- Poruka
- 123.240
U koje vreme bi ste se vratili i voleli da zivite u njemu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce li biti izlozena na EXPO?..... временска машина постоји .. и она ради само унапред ...
U koje vreme bi ste se vratili i voleli da zivite u njemu?
Uh, nezgodno.U koje vreme bi ste se vratili i voleli da zivite u njemu?
Hoce li biti izlozena na EXPO?
Da, odmah pored letećih automobila.Hoce li biti izlozena na EXPO?
Uh, nezgodno.
Zamisli prebaciš se u neki XVI ili XVII vek u vreme kralja Luja XIV - a tamo se niko ne kupa, svi smrde, puni buva... mašina se pokvarila i ostaneš tamo zaglavljen. Dvorske intrige...
Jedino da me mašina baci u neku selendru da gajim guske i pletem korpe od pruća.
Ja bih birala neku selendru, onu gde žive Asterix i Obelix. Nije isti vremenski period ali može. Eto, može to doba, rimljani. Jeste dosta ranije ali nema veze.замисли како је тек било у селендри ..када је на двору Луја14ога било тако
...пре 14 минута када ова тема није била отворена
U ono kad sam imao dvadesetak godinaU koje vreme bi ste se vratili i voleli da zivite u njemu?
U ono kad sam imao dvadesetak godina
Uh, nezgodno.
Zamisli prebaciš se u neki XVI ili XVII vek u vreme kralja Luja XIV - a tamo se niko ne kupa, svi smrde, puni buva... mašina se pokvarila i ostaneš tamo zaglavljen. Dvorske intrige...
Jedino da me mašina baci u neku selendru da gajim guske i pletem korpe od pruća.
Prvo sam pomislila povratak u našu prošlost. Tu bih se vratila od početka Ne bih ništa menjala, samo da prOživim ponovo.U ono kad sam imao dvadesetak godina
korpe od pruća i kafa vruća i momak neki al da nije raspikuća
E to! S tim kako se tada živelo ne bi imalo šta da rasipakorpe od pruća i kafa vruća i momak neki al da nije raspikuća
1920-u
Ne možeš bolje?1920-u
Ne znam da li ima mirnog perioda u prošlosti?паааа у складу са временом би требало да не буде ПАЛИКУЋА... јер у време Рима нема ко ниј ерушио и палио ....
E to! S tim kako se tada živelo ne bi imalo šta da rasipa
Petoro bose dece oko nogu... nema pegle...tehničkog pregleda...kancelarije... idi bre! Raj!
A pa obavezno idem da vidim!Da, odmah pored letećih automobila.