Da niste znak koji jeste, koji bi bili i zasto?

Stojkov Menidjer

Buduća legenda
Poruka
36.176
Dupli Strelac dupla sloboda
da, da je samo to život bi bio carski
ali je raspored likova po onim kućama itekako bitan (astralna karta)

naime imam takvu zajebanciju u tom astralu a u ovoj dimenziji imam dosta prijatelja i drugara koji znaju - ili će mi ide preko svakog truda, mere i želje ili će me sastavi sa svih strana pa makar dubio na trepavici tek - normalno kod mene nema!

na primer...
po drugi put, a posle dve vakcinacije, dobijem kovid

aj ni po jada sačekam tih 14 dana, kolege iz firme redovno zovu, šefovi se interesuju...

e kad sam trebao da zaključim bolovanje sastaviše se istek ugovora na odredjeno i otvaranje bolovanja tako da nisam mogao da zatvorim bolovanje jer zdravstveno "nije leglo" pošto firma uplatila nove doprinose blagovremeno sa novim ugovorom ali neki mamlaz iz socijalnog nije proknjižio i sad me nema u zdravstvenom sistemu...

zamisli ti to...
tužiš firmu jer ti nije uplaćivala PIO a oni dovedu advokate i tresnu M obrazac da jesu, koga ste vi tužili i zašto? Još bih i troškove i nadoknade plaćao jer se tamo neko nestručan a lenj zajebava sa ozbiljnim stvarima (ne radi mu se, sledeće nedelje ide na odmor i sl.)

tako da to što sam dupli strelac jest' lepo i svakom bih poželeo (a tek što te vole životinjiceee) ali je bitan i onaj raspored likova po kućama...
 
Poslednja izmena:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.