Da nikad nisi zadovoljan...

zbog zena mozda i kupujem lupam ali zelja za dopadljivoscu i sebi i mozda nekim covecicama sve je to smuckano

samo cu da ti citiram jedno mnogo mudrog coveka
"mnogima bi se dopao da se nisi trudio da se dopadnes svima"

Oseti se kada na silu zelis posto poto da si dopadljiv. Probaj da budes onaj ko si stvarno.
Rezultat takvog tvog ponasanja dace ti totalno drugaci pogled na "sebe" i bices zadovoljniji nego kao sad u uvodnom postu.

Postuj sebe za pocetak bez naglaska na Adidas. Takodje obozavam Adidas
ali ta garderoba i patike ne nose mene vec ja njih !

Budi dobro i ne sludjuj se zbog "krpa i gume"

uhvatih sebe kako proklinjem sebe i potpuno zablokirao i stigao do kraja puta i zbunjujem se (ne desava mi se prvi put)
neko bi rekao ,ma to je samo glupa pomisao ali ja mislim da je ozbiljno proklinjanje
ne namerno ali mi se rodi takva misao /kletva ....u toku misli
radi se o sopingu
primio sam se na adidas
kupis nesto , pa malo mirujes pa bi jos nesto ,te ima na stanju te nema .patis kad ne mozes da kupis nesto sto bi hteo
ali ,mislim realno da nema sanse da finansijski izdrzim u toj strasti kupovine stalno novih stvari . kupovina je veliko zadovoljstvo ali eto i prokletstvo takvo da nikad nisi zadovoljan
Objasni sebi da imas dve noge i da mozes da nosis samo jedan par patika..eventualno jos jedne u cipelarniku radi menjanja da ne nosis stalno jedne te iste
pa kada ta dva para iznosis tek onda kupujes druga dva para.. prostiri se koliko si dug( narodna poslovica)..i ne izigravaj snoba , za to je potrebno brdo love i jos po nesto a to tesko da imas

Back