da pitam nesto....

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
prvenstveno za muske...
znaci recimo, sretnete zensko, muvanje, sve super, ubrzo (mozda isto vece, mozda posle nekoliko lepih susreta) treba da padne eks.
negde ste, gajba, svejedno.
vatanje, picence, sve redom.
ona kaze mra do kupatila.
ode do kupatila.
iz kupatila izlazi gola golcata, onako stoji pred vama skroz gola ( a usla u kupatilo obucena, nije jos dolso do skidanja)
e sad, el to dobro ili nije?
el bolji neki mali ritual uzajamnog svlacenja el kako?
sta vi mislite o tome, el to moe da bude san snova za muskarce ili je preskoceno nesto zanimljivije?
hmh, razumete....
a zene isto sta vi mislite o svemu ovome?

pa znaš kako novka da ti kažem ja
zavisi kako izađe
ako izađe ko truplo onda ne valja
reko bi joj aj pali kući srače ti keva
a isto može dizađe i da složi neki pogled il šta god, samo da nije ko kravetina
onda je okaj :)

prvenstveno za muske...
znaci recimo, sretnete zensko, muvanje, sve super, ubrzo (mozda isto vece, mozda posle nekoliko lepih susreta) treba da padne eks.
ode do kupatila.
iz kupatila izlazi gola golcata, onako stoji pred vama skroz gola ( a usla u kupatilo obucena, nije jos dolso do skidanja)

nije

dogadjalo mi se nesto slicno, i bas mi to i nije bila neka "fora" :roll:
a mozda nije zgoreg i to jednom iskusiti ;)
naravno, sasvim je drugo kada se dvoje dobro poznaju

:D sad ces mozda opet "mda, pa mi smo fini..."
:mazi: ali ne radi se uopste o tome

prvenstveno za muske...
ode do kupatila.
sta vi mislite o tome, el to moe da bude san snova za muskarce ili je preskoceno nesto zanimljivije?
hmh, razumete....

Joj što imam jednu dobru i sick priču na ovu temu al' ne ide ovako da se ispriča :/

prvenstveno za muske...
ode do kupatila.
hmh, razumete....

ма само је отишла да опере зубе, поправи шминку и скине длаке са леђа

ništa jedan moj drug pri prvom exitju s tom ccurom čekao tako malo duže da izađe iz wc-a posle malko vatačine i ostalog i počeo da paranoiše šta ona to radi toliko, ona se zadržala još, i posle 10-og ili 12-og minuta (I produžetka zlatni gol aktivan) up'o joj u wc, nije nikad' hteo da kaže šta je paranosao, mislim da se seća ali kao ne seća se, mora da je nešto gadno, pretpostavljam da imaa veze sa pripremama za eksitj ali on ni za živu glavu nije otkrivao tajnu, čak smo ga jednom pijanog ispitivali i nije prizn'o, a šta je sve pijan pričao tako da smatram da je bolje što nije ispričao
zato prpiti ljudi ne treba da privode kutji ništa a vi se devojke zaključavajte ko zna s kojom budalom ste krenule u krevet xD

nije

dogadjalo mi se nesto slicno, i bas mi to i nije bila neka "fora" :roll:
a mozda nije zgoreg i to jednom iskusiti ;)
naravno, sasvim je drugo kada se dvoje dobro poznaju

:D sad ces mozda opet "mda, pa mi smo fini..."
:mazi: ali ne radi se uopste o tome

pa i meni je to bezveze.
nego ajde reko da pitam vas muske, posto ste sirovine, ovo-ono, kao, ma bolje sto takva izasla da stignete da odgledate kraj utakmice i te sovinisticke kvazijebbacke fore:mrgreen:

Back