bird again
Elita
- Poruka
- 16.528
Neee, ona nije lenjivica@Kćerka Direktora Cirkusa od lenjivca![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neee, ona nije lenjivica@Kćerka Direktora Cirkusa od lenjivca![]()
znas kad je javila na poslu da je bolesna a onda se slupala i novine objavile sa sve slikomNeee, ona nije lenjivica![]()
Samo je malo bila nespretnaznas kad je javila na poslu da je bolesna a onda se slupala i novine objavile sa sve slikom![]()
Pikax je mali djavolak.Meni je pre @pikax delfinka, Perfekt mi je sijamska cica maca![]()
jel si videla perfektine slike?Meni je pre @pikax delfinka, Perfekt mi je sijamska cica maca![]()
Gde bre ti gledas te slike ?? cccjel si videla perfektine slike?![]()
ti si vec zaboravila.Gde bre ti gledas te slike ?? ccc
bosankaSamo je malo bila nespretna![]()
Ja to nisam znala. Kako mogu zaboraviti ondati si vec zaboravila.
svaka dama da bi joj se odobrio nalog mora da posalje sliku na uvid administratoru.
zato mi imamo najlepse dame na celom srpskom internetu..sve odabarano drustvo![]()
Opasnica @Kćerka Direktora Cirkusabosanka![]()
Pametnima.Nik ti govori 1000 reci![]()
ne boj se nikome nisam rekao za su tvoje ohohohhoJa to nisam znala. Kako mogu zaboraviti onda![]()
Moracu da zatrazim pomoc koja mi je ponudjena od @Pinocchione boj se nikome nisam rekao za su tvoje ohohohho![]()
pa od jelena brateOd koje zivotinje ste nastali.
Ima onaj film,,Poltron".Gazda postavi temu ,tupavu,a ostali glumci pojure na temu.Od koje zivotinje ste nastali.
Koja bi to bila?
Darvin kaze od majmuna..sta vi mislite?![]()
Karakondžula..Od koje zivotinje ste nastali.
Koja bi to bila?
Darvin kaze od majmuna..sta vi mislite?![]()
Ali to nije zivotinja ?Karakondžula..
Onda Drekavac..Ali to nije zivotinja ?![]()
To je istoOnda Drekavac..![]()