" Da nisi takva -

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mislim da se moc zene mjeri njenom popustljivoscu ili istrajnoscu da uspe u necem...Razlicite zene razlicita moc.Neka se smatra mocnom jer u poslu i karijeri gazeci preko "mrtvih" stigla na vrh.
Druga svoju moc meri brojem pozudnih pogleda koji je prate,a treca mozda kolicinom ljubavi koju prima u svom okruzenju....
A to HELENA da zena drzi do sebe to je preduslov svih uslova da bi uopste muskarci na nju gledali kao ljudsko bice a ne kao na uspjesnu zenu ili nekim slucajem i sebi ravnu.

hehe... uplashih se kad ugledah sopstveni nik... stvarno je trebalo da upishem Helena umesto HELENA... mislim, da ne prepadam samu sebe ovako rano... a ti zatochena sad doshla da me budish... gde si bila celu noc... ccccc... ;):lol:

chuj gde sam... zujim tu celu noc i sad me pitash gde sam... gde su tebe zatochenu drzali do sada...:p a ovo trecu, hm, pa taman toliko sam banovana bila... e smrznuta nisam, ovde mi je bash toplo, a najbolje da budem naspavana a na poslu celu noc bila...:roll::lol: jeste mi dobar posao, ali da spavam tu, to bi vec mnogo bilo... sad smesh da mislish shta hocesh, evo mi doshla smena...;):P
pozzz...

Ja mislim da više padaju na njanjave, koje klikću, trepću i samo se smeskaju ;-):D
Najmoćnije su nemoćne žene:rolleyes:.

moja cimerka na faksu je bila tip njanjave trepcuse i muskarci su redom padali na nju...lovila je muza na tako suptilan nacin da je to prosto bilo za diviti se :mrgreen:....iako sam fizicki bolja riba od nje, interesantnija i inteligentnija oko nje su se mnogo vise motali... muskarci nevole komplikovane zene, koje teraju svoje, vise im se dopadaju te koje deluju meko i nezno jer misle da pored njih mogu da budu macho i slobodni kad im se prohte...i bas mi je milo kad nasednu na zvaku :lol:....

moja cimerka na faksu je bila tip njanjave trepcuse i muskarci su redom padali na nju...lovila je muza na tako suptilan nacin da je to prosto bilo za diviti se :mrgreen:....iako sam fizicki bolja riba od nje, interesantnija i inteligentnija oko nje su se mnogo vise motali... muskarci nevole komplikovane zene, koje teraju svoje, vise im se dopadaju te koje deluju meko i nezno jer misle da pored njih mogu da budu macho i slobodni kad im se prohte...i bas mi je milo kad nasednu na zvaku :lol:....

Mozda si fizicki bolja od nje, mozda cak i interesantnija ali inteligentnija- nikako.
Prvo zato sto kazes da jesi a drugo zato sto ona mnogo bolje manipulise muskarcima oko sebe, a ti si bolje izgledas, zato mislim da je inteligentnija od tebe.

voleo te ne bi' ! " (M.R.)

I lepa i draga i nežna i šta sve ne, ali, da li padate na ženu koja drži do sebe i u čemu žena treba da je nepopustljiva, u odnosu na vas ili druge?

Pitanje za muškarce, uz žensku "zapršku". :D

Treba da drzi do sebe, do mene, da nedozvoljava da joj prilaze drugi muskarci kao tipa da je zele...to je dovoljno...da voli i zeli samo mene....:heart:

Aj em selfis!

ha haha... koja kraljca... slatko se nasmejah... a napisao sam vam vec pre... kad sam pricao sa drugom jednim... i on mi, pripit, kaze: rikane, to ti je tako... zene su takve kakve jesu.. nikad se ne menjaju... mozda malo, na pocetku, dok traje euforija... onda sve dodje na isto... i imas dve mogucnosti... jedna je da se naviknes odma' na njihove hirove... a druga je da se nerviras sve do trenutka dok se ne naviknes... tako da je lakse prihvatiti ih odma' onakvima kakve stvarno jesu... i ne pokusavati da promenis bilo sta... i svima lepo posle...

"Da nisi takva voleo te ne bi"...
....prelepo recheno, i jedina asocijacija na to mi je da iskrena i prava ljubav prema nekome jeste kad zaista istinski, svakim delicem svog srca i dushe volimo svog partnera zbog toga shta on jeste...sve mane i dobre osobine...
To je onda definitivno to...

Zashto stavljam akcenat na to. Zato shto jako chesto u vezama imamo nekog,, ili smo mi u toj ulozi, da nam se svidja samo jedan ili par aspekata na nashem partneru, ali nismo u stanju da ga prihvatimo skroz....Pa onda dolaze one uzaludne teznje ka menjanju..Ali to nije to onda...

Back