Da mozete da birate, da li bi izabrali da budete rođeni? Da ili ne?

Da mozete da birate,da li bi izabrali da budete rođeni? Da ili ne?

• Da

glasova: 7 50,0%
  • Ne

glasova: 7 50,0%

• Ukupno glasova
    14
Neki put se pitam - koj moj sve ovo...

1726497605753.png

,,, a uz to i NE RADI? :think:

P.S. odgovor: DA

Vase misljenje?
Da naravno da BiH htela biti rodjena jedino sto bi htela i uradila drugačije jeste da bi izabrala da imam vise mozga i da mogu da budem zla i odbojna prema kosim ljudima
Crna strana toga jeste sto moj instikt je ne pogrešivo oduvek meni na prvu loptu govorio ko od ljudi ima tamnu i mracnu energiju a ko je sasvim dobar
I pored toga ja nikad nisam imala snage da se odbranim od zla

Ne bas, bar ne na ovim prostorima. Nekom je zivot bio majka meni maceha, tesko pitanje u svakom slucaju
Pa nemoj tako lako davati sud zivotu
Svaka losa stvar koja nam se desi u životu -a da je mi nismo dozvali ili zaslužili nadom ponašanjem prema okolini
-svaka gruba dozivljena stvar.kad prodaje neko vreme - kasnije se pretvori u svoju suprotnost i bude nam nesto sto ce nam doneti u život nesto jako lepo

Pa ja inače i mislim da svi mi barem 70 % Naser života samo biramo ili prizivamo da nam se desi
A u osnovi svega je prosta jednačina
Recimo
Ako nekom učinimo lose stvari
A u to ubrajam ne samo nase delo i postupak vec i odraz tog našeg dela u praksi
To jest
Posledice koje neko doživi zbog nase zle namere i zelje u tom trenutku
Elem
Ako nekom učinimo lose stvari i lose ih on podnese
A mi kao izadjemo iz toga kao dobitnici
..
U budućnosti mi možemo računati da ce nas stici kazna .kad se najmanje nadamo i iz pravca u kojeg uopšte i ne gledamo niti očekujemo da ce nam ista doci

Pa nemoj tako lako davati sud zivotu
Svaka losa stvar koja nam se desi u životu -a da je mi nismo dozvali ili zaslužili nadom ponašanjem prema okolini
-svaka gruba dozivljena stvar.kad prodaje neko vreme - kasnije se pretvori u svoju suprotnost i bude nam nesto sto ce nam doneti u život nesto jako lepo
Divna si 🌹

Back