- Poruka
- 89.856
Da nađeš novčanik sa 2000 evra, kreditnom karticom i ličnom kartom, šta bi radio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa možda je krenuo nešto da kupi jadničak2000 evra sigurno nije izgubio neki penzioner il baustelac otac troje dece......................al bih svakako ispitao izokola.
Ne pada mi na pamet da vracam onome koji je tu lovu ukrao, prisvojio, opljackao, smuvao..........
sve fin i pošten svetPazi da ti neko napise ovde da bi zadrzao pare...
e a vidi ispiranje mozga javnosti u nemackoj...........u novine pise, nepoznata osoba napala penzionera u Minhenu i otela mu novcanik sa 30 000 evra.pa možda je krenuo nešto da kupi jadničak
Bas to… kupuje siromah auto, toliko se ustedelo, mozda mu ulog za stan, mozda za neko lecenje, mozda ovo mozda ono, nije moje i ne zanima me.pa možda je krenuo nešto da kupi jadničak
Bolestan i siromah stegne te pare jer to mu je mozda sve. Svi ostali bi te pare drzali u novcaniku.Bas to… kupuje siromah auto, toliko se ustedelo, mozda mu ulog za stan, mozda za neko lecenje, mozda ovo mozda ono, nije moje i ne zanima me.
Dakle, uzo bi i pravio se blesav ?Bolestan i siromah stegne te pare jer to mu je mozda sve. Svi ostali bi te pare drzali u novcaniku.
ja sam jednom našao u prodavnici novčanik pun pura i dokumente. Nekako sam i telefon provalio, zvao, došla neka starija žena, njenoj sreći nigde kraja.
Bravo!Vratila vlasniku.
Kad god sam nasla neke pare za kratko vreme desi se da izgubim duplo vise.
Ne radujem se nicemu sto je tudje .
Mislis?Bolestan i siromah stegne te pare jer to mu je mozda sve. Svi ostali bi te pare drzali u novcaniku.
Ovde su svi fini, narocito prema damama, nezni i pazljiviPazi da ti neko napise ovde da bi zadrzao pare...
U novcanik tesko da moze da se nagura toliko novca, sem ako ne koristis novcanice od 500 evra koje su ukinuteMislis?
Nemoj mi reci da nikada nisi imao 2000 evra u novcaniku, a da pritom nisi ni bolestan ni siromah a ni neki mafijas ili lopov?
Mozda se ne bi pravioDakle, uzo bi i pravio se blesav ?
Sto bi se reklo, pahuljiceOvde su svi fini, narocito prema damama, nezni i pazljivi![]()
Nikada nisam imao ni 100 Evra u novcaniku. Sva placanja idu preko bankeMislis?
Nemoj mi reci da nikada nisi imao 2000 evra u novcaniku, a da pritom nisi ni bolestan ni siromah a ni neki mafijas ili lopov?
I svi 18+ i to oni skromni, obicno 20+Sto bi se reklo, pahuljice
Naravno. Posten narod koji radi, ima svoje a tudje mu ne treba.Bravo!
Posten narod ima svetlu sadasnjost i buducnost .
Koliko imas godina?Nikada nisam imao ni 100 Evra u novcaniku. Sva placanja idu preko banke