Da možete da živite mesec dana bilo gde na svetu...

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
11.595

SVAŠTARA.jpg

Zamislite situaciju da možete da živite mesec dana bilo gde na svetu... Tamo ne idete na odmor, već da živite mesec dana a zatim se vraćate kući.

Da li biste tih mesec dana proveli u Milanu, u centru mode? Možda vam se više sviđa romantična Venecija?

Da li možete da zamislite život na hladnoj Aljasci ili u nekoj zemlji sa tropskom klimom?

Zatvorite oči, opustite se i predajte mašti..

Čekam vaše odgovore

❤️

U nekoj brvnari, u sred neke šume.
Može da bude i zima, i leto.
Svejedno.
Bitno da je okolo svuda priroda, da nema ljudi i da je mir.
Trem sa prednje strane, ako je leto kafica ujutru uz prve zrake sunca, ako je zima onda toplo ćebence i vruć kakao.
Uz nekog dragog, ili sama.
I, komotno može i više od mesec dana.
Možda i za stalno.

Vila na Ženevskom jezeru. Slična je onoj vili iz serijala "Sedam sestara" , rano preminule Lusinde Rajli.

Do te vile se stiže malim brodom. Kuća je velika i ima ogromno dvorište koje je podeljeno na više nivoa. Prelepo je.

Sigurna sam da postoji jedna takva kuća.

U okolini nema kuća. Čuju se ptičice. Napolju leti sedim u jednom delu dvorišta okruženog cvećem.

A ukoliko je zima sedim u udobnoj dnevnoj sobi, pijuckam čaj od šumskog voća i čitam knjige omiljenih pisaca.

Drugi put bih mogla da živim u Njujorku, tačnije u nekom predgrađu..ali ovo je dovoljno, za sada. 🙂

Svejedno.
Trem sa prednje strane, ako je leto kafica ujutru uz prve zrake sunca, ako je zima onda toplo ćebence i vruć kakao.
Možda i za stalno.
izistinski zivot u brvnari u sumi ili oni kobajagi

ima velike razlike

Odgovor je jasan.
po onome sto sam procito (cebence, kakao, trem, kafica...) kobajagi

to znaci da pare nisu problem za zivot u brvnari u sred sume nekako se nabavlja i dovozi u tu sumu sve sto treba za zivot, a ti vreme provodis opusteno i bezbrizno
to je ono "obozavam prirodu ali da ima i frizidera, bojlera, deterdzenta, regeneratora za kosu, ves masine, masine za posudje, klima uredjaja..."
kobajagi

Zamislite situaciju da možete da živite mesec dana bilo gde na svetu... Tamo ne idete na odmor, već da živite mesec dana a zatim se vraćate kući.

Da li biste tih mesec dana proveli u Milanu, u centru mode? Možda vam se više sviđa romantična Venecija?

Da li možete da zamislite život na hladnoj Aljasci ili u nekoj zemlji sa tropskom klimom?

Čekam vaše odgovore

❤️
Glamoč - sve djaba

@aleksije radicevic

Hmm, ja bih da provedem tih mesec dana uz rodni Dunav, desna obala od Karlovaca pa do Zemuna.
Ako ne moze to onda, hmm, mozda na Tari, negde oko Sekulica (ostalo mi secanje na prijatne trenutke i jos bolje ljude u tom kraju).

Nekako sam se umorio od inostranstva, od velikih svetskih gradova, od morske obale, ostrva... pocinjem da vise cenim ono sam ostavio u otadzbini. Pa cak cenim i nase ljude vise nego neke druge, nema veze da li su blokaderi ili chaciji.

Edit.
OK, neki forumasi su mi manje na ceni od drugih, istine radi, nisu svi bas prijatni.

Poslednja izmena:
Svejedno.
Možda i za stalno.

То ти је доступно у Србији где год пожелиш и није скупо, а није ни далеко од цивилизације кад ти затреба нешто битно (лекар или фризер). Можеш одатле и на посао и назад сваког дана. Не месец дана, већ за стално. Многи људи у Србији тако живе.

То ти је доступно у Србији где год пожелиш и није скупо, а није ни далеко од цивилизације кад ти затреба нешто битно (лекар или фризер). Можеш одатле и на посао и назад сваког дана. Не месец дана, већ за стално. Многи људи у Србији тако живе.

Da, znam.
Imam u planu, svakako. :)

Hmm, ja bih da provedem tih mesec dana uz rodni Dunav, desna obala od Karlovaca pa do Zemuna.
Ako ne moze to onda, hmm, mozda na Tari, negde oko Sekulica (ostalo mi secanje na prijatne trenutke i jos bolje ljude u tom kraju).

Nekako sam se umorio od inostranstva, od velikih svetskih gradova, od morske obale, ostrva... pocinjem da vise cenim ono sam ostavio u otadzbini. Pa cak cenim i nase ljude vise nego neke druge, nema veze da li su blokaderi ili chaciji.

Edit.
OK, neki forumasi su mi manje na ceni od drugih, istine radi, nisu svi bas prijatni.
Једна фотка са прошлогодишњег камповања поред језера Секулићи на Тари. :cool:

tara.jpg

Mogu....i u Milanu i u Parizu i na Bahamima...samo nikad nisam imao tu potrebu da bežim od mojih bližnjih....pa čak ni od sve ove bagre u administraciji, jer posle ispitivanja i propitivanja sva mesta su već zauzeli još gori od ove boranije...
Hteo sam na Sejšele, al džabe ....videćemo posle preraspodele sveta hoće li se nešto menjati....

po onome sto sam procito (cebence, kakao, trem, kafica...) kobajagi

to znaci da pare nisu problem za zivot u brvnari u sred sume nekako se nabavlja i dovozi u tu sumu sve sto treba za zivot, a ti vreme provodis opusteno i bezbrizno
to je ono "obozavam prirodu ali da ima i frizidera, bojlera, deterdzenta, regeneratora za kosu, ves masine, masine za posudje, klima uredjaja..."
kobajagi

Pročitajte uvodni post.

Hvala unapred :heart: 🙂

Grčko ostrvo,malo stanovnika, plaža kao na Sitoniji, možda baš tamo ..
Samo moja plaža gde mogu biti nude
Prozirna voda.
Samo ne bih nikako sama ❤️

Na planine idem stalno, da ne idem vrv bih poželela neku brvnaru u divljini. Ovako, često sam sama u mislima po planinama, grlim drveća i pričam sa svima koje sretnem, a nisu ljudi 😁

Čekam vaše odgovore

Понекад маштам да заштићен обилазим свет.
Увек прво одлазим на Арктик.

Хладно је, ветровито, опасно ... али ја сам у свемирском броду док напољу бесни снежна олуја.
1779244104493.png

Шта ме чини срећним ?
Исто што и овде, на форуму: Заштићен сам и могу да одем кад хоћу.

Back