buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.343
Onda kada je hteo 100 za 1?Doveo bih ranije Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica na vlast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda kada je hteo 100 za 1?Doveo bih ranije Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica na vlast.
Jos malo pre.Onda kada je hteo 100 za 1?
Doveo bih ranije Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica na vlast.
Potpuno bih pomlatio turski narod pre ulaska u Malu Aziju.
Ne huli nesrećo.Одбијање насилног покрштавања. Спаљивање свих хришћанских глупости и проповедника.
Хришћанство је највеће зло што је задесило Словене.Ne huli nesrećo.
Ništa ne bih diro.
Lol.Хришћанство је највеће зло што је задесило Словене.
Jel?Bolje da je pitanje šta bi ste ostavili kako je bilo. Bila bi prazna tema![]()
Šta misliš kako bi se dalje razvijala situacija?Osujetio bih Gavrila Principa tj. atentat na Franca Ferdinanda.
Šta misliš kako bi se dalje razvijala situacija?
Pazi, imaš jednu priliku da nešto promijeniš, dakle biraš da odložiš rat pošto, reklo bi se, i sam misliš da je rat bio neminovan.Rat ne bi počeo 1914. godine, po mom sudu.
Pazi, imaš jednu priliku da nešto promijeniš, dakle biraš da odložiš rat pošto, reklo bi se, i sam misliš da je rat bio neminovan.
Ali koliki je efekat te izmjene, tj. šta misliš kada bi onda rat počeo, i još bitnije, kako bismo prošli u tom ratu?
Zamisao je fantastičnaJa sam mislio da je ovo tema putujete kroz vreme i promenite jednu stvar kao osoba.
A vi ste krenuli ovde daleko
Nekako mi se čini da su Nijemci uveliko bili spremni za rat, te da bi do preventivnog udara svakako uskoro došlo, tj. našao bi se već neki Gavrilo.To je bio jako ključni period u kojem je Rusija počinjala ozbiljnu industrijalizaciju. Da kažemo za Rusiju je od velikog značaja bila je samo svaka godina, već i svaki mesec ili čak sedmica. I Srbiji, koja je izašla iz dva ozbiljna rata relativno nedavno, svaki momenat bi značio. Doduše, kod nas znatno manje, ne presudnog uticaja kao kod Rusa.
Za istoriju Rusije to je jako krupno pitanje zato što bi značajno uticalo na kapacitete da se pruži otpor Nemcima i Austrougarima.
Što se tiče Srbije, verovatno je teško zamisliti da bi Srbija mogla da stoji po strani, neutralna, ali verovatno bi bila u nešto boljoj poziciji, jer moguće da ne bi bure baruta bilo ovde tj. kapisla koja je pokrenula rat.
Двоумио сам се и ја, или спречавање пуча 27 марта или 5 октобра. Оба догађаја су погубна по србски народ. Али пошто видех да је неко већ навео 27 март, онда сам се одлучио за 5 октобар.Između ostalog sprečio bih 27 mart i dolazak titovaca na vlast.