Да пијете од два после подне до десет и тридесет увече?

Да пијете од два после подне до десет и тридесет увече?

• Певање,весеље

glasova: 1 33,3%
  • Уз музику лагано и неко мезе

glasova: 0 0,0%
  • Не пијем

• Пијуцкам да уживам не одваљујем се

• Не би се сећао ничега

• Гледао сам такве пресело ми је

• Одакле ми паре за квалитетан алкохол

• Кохиба Хавана и циркање уз сир, може

• Одбојно

• Рад на услужним местима где се пије учини алкохол одбојним

• Ukupno glasova
    3

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.448
Сећате се после утакмице на Олимпијским Играма мортус пијаних,летва разваљених кошаркаша који су једва стојећи, посрћући, придржавајући се,смејући се међусобно забављали све нас разбијајући монотонију предосадних додела медаља вечно истих.

Да пијете од два после подне до десет и тридесет увече како би функционисали?

Retardirano idiotski potez, i da Olimpijske igre nisu takmicenje koje organizuju paraziti iz MOK-a, trebalo je kazniti kaznom od 10 miliona dolara srpski Olimpijski Savez, posto ionako ti kosarkasi ne dobijaju ni dinara od tog takmicenja.

Posto ne dobijaju ni dinara, kazniti Savez.

Ali jos retardiranije od tog pijanstva je komentarisanje Sarenca i Kuzmanovica, a i komentari Srba povodom toga.

Sve po sistemu 'To bre majstori, gledaj kako su ovi Ameri ustogljeni, a ne prirodni lokatori alkohola na sportskom borilistu'.

Naravno, cak i da je Sarenac hteo da kaze da je to sraman potez, nije smeo, jer udbaski javni diskurs u Srbiji, pravi od Srbe kukavice i podanicki narod,

Znaci, pijanstvo kosarkasa na Olimpijskom turniru je dno, sramno, klosarsko i tupavo.

Da, pojaviti se pijan je gore nego da se dopingujes na sportskoj priredbi.

@38imak како би ти функционисао да пијеш у том временском периоду?
Ja ne podnosim alkohol, jedan od najgorih ukusa koji sam u zivotu probao.

Bolje da me jbu u dpe, nego da se alkoholisem, jos pa da se alkoholisem na poslu, kao sto su uradili doticni kosarkasi.

Kod nas u Sluzbi
"значење изведено преко синонима) zvanje, vokacija, profesija, posao, struka, zaposlenje, angažovanost, položaj, zanimanje, poziv, aktivnost, biznis, nameštenje, dužnost, zaduženje, radni odnos, pozvanje, uposlenje, фиг." Гугл
Није ти се допао кад си пробао и уопште не пијеш алкохол од тад?

Сећате се после утакмице на Олимпијским Играма мортус пијаних,летва разваљених кошаркаша који су једва стојећи, посрћући, придржавајући се,смејући се међусобно забављали све нас разбијајући монотонију предосадних додела медаља вечно истих.

Да пијете од два после подне до десет и тридесет увече како би функционисали?
Ovako.

Да пијете од два после подне до десет и тридесет увече, како би функционисали?

Dodao sam zarez u citatu, jer bez zareza pitanje nema mnogo smisla :D

Da pijem 6.5 sati, uz meze i dobro drustvo.....pa, manje-vise uvek tako i bude kad se zasedne :D
Funkcionisem odlicno, samo sto ako ima i dobra muzika, novcanik mi postane znatno tanji :D

Back