MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.660
Evo ti dva. Stigao si na sasvim novu razinu.u denacifikaciji koja dolazi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti dva. Stigao si na sasvim novu razinu.u denacifikaciji koja dolazi.![]()
neće, vi ste predviđeni za denacifikacijuZnači mađarska vojska će napasti Hrvatsku u kojoj Mađari imaju de facto samoupravu u mjestima gdje su većina i plivaju u hrvatskim parama? Prije da će marširati u drugom smjeru, ako im se stvori prilika.
"Srbi katolici" su bili realni taman koliko i jednorozi. Uzeo je rječnike od Hrvata.On je uzeo od svoje braće rimskog zakona (Srbe katolike) a ne od Hrvata. Tumačiš kako ti odgovara.

neće, vi ste predviđeni za denacifikaciju zds i te krcplc
Znam da je to nekome poput tebe teško shvatiti, ali u hrvatskim rječnicima su se nalazile hrvatske riječi.srpske reči

nisam bitan jaMene zanima, stvarno vjeruješ u navedene fantazije?
ne, ne, zrakomlati tada nisu postojali..Znam da je to nekome poput tebe teško shvatiti, ali u hrvatskim rječnicima su se nalazile hrvatske riječi.![]()

Laprda bezveze. Od muke.Mene zanima, stvarno vjeruješ u navedene fantazije?

denacifikovali smo vas već pa što ne bi ponovoVelike riječi za jednu običnu buudalu. Ali to jedino i znate. Biti jaki samo na riječima.![]()
Imaćete Kralja po drugi put u vašoj istorijiLaprda bezveze. Od muke.![]()

Kako bi ti napisao:denacifikovali smo vas već pa što ne bi ponovo

Ne brini se, stigneš se još uključiti, nisi mnogo propustio.Још се расправљате са усташоидима?
![]()
eto pa da vidimo uskoroKako bi ti napisao:
računaj da nećete više nikad denacificirati.
šta ste denacificirali denacificirali.
![]()
buudalaImaćete Kralja po drugi put u vašoj istoriji

nisam bitan ja
eno sam ti postavio šta kažu vaši malo promućurniji rvati
Ma, pusti ga na miru! Vidiš da je jadan frustriran pa puca od muke.2025 je. Hrvatska je mala nebitna europska državica. Europa je puna malih nebitnih državica koje su u EU i u NATO, što ih čini relavatnim. Srbija nema određene granice, na rubu je građanskog rata, njemačka i kineska je kolonija u kojoj možeš iskapati što hoćeš i kako hoćeš ako platiš vlasti. Umjesto da bude Srbija jednako nebitna kao Hrvatska i uživa u plodovima EU-a, ti ovdje buncaš da će Mađarska napasti Hrvatsku, iako Plenković i Orban koordiniraju svoje nastupanje u EU. Nikada Mađarska nije torpedirala Hrvatsku, a svaku želju za kažnjavanjem Mađarske Hrvatska sustavno brani i zamjera se Njemačkoj, ali braneći Mađarsku, brani sebe.
Mogli smo 1992. ući u EU kao SFRJ da vi tamo niste imali SANU i Kosovo fantazije.

evo ovaj vaš retko pametan , mora da je srpskog porekla šta kaže povodom tih nebuloza2025 je. Hrvatska je mala nebitna europska državica. Europa je puna malih nebitnih državica koje su u EU i u NATO, što ih čini relavatnim. Srbija nema određene granice, na rubu je građanskog rata, njemačka i kineska je kolonija u kojoj možeš iskapati što hoćeš i kako hoćeš ako platiš vlasti. Umjesto da bude Srbija jednako nebitna kao Hrvatska i uživa u plodovima EU-a, ti ovdje buncaš da će Mađarska napasti Hrvatsku, iako Plenković i Orban koordiniraju svoje nastupanje u EU. Nikada Mađarska nije torpedirala Hrvatsku, a svaku želju za kažnjavanjem Mađarske Hrvatska sustavno brani i zamjera se Njemačkoj, ali braneći Mađarsku, brani sebe.
Mogli smo 1992. ući u EU kao SFRJ da vi tamo niste imali SANU i Kosovo fantazije.
možda bude i preTo uskoro je sinonim za dogodine?![]()
![]()
![]()
evo ovaj vaš retko pametan , mora da je srpskog porekla šta kaže povodom tih nebuloza
Dogodine, uskoro, a možda i prijemožda bude i pre
Ovo je genijalno. Kakav sprd.

A Hrvati su imali prezimena,jel?Ma važiVjerojatno nikako, budući da nisu imali prezimena. Koristili su nadimke ili patronimike koji su se mijenjali od generacije do generacije. Genije!![]()