- Poruka
- 367.159
Da možete to da učinite šta biste učinili-promenili ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da možete to da učinite šta biste učinili-promenili ?
desilo bi se opet nekako drugacijeOsujetio bih Gavrila Principa tj. atentat na Franca Ferdinanda.
Боље пакт него рат.Da možete to da učinite šta biste učinili-promenili ?
desilo bi se opet nekako drugacije
koliko sam shvatio svi bi ratovali svakako, nasao bi se neki nacin za izgovor - mada budala kakvi smo mi, na svetu nidje nema.Tačno, ali ne bi se desilo nužno baš tada i kupilo bi vrlo dragoceno vreme za Rusko carstvo.
to je SBBKBB a #nijesedesilo
Rusko carstvo manje - više, ali ne bi glavni udar bio na nas i ne bismo izgubili trećinu stanovništva kao što jesmo. Od tog demografskog udara se nismo oporavili do današnjih dana.Tačno, ali ne bi se desilo nužno baš tada i kupilo bi vrlo dragoceno vreme za Rusko carstvo.
Рекао бих Цару Душану да ће бити отрованDa možete to da učinite šta biste učinili-promenili ?
To bi se završilo u krvi kasnije, a onda bi Turci još ranije zauzeli Balkan...Да не идемо предалеко у историју. Припојио бих бугарску државу и Цркву српској након победе у бици код Велбужда 1330. Сачувао бих Књаза Михаила, Краља Александра, и све Обреновиће на српском престолу. И треба да има и нешто треће, али не могу да се сетим.
Potpuno bih pomlatio turski narod pre ulaska u Malu Aziju.
A, to?Ja sam mislio da je ovo tema putujete kroz vreme i promenite jednu stvar kao osoba.
A vi ste krenuli ovde daleko