Da nije virus ?

mrblack634

Zainteresovan član
Poruka
263
Ljudi treba mi pomoc...nije neki ozbiljan problem al me nervira...skidao sam nesto sa neta za prevodjenje sa nekog jezika na drugi i nesto za browser kao neki bar, tako nesto se zove i sad mi mis nesto "SECA" kao usporen snimak ... mislim nije nesto mnogo al ipak seca .... imam AVG antivirus i skenirao sam i pise da je sve u redu da nema nikakvih pretnji e sad me zanima kako da uklonim to sto ga usporava...malware ili sta je vec...pomozite hvala unapred

Ljudi treba mi pomoc...nije neki ozbiljan problem al me nervira...skidao sam nesto sa neta za prevodjenje sa nekog jezika na drugi i nesto za browser kao neki bar, tako nesto se zove i sad mi mis nesto "SECA" kao usporen snimak ... mislim nije nesto mnogo al ipak seca .... imam AVG antivirus i skenirao sam i pise da je sve u redu da nema nikakvih pretnji e sad me zanima kako da uklonim to sto ga usporava...malware ili sta je vec...pomozite hvala unapred

Instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware 1.62.0.1300, abdejtuj ga i uradi full scan.Sve što nađe markiraj i obriši. Ako zatraži restart računara uradi i to...Razumljivo je da AVG ništa ne nalazi. On da je nešto vidio on bi to u startu zaustavio....Da nisi instalirao Babylon Toolbar, ako jesi evo ti OVDJE UPUTSTVO kako da ga u potpunosti ukloniš, pogledaj video...i promijeni antivirusni program...

Poslednja izmena:

Back