и колачи ?!