Da nismo odbacili litijum, stigli bismo srednje razvijene zemlje Evrope

cickos

Zainteresovan član
Poruka
376
Rugati se nekim urodjenim (ili izmišljenim ) ljudskim nedostacima i manama je najniži oblik kulture i kućnog vaspitanja.
Ako to kaže jedan predsjednik, njegovo mišljenje i prijedloge podržava gro njegovih glasača koji su pobijedili na izborima.
Dakle, nije riječ o nečijem izgledu niti je tema izrugivanje, već ekonomski napredak i prosperitet naše države.
Ajde, malo se prosetaj po Boru i Majdanpeku pa vidi o kakom se napredku radi. Bogata Kina ubire zlatni kajmak nemilice razrajuci i zagadujuci nase vjekovne posjede, rijeke i sume. Za uzvrat mi (budjet) dobijemo neku sicu. Zar ova vlast (zvalavi) nije mogla da nadje sposobne ljude i firme da kopaju najbogatiji rudnik zlata i bakra u Evropi?

Mystic+

Stara legenda
Poruka
77.260
Ajde, malo se prosetaj po Boru i Majdanpeku pa vidi o kakom se napredku radi. Bogata Kina ubire zlatni kajmak nemilice razrajuci i zagadujuci nase vjekovne posjede, rijeke i sume. Za uzvrat mi (budjet) dobijemo neku sicu. Zar ova vlast (zvalavi) nije mogla da nadje sposobne ljude i firme da kopaju najbogatiji rudnik zlata i bakra u Evropi?

Нису.

Дахије су све неспособније и бахатије...

Како би се робови сетили да су робови...

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
40.311
Drzava se najlakse pljacka sa stranim faktorom i novac pere preko stranih banaka. Nista novo, od Kipra do Emirata.
Sve manje se cudim sto su streljali posle ‘45.
Neda banda fotelju dok nepopije metak.
To je usud kolonija i naroda koji ne nauce lekciju i ne stvaraju institucije.

Mystic+

Stara legenda
Poruka
77.260
Drzava se najlakse pljacka sa stranim faktorom i novac pere preko stranih banaka. Nista novo, od Kipra do Emirata.
Sve manje se cudim sto su streljali posle ‘45.
Neda banda fotelju dok nepopije metak.
To je usud kolonija i naroda koji ne nauce lekciju i ne stvaraju institucije.

Нема институција у окупацији.

Тиранија и данас траје од 1944.г

Mystic+

Stara legenda
Poruka
77.260
Naravno, zato okupator unistava institucije i moc koncentrise u jednom coveku, jer je kasnije lakse zameniti budalu sa drugom budalom, te nastaviti kroz idiota vladati masama.

Марионетска република још од Броза...

Дахијама пуна уста суверенитета

cickos

Zainteresovan član
Poruka
376
Tako sam i mislio.
Zato se u normalnim zemljama prvo objavi projekat, pa ide javna rasprava, pa referendum.
Tako je bilo predviđeno i ovde, ali kako u Srbiji žive najpametniji ljudi na svetu, nije ni došlo do toga...
Rio Tinto i pored zaustavljana projekta jos uvijek otkupljuje zemlju od jadnih seljaka, koji su se uplasili pretnji. Ajd, objasni mi, kako jedna strana firma moze otkupljivati poljoprivrednu zemlju, koja se prostire stotinama hektara? Kako Rio Tinto moze postati vlasnik tolike zemlje? A, ti pricas o referendumima?
Zat ne vidis da zvalavi hostapler rasprodaje Srbiju za koju su nasi preci prolili toliku krv?

cickos

Zainteresovan član
Poruka
376
UMjesto zaključka.. u Srbiji je danas sve propalo, pokradeno, bijedno i ništavno.. gore nego 2000g posle nato bombardovanja.
Sve se može oprostiti ali nečiji uspjeh i napredak.. e to ne može. Takve odmah proglasiti nepodobnim, nesposobnim, psihopatama..
I nije to prvi put u srpskoj istoriji.. zaboravih napisat i ono gle čuda.. :mrgreen: krivi im i Karadjordje i Obrenovići i Miloševići, Koštunice, Djilasovi, Vučići.. pa će onda neki budući vladari i predsjednici isto proći.. šuplja priča, što rekli dokon pop i jariće krsti. :hahaha:
Uzmi u obzir da je sa 12 milijardi spoljnog duga, Srbija sad duzna preko 32 i vise. Gdje je nestao tolikii novac, ajde nam obrazlozi?

Neno

Elita
Moderator
Poruka
17.343
Al ste se našli, pljuvači po Srbiji, bravo bravo...
Pa koliko to vas nezaposlenih i nesposobnih ja teglim na svojoj grbači?
Tako ti je i kod nas.. kad opozicija počne sa svojom demagogijom, neko ko nije upoznat sa pravim stanjem, pomislio bi da je Srpska već odavno u tamnoj provaliji bez dna a vladajuća garnitura gora nego mafijaška koza nostra.
Šta ćeš, naučna fantastika, srećom nije zabranjena ;)