TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
Ako Ukri produze za Moskvu, imace bas puno mrtvih i ranjenih.
Aj prvo da produze do Kurska ako mogu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Ukri produze za Moskvu, imace bas puno mrtvih i ranjenih.
nova mapa ukrajine obuhvata i pridodatu narodnu republiku kurskPolunepismeni desetaru, znaš ti dobro da tvoje mučene Usrajine nema. I neće je ni biti.
bas sam o tome razmisljao, zapravo o promeni ciljeva specijalne vojne operacije rusije buduci da demilitarizacija nije obavezno podrazumevala i pobedu, tj poraz ukrajine, ali sada se stvari menjaju, citam, da putinova velikodusna ponuida vise ne bazi [poljanski], a to znaci da ce se ici na bezuslovnu kapitulaciju i poraz ukrajine [napominjem, da do sada se moglo pregovarati]Ukrajina zapravo i ne želi nikoga da pobeđuje već da se odlepi od kolonizatora i ide svojim putem.
varas se ti grdno, samo uzmi kolicino/broj tehnike i ljudstva izbacenih iz stroja, i oduzmi i pobegulje - zapad cak nece ni obnavljati ukrajinu[ sto se tice upada, pa amerimi su imali al-kaidu i rusenje kula, udar u pentagon ihahaj... inace ukrajinci su najjaca evropska vojska bili, nisu za potcenjivanje, plus zapadna pomoc, ukucali su milijardeNe znam, sve te priče o nekakvoj superiornosti Rusije prilično padaju u vodu kad se pogleda razvoj situacije. Oni ne mogu sa slabašnim Ukrajincima da izađu na kraj ni posle 2 godine. Malo malo pa im neko upadne na teritoriju. Prvo Prigrožin, pa sad ovo. Meni se sve čini da je tamo jedno veliko rasulo. Da nema medijskog mraka i represije, mislim da bi tamo bile masovne pobune. I na takvim stvarima mi zapravo vidimo kolika je moć propagande. Ceo svet si ubedio da si sila a ustvari mućak. Dok zapad radi obrnuto, u svet šalje slike protesta, kako gradovi gore, sve se raspada, a ustvari iza toga prava sila
Tako je. Rusija je jedina država na svetu koja želi povratak svojih kolonija i aktivno radi na tome.Ukrajina zapravo i ne želi nikoga da pobeđuje već da se odlepi od kolonizatora i ide svojim putem.
nemacki vojni vrh kaze da im za rat sa rusijom treba jos celih 6 godina da se spreme!Za ove 2 godine, toliko sam puta slušao prognoze o samrtnom ropcu Ukrajine, Putinove briljantne taktike i navlačenja zapada dok u isto vreme rat traje i dalje i Rusi nisu kadri ni da zaštite svoju teritoriju a kamoli da pokore Ukrajinu. Da, ginu Ukrajinci masovno, isto kao i Rusi...Ne vidim čemu likovanje u klanici i stalno traženje izgovora za nesposobnost i nemoć Rusije da ovo okonča već jednom.
zna se koje su "nekoc" bile kolonije, rusija nikad nije bila kolonijalna sila, znaci da bulaznis kao i uvekTako je. Rusija je jedina država na svetu koja želi povratak svojih kolonija i aktivno radi na tome.
a to znaci da ce se ici na bezuslovnu kapitulaciju i poraz ukrajine [napominjem, da do sada se moglo pregovarati]
varas se ti grdno, samo uzmi kolicino/broj tehnike i ljudstva izbacenih iz stroja
Rusija je bila kolonijalna sila i želi da to bude opet. Ne misliš valjda da im je najveća teritorija na svetu pala s neba? Rusija je tamnica preko 100 naroda. Prelistaj malo istoriju pa ćeš videti da je dobar deo Sibira bio kineski ili mongolski, oteli su i nešto japanske teritorije, a još nisam ni krenuo na zapad.zna se koje su "nekoc" bile kolonije, rusija nikad nije bila kolonijalna sila, znaci da bulaznis kao i uvek
zemlje, respublike u sastavu sssr se nikada nisu zvale kolonije, niti je ikome palo na pamet da jesu ili ce biti, osim tebi? bulaznis.
rusi su stedeli bracu ukre, a zapad jos uvek prica kako se ukre obucavaju za f16, a u nato da ce da ih orime malo sutra- dakle, ne radi se o likovanju njihovom, vec licemerju i laganju protivnika koji je prostop zrtvovao ukre, a sam nije imao petlje da uleti, sto su rusi ocekivaliNe vidim čemu likovanje u klanici i stalno traženje izgovora za nesposobnost i nemoć Rusije da ovo okonča već jednom.
ni sa kimDobro, i šta će onda? Skim će da naseli novu teritoriju?
zapad ruiske mnozi sa 10, a ukrajinske deli sa 10, zvanicnoPa na obe strane imaš gubitke, to što zapad ne krije ne znači da rusi nemaju 3x isto toliko
odakle ti to? grejem se upitao zasto da damo rudno blago ukrajinsko rusima i kinezima, da ga prepustiimo? znaci samo im trebaju rudari, a sto se tice poljoprivrede, mehanizacija moze da se tera robotima, ne trebaju ljudi, stanovnistvo je visak, slicno kao i u srbiji, kada krene trovanje pobeci ce svi za nemacku koja ce im dati vize.Naravno da će se zemlja obnavljati, Ukrajina ima da bude super-gradilište Evrope. Novi Dubai.
pokazi gde to pise u kom istorijskom udzbeniku ili istorijskoj citanci? ja ne znam u koju skolu si ti isao, ali ja se ne secam da sam tako ucio - zna se koje su bile kolonijalne sile, i zna se sta je neokolonijalizam, ti samo bulaznisRusija je bila kolonijalna sila i želi da to bude opet.
Ne verujem, svest naroda u Evropi se budi.ne menja činjenicu da se stvara nova hladnoratovska zavesa, pomerena malo na istok. Mi ćemo, kako stoje stvari, završiti na zapadnoj strani te zavese.
a kako eu nije tamnica naroda, rajh?Rusija je tamnica preko 100 naroda. Prelistaj malo istoriju pa ćeš videti da je dobar deo Sibira bio kineski ili mongolski, oteli su i nešto japanske teritorije,
Vrati se malo učenju iz istorije.Pobedom Rusije u borbama Kursk II svetskog rata nisu stali Ruski tenkovi sve do Berlina.nova mapa ukrajine obuhvata i pridodatu narodnu republiku kursk
U to iskreno ne veruješ ni ti sam.Ali pošto nis sav čist nebitno je takvo mišljenje.Tako je. Rusija je jedina država na svetu koja želi povratak svojih kolonija i aktivno radi na tome.
Ni jedan iole pametan jer znaju da će to Rusija debelo naplatiti agresoru.No kako je tebi od kada je tvoj miljenik postao agresor?Da pogađamo koliko je rusofila na aparatima od kada su Ukrajinci ušli u Rusiju?
Puno gledaš američke akcione filmove.Ako Ukri produze za Moskvu, imace bas puno mrtvih i ranjenih.
I ti puno gledas svedske akcione filmove.Puno gledaš američke akcione filmove.
to je bio sovjetski savez, veliki broj boraca je bio i iz ukrajineVrati se malo učenju iz istorije.Pobedom Rusije u borbama Kursk II svetskog rata nisu stali Ruski tenkovi sve do Berlina.
Врло вероватно је то што си написао.Vidi se da su graničari obični možda i na služenju vojnog roka.
nekad nacisti, danas natisti, ali jedna belorusija to mos' sve da raskanta, vi'is da jos nemaju pilote za f16, kazu da ce da lete penzosi, i samoubiju se na njima!?Vrati se malo učenju iz istorije.Pobedom Rusije u borbama Kursk II svetskog rata nisu stali Ruski tenkovi sve do Berlina.
pa jel nema italija veze sa rimskim carstvom ako je i dalje njen glavni grad rim? deluje da ima.to je bio sovjetski savez, veliki broj boraca je bio i iz ukrajine
ova rusija ima veze sa tim isto ko i italija sa rimskim carstvom