Da pitamo dame

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas dodem na forum i vidim pricu koju sam juce pricao sa ortakom. Brate on je totalna dileja ima 30 godina i nista nije stvorio pa reko da pitam. Koliko je po vama normalno da momak s 30 godina nista nema? po meni ja bi takve sve pobio cak sam mu to juce rekao. Brate takvi likovi ne zasluzuju da zive. Kad ja mogu sa svojih 26 da imam lokal mogao je i on, to su bre nesposobni debili. Jos da su bar sve devojke normalne pa da izbegavaju takve likove nebe to sve tako bilo.

Cek,cek...da nisi mozda raznosio gajbice sa Markom Milosevicem???

A tek onaj izraz:"polovnjace"!!!!:roll: Mora da mu je devojka ponosna...:lol::lol::lol: Verovatno ne izlaze nigde, sramota ju je da ne progovori... A, DAAAA!!! Ima lokal, tu mogu da izadju, nema veze sto se u njemu prodaju cevi za vodovod... Ih, ma svasta bi sad napisala ali sam mudro primetila da je moderator prisutan.:lol: E, kad ovo cujem,drago mi je sto mi suprug ima zdravu pamet.

Brate imam devojku a polovnjace me ne interesuju. Svoj lokal sam posteno zaradio radeci po ceo dan 4 godine. poceli ste da me pljujete nema problema. moj lokal meni svaki dan donosi cisto 30 hiljada pa se vi cesite a tom ortaku sam nudio da radi kod mene za 25 hiljada, ne vredi kreten je glup i ostao je kod istog gazde za 18 hiljada... alo bre to je vise nego fer od mene, ja sam mu bas drugar. 7 hiljada razlike nije malo. Da je imao tih 7 hiljada vecu platu ne verujem da bi ga devojka ostavila, bar ne do udaje.

Znas nisi se prekrsio kakvu si platu ponudio,tebi 30 000 dnevno a njemu 25 000 mjesecno...pravo drugarski...a mozda je zeleo da ne kvari prijateljstvo time sto je odbio,ne sumnjajuci da je i time vec izgubio "druga"...

Cek,cek...da nisi mozda raznosio gajbice sa Markom Milosevicem???

Uuuu da je radio sa Markom imao bi vishe lokala,hhhh...

neko je sa 30 god..stekao diplomu fakulteta,magistrat ili doktorat a neko...lokal..svako prema sebi..

Ih pa nemoj tako... Decku je tek 26, buducnost je pred njim. Imajmo vere u njega:lol:

Uostalom mozda je njegov drug upravo to sto si navela sebi obezbedio, pa je dobri i velikodusni drugar malo kivan... No je zaboravio da nam napomene tu informaciju:think:
A drugarcino? Ocu reci brate drugarcino.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back