Sweet Dreams167
Početnik
- Poruka
- 38
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli koja je to sreća...Normalno
Isto. Ali na nekim drugim prostorima, pod drugim uslovima i u boljem okruženju, to bi moglo.Ne bas, bar ne na ovim prostorima. Nekom je zivot bio majka meni maceha, tesko pitanje u svakom slucaju
Isto. Ali na nekim drugim prostorima, pod drugim uslovima i u boljem okruženju, to bi moglo.
Da naravno da BiH htela biti rodjena jedino sto bi htela i uradila drugačije jeste da bi izabrala da imam vise mozga i da mogu da budem zla i odbojna prema kosim ljudimaVase misljenje?
Pa nemoj tako lako davati sud zivotuNe bas, bar ne na ovim prostorima. Nekom je zivot bio majka meni maceha, tesko pitanje u svakom slucaju
i odbojna prema kosim ljudima
Aaaaa izvinite sviIzvini, moram da te pitam. Na koga si ovde konkretno mislila?
Aaaaa izvinite svi
Izvinjavam se jer ne proveravam da li sam dobro ispisala post , pre nego sto ga postavim ..
da imam vise mozga i da mogu da budem zla i odbojna prema kosim ljudima
Pa daMisliš na loše ljude?
Divna siPa nemoj tako lako davati sud zivotu
Svaka losa stvar koja nam se desi u životu -a da je mi nismo dozvali ili zaslužili nadom ponašanjem prema okolini
-svaka gruba dozivljena stvar.kad prodaje neko vreme - kasnije se pretvori u svoju suprotnost i bude nam nesto sto ce nam doneti u život nesto jako lepo
Vase misljenje?