da pitam ja vas

• Začetnik teme Začetnik teme nocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam 28 i moj momak ima isto toliko,volim ja njega voli on mene
ali ja sam pocela rano da sedim i to bas pa se pitam da li bi muskarac ostavio zenu zbog toga

Ako te zbog toga ostavi, onda ti on nikada nije ni trebao.
Kada te neko voli voleće te takvu kakva jesi.
A i za svaku tvoju glupost i manu naći će uvek neko opravdanje.
Ali ako te ne voli sve što radiš radiš uzalud.

On joj je rekao da je voli takvu kakva jeste.
A pošto ona ne voli da ima sedu kosu,
Zajedno su otišli da izaberu farbu za kosu.
I sada su zajedno... i puno se vole...
...............:cmok:.....................

Pa za vas je veći blam da počnete da ćelavite po temenu i onda to šmekerski rešite na dva načina - obrijete glavu ili pustite onaj jedan granični deo da izraste duži, pa prebacite preko ćele. A obzirom na izvanrednu količinu testosterona koju poseduješ ti garant nećeš ni stići da osediš, čika Frozene :)

Kako gadna stvar da se kaze...cccc
Mislish ocelavetju pre?
Ne ne ne ne..taj film od mene necesh videti..sva sretja da sam povukao sedoliku kosu na kevu,da sam na tjaleta vetj bi bio tjelav ovako jok,sed da ali ne i celav.:)

Imam neku strinu koja se dugo farbala u crno međutim, kad joj kosa malo izraste, dole ostane belo pa izgleda kao da ima kacigu ili joj nešto pluta na glavi..... ustvari izgledalo je kao da ima meduzu na glavi ili tako nešto...

ali ja sam pocela rano da sedim i to bas pa se pitam da li bi muskarac ostavio zenu zbog toga

Kad kosa osedi,covek vise vredi!:whistling:
Kad je sneg na krovu,vatra je u kuci!:whistling:
Zato mala samo ljubi,nista ne sapuci!:whistling:

Kaze se u jednoj narodnoj pesmi koju peva Slobodan Mulina...!:whistling:

Epilog price je momak me jeste ostavio,mada sad kapiram da je seda kosa najmanji problem. Sada sam sa zgodnijim i mladjim od njega koji je uz to jako dobar prema meni. Odmah me je upoznao sa svojim roditeljima za razliku od bivseg momka. Sve je samo u samopouzdanju. Mada nikad nije kasno naoruzati se istim. Pozdrav za sve:heart:

Epilog price je momak me jeste ostavio,mada sad kapiram da je seda kosa najmanji problem. Sada sam sa zgodnijim i mladjim od njega koji je uz to jako dobar prema meni. Odmah me je upoznao sa svojim roditeljima za razliku od bivseg momka. Sve je samo u samopouzdanju. Mada nikad nije kasno naoruzati se istim. Pozdrav za sve:heart:

Sve je to lepo al ja ne znam nijednu prirodnu da se ne farba..stoga nije bitno dal ces jednom muskarcu biti lepa..za posao i sto sta jos je bitno da izgledas sveze sredjeno

Xaxa Стрина са медузом на глави
Па, чекајте, је л проблем у томе што ова девојка не жели да се фарба или што ће он мислити да је она стара за њега тиме што је оседела.
Зашто су ти косе оседеле, друже? ЊЕЉЊ

Одма' лутко да туриш силиконе, да скренеш пажњу са главе.

А сад стварно, ако сама кажеш да те воли, што би му то сметало? Фала богу имаш тону разних фарби, прекречиш шта не ваља и решен проблем.

Back