ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 92.896
Jesi na bjbikers forumu?Ja imam Tracer 9
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi na bjbikers forumu?Ja imam Tracer 9
Ne ,sta je to ?Jesi na bjbikers forumu?
Dobra stvar pogledacuJesi na bjbikers forumu?
Mustang..legendaPogledajte prilog 1625683
nemam potrebu za nešto drugo
dovoljan mi i ovaj, za izlaske u kafić, dokle će biti kod mene videćemo
iPS, opet bih ga kupio samo ovaj put bio bi to Shelby
To je bajkerski forum gde sam nekad viseo alii sam zaboravio lozinkuNe ,sta je to ?
Bate zajebavaj ti al Ford je Ford, vozi tetka iz Lankastera
Eleanor , ima on u garaži i druge hiper automobile , ali ovaj mu ikonaMustang..legenda
Sećaš li se onog šelbija što je vozio Nikolas Cage?
takozvana Tin LiziBate zajebavaj ti al Ford je Ford, vozi tetka iz Lankastera
Pogledajte prilog 1625715
Napavis novi, ja vozim Yamaha Tracer 9 ,Honda XR400R i oldtimer Honda Vf1000RTo je bajkerski forum gde sam nekad viseo alii sam zaboravio lozinku
ima i još jedna mana , slabo mu ozvučenje , samo 1,500 vati
Nisam nešto lud za automobilima, ali da ne znam gdje s parama, ovo bi bio prvi izbor:
sa novim zakonom o uvozu polovnjaka iz USA msm da će ovaj automobil biti na meti ljubitelja automobilaNisam nešto lud za automobilima, ali da ne znam gdje s parama, ovo bi bio prvi izbor:
Mario pa i ovi sadašnji što voze besna kola i džipove plaćaju još višeŠta pričaš ko će da daje 1500 evra za registraciju?!??
Šta pričaš ko će da daje 1500 evra za registraciju?!??
Pričaš gluposti, sigurno ni nemaš auto.Da je srece da se registracija placa po tome koliko ti auto zagadjuje, i da minimalna bude 1000 evra.
Da se malo sklone krsevi sa ulica, i da vozi auto ko ima kesha, auto nije i ne treba da bude socijalna kategorija.
Pričaš gluposti, sigurno ni nemaš auto.