Da možete....

Poruka
15.247
Da možete da birate bilo koju ljubavnu priču iz filma ili knjige da postane stvarnost, koja bi to bila i zašto?

Ja bih izabrala onu iz filma 9 i po Weeks, iz 1986.
Toksična je priča, zapravo taj odnos između glavnih likova, ali svejedno mi se film dopada, kao i Rourke kako je izgledao u to vreme (o Kim neću, to ostavljam muškima).

Pretpostavljam da je većina navikla da piše o nekim stvarima na drugačiji način u ovom pdf-u, ali eto ako može nešto i na ovakvu temu...

(Ne znam da li je ovakva tema već bila, ukoliko jeste izvinjavam se unapred)

Da možete da birate bilo koju ljubavnu priču iz filma ili knjige da postane stvarnost, koja bi to bila i zašto?

Toksična je priča, zapravo taj odnos između glavnih likova, ali svejedno mi se film dopada, kao i Rourke kako je izgledao u to vreme (o Kim neću, to ostavljam muškima).

Pretpostavljam da je većina navikla da piše o nekim stvarima na drugačiji način u ovom pdf-u, ali eto ako može nešto i na ovakvu temu...

Tema ocenjena sa odlično.

Prvo sto mi palo napamet. :D

Francuski poljubac (French Kiss).

Može neko objašnjenje zbog čega? :)

Meni se, recimo, kod filma koji sam u uvodnom postu navela, 9 i po nedelja, dopada hemija među likovima Greja i Elizabet.
Sasvim je jasno da je Grej lik koji se neće promeniti zarad ljubavi, ali ipak celokupna priča "vozi".
Scene su mi sasvim ok urađene, kao i sama priča za koju mi se čini da je po istinitom događaju snimana.
Rourke je stvarno izgledao u tom periodu nekako magično, žao mi je šta je čovek posle uradio od sebe.
Ali, na stranu sada to.
Njih dvoje, Rourke i Kim, u ovom filmu su mi baš nekako bili jedno za drugo, i ta hemija koju su imali u filmu sasvim se fino prenosi na gledaoca, što je meni bar mnogo bitno, znači da je gluma bila dobra i da je uspešno urađeno.
Na kraju, kada Elizabet odlazi, Grej shvata da počinje da ga boli...ali, ipak ne kreće za njom.
Takav tip muškarca ume često da bude privlačan, čak i kada unapred znaš da vrlo verovatno možeš biti povređena...ali svejedno te "vuče" i privlači.

ambijenta, prepoznavanja između njih dvoje, pa svih iskušenja i natezanja koje su prošli da bi se definitvno okrenuli jedno drugom i postali porodica
plus sam ja mnogima kao mlad ličio na Hju Granta što me je užasno nerviralo, ali dobro, on je izrastao u ozbiljnog glumca, nije ostao taj nesnađeni polupani lik

Па само полупано и ненасађено нешто моће да се метаморфише или обликује па глуми привремено озбиљно

Бај тхе веј то се никад н едеси у реал лајф.

У реал лајф све везе прођу као Падме и Анакин...

Sve moderne ljubavne price su koncipirane tako da narativ podrazumeva da je zena promiskuitetna, neodlučna tupavica koja slusa svoje srce a muskaracnje idiot koji je spreman na sve patnje ovog sveta da bi patnjama dokazao vrednost 🤣

Посао као и сви други ..

3b237497fc1b5b0b89ff234b32f6346c.gif

Друштво за књижевност и питу од кромпира са Гернсија

Неусловљена љубав, спремност на излазак из својих зона безбедности и удобности, двоје које се сагледавају по њиховим карактерима.

Tema je super.. :)
A i lepa promena na ptf.

Sad sam u guzvi, napisem nesto posle.

Pri tom gledaću da se malo udaljimo od mejnstrima, npr ima odličnih starih Skandinavskih filmova.

Poslednja izmena:

Боја ноћи 1994. (јако изазовно)

п.с. Обавезно проверите тему пре него је отворите.

Back