Zeljko Samardzicopet ti nina tripujes nesto o babama..dede ih nazivam..samo kao muskarcu mi nisu za posmatranje..
komentarisanje..ne to sto ti mislis svaki put![]()
no comment...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeljko Samardzicopet ti nina tripujes nesto o babama..dede ih nazivam..samo kao muskarcu mi nisu za posmatranje..
komentarisanje..ne to sto ti mislis svaki put![]()
da li neko mozda zna ispitna pitanja iz farmacije i drustva, etike, sociologije ili zna gde mogu da ih nadjem? hvala

imam 28 i moj momak ima isto toliko,volim ja njega voli on mene
ali ja sam pocela rano da sedim i to bas pa se pitam da li bi muskarac ostavio zenu zbog toga
Jesi li ti porazmislila o farbi za kosu ?
ali ja sam pocela rano da sedim i to bas pa se pitam da li bi muskarac ostavio zenu zbog toga

.....................Pa za vas je veći blam da počnete da ćelavite po temenu i onda to šmekerski rešite na dva načina - obrijete glavu ili pustite onaj jedan granični deo da izraste duži, pa prebacite preko ćele. A obzirom na izvanrednu količinu testosterona koju poseduješ ti garant nećeš ni stići da osediš, čika Frozene![]()

Nemoj da se uzbuđuješ...ako te Lexa ne bude htela sedog,naći će se neka baba komšinica.Kako gadna stvar da se kaze...cccc
Mislish ocelavetju pre?
Ne ne ne ne..taj film od mene necesh videti..sva sretja da sam povukao sedoliku kosu na kevu,da sam na tjaleta vetj bi bio tjelav ovako jok,sed da ali ne i celav.![]()

Imam neku strinu koja se dugo farbala u crno međutim, kad joj kosa malo izraste, dole ostane belo pa izgleda kao da ima kacigu ili joj nešto pluta na glavi..... ustvari izgledalo je kao da ima meduzu na glavi ili tako nešto...

ostavljao sam ja i za mnogo sitnije stvari !
misli ona da mozhe da nosi bruseve kake ona otje...e ne mozhe!
Epilog price je momak me jeste ostavio,mada sad kapiram da je seda kosa najmanji problem. Sada sam sa zgodnijim i mladjim od njega koji je uz to jako dobar prema meni. Odmah me je upoznao sa svojim roditeljima za razliku od bivseg momka. Sve je samo u samopouzdanju. Mada nikad nije kasno naoruzati se istim. Pozdrav za sve![]()
Odlicna konstatacijaPile,ja sam imao školsku drugaricu koja je dobila prve sede u osmom osnovne.To je genetski faktor,šta misliš kako bi ona izgledala da ne boji kosu.A taj tvoj momak,ako te voli neće imati ništa protiv tvojih sedih.![]()

Mora da su bile jake ljubavi u pitanju, kakvi kreteni.Hoce! Naucna istrazivanja pokazala su da se 100 posto raskida desi upravo zato sto je partner video da partnerka ima sede...I obrnuto...

Epilog price je momak me jeste ostavio,mada sad kapiram da je seda kosa najmanji problem. Sada sam sa zgodnijim i mladjim od njega koji je uz to jako dobar prema meni. Odmah me je upoznao sa svojim roditeljima za razliku od bivseg t: