- Poruka
- 12.015
Mozda 1950-ih, ali ne kod nas nego u Americi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja na dvoru kod Teute.
.....i ne radi internet. Strasno!Uh, nezgodno.
Zamisli prebaciš se u neki XVI ili XVII vek u vreme kralja Luja XIV - a tamo se niko ne kupa, svi smrde, puni buva... mašina se pokvarila i ostaneš tamo zaglavljen. Dvorske intrige...
Jedino da me mašina baci u neku selendru da gajim guske i pletem korpe od pruća.
Vidimo se na ulazu...A pa obavezno idem da vidim!
E to! S tim kako se tada živelo ne bi imalo šta da rasipa
Petoro bose dece oko nogu... nema pegle...tehničkog pregleda...kancelarije... idi bre! Raj!
Ček, zar lov na veštice nije bio vekovima kasnije?...а сваки петак последњи у месецу на сеоском тргу спаљивање вештице ....
.....i ne radi internet. Strasno!
ajde sve sve ali kako bez net-a? kad smo već kod neta postoji jedna misterija a to je kako bez net-a i društvenih mreža izdržavaju ove spodobe koje ulaze po rialitijima?
Ne mesaj lokaciju i vreme.... кад није било пенцилина за СТД ?
ма хајдееее... размисли ...шта би ти бијо без интернета и авијона ... топовско месо на Кајмачкалану ..... а касниј еу туткало
Ћути и једи свој овас .. зоб .. раж .. или штавећ мљацкаш
Ček, zar lov na veštice nije bio vekovima kasnije?
Ne mešaj mi doba!
Prvo sam pomislila povratak u našu prošlost. Tu bih se vratila od početka Ne bih ništa menjala, samo da preživim ponovo.
Mukice.Мало је познато да у време 'лова на вестице' ... су углавном и већином страдали мушкарци .....
Da, u pravu si. Moja greška. Da proživim, ne preživim... преживим... е прави израз
Мислим да многе/и на овој теми би у прошлост да прОживе
Mukice.
Srećom pa nisam riđokosa ali sam čupava, takve inkvizitori nisu voleli. Još treba ućutati kada treba... Pa još nasmejano.... Ne bih imala šanse!
Vratio bih se na trenutak 28. juna 1389. na Kosovu polju da vidim šta se zaista dogodilo i odmah bih se vratio.U koje vreme bi ste se vratili i voleli da zivite u njemu?
Vratio bih se na trenutak 28. juna 1389. na Kosovu polju da vidim šta se zaista dogodilo i odmah bih se vratio.
Vidiš, oni su našli rešenje. To proglasiš za vešticu i spališ.ali kako god friz da središ nisu oni voleli ni žene ovako
Da, u pravu si. Moja greška. Da proživim, ne preživim.
Hvala.
Ti bi samo malo da virneš?Vratio bih se na trenutak 28. juna 1389. na Kosovu polju da vidim šta se zaista dogodilo i odmah bih se vratio.
Možeš i nevidljivi plašt Harija Potera.trebao bi ti čarobni kalpak da te ne vide ni za to kratko vreme
Ni ja ne razumem da li želiš da me ispravljaš, da li želiš da filozofiramo ili da se svađaš sa mnom?грешка ?
стварно неразумем тедуалистичке појмове (не)исправно ....(не)добро ........ (не)има
...
Pa odgledao bih celu bitku i vratio bih se odmah. Kažu da je trajala oko 2 sata.Ti bi samo malo da virneš?