Da moze u naslov da se stavi smajli ja bih sad stavila onog sto lupa glavom o zid

Da je u pitanju samo prijateljstvo mislim da bi ovo za tebe bila mnogo jednostavnija odluka i da te to sto se prijatelj zeni osobom koja ti se ne dopada ne bi bio dovoljan razlog da ne odes na tu svadbu. Ne bi te toliko brinulo to sto mislis da je njegova odluka pogresna i da ce mu se obiti o glavu. Ovde je ipak u pitanju bivsi muz i mislim da je ono preko cega ti ne mozes da pređes to sto sada konacno shvatas ne da on nije zeleo brak, vec da nije zeleo brak sa tobom. Jos je gore to sto nije bio bar toliko Covek da ti to i otvoreno kaze. I ja bih bila besna, sigurno. Pri tome, sada se zeni osobom za koju mislis da je "losiji" izbor od tebe. To moze da se dozivi i kao neka uvreda. Sasvim je prirodna i legitimna ta tvoja reakcija. Imas cak i puno pravo da ne odes na tu svadbu, samo zbog tebe je bitno da znas koji je pravi razlog zbog kog donosis takvu odluku.

Мирка, кријеш бившег мужа, а?z:shock:
И још те бивши муж зове у сватове.....z:shock:

Sta je kontradiktorno u "necu brak", verovatno misleci da taj brak nije za njega (kad je rekao da nece decu?) i naknadnom oslukom da se ozeni sa drugom zenom? STa sad - ko se razvede jednom ne treba da mu padne na pamet da pozeli opet?

Ma treba on da se ženi i 100 puta, ako treba...ali u tami je rečeno da se pravdao za prvi razvod braka, tezom da on nije za brak i ok. to je pošteno, a ubrzo posle toga se ženi jer mu je devojka trudna...malo bez veze...jedino ako ga je bilo strah prijateljima da prizna da voli plavušu neizmerno....ma ja stičem utisak da je on neka blenta i neka je, ali ta blenta zagorčava svojim najbližima život..

ode tema u spansku seriju..

niko nema pravo da se mesa ni u cije odluke..moje dete sutra da kaze da hoce da se uda za nekog ko se meni ne svidja, pa odakle meni pravo da njoj pricam koga treba da voli?
mogu da mislim da li je neko dobar ili ne za nju, gledano sa strane, ali da namecem stav ako me nista ne pita sigurno ne bih..
svi mi kroz veze sazrevamo, pa ono sto kazemo na pocetku ne mora da vazi i za 5 god..uopstalom, sve se menja..
ono sto je tebe mirka ovde razocaralo, to je on kao prijatelj, a ne to sto se ponovo zeni..
ako ste pravi prijatelji i smatra te kao takvu, trebao je tebi da kaze da se razvodi zasto se razvodi, a ne da te pegla okolo..
zato posle svega, kad se podvuce crta, shvatila si da je izmanipulisao vase prijateljstvo i iz tog razloga ne zelis da ga podrzavas dalje iako si svesna da ce odnos da vam se promeni..
zato ti i nije zao i spremna si da povuces potez zbog kojeg ces staviti crtu na vas odnos..

Мирка, кријеш бившег мужа, а?z:shock:
И још те бивши муж зове у сватове.....z:shock:

:prstic:

Provaliste me ...a sve vreme krijem i kao super drug i bla bla bla ...i eto ti ga sad.

z:cry:

E, mnogo mi glupavo sto sad analizirate lik i delo doticnog jer to ni ja ne radim vise .
Razmislila sam, pitala vas sta radite u tim situacijama, dobila vredne odgovore i hvala vam, odluka je donesena, i za mene licno tu ova tema prestaje da ima smisla.

Ne mogu ja da vam zabranim da analizirate doticnog i da mu nalazite mane al na osnovu tako malo informacija mislim da je cisto gubljenje vremena.

Mozda sam ja pogresno posavila temu tako sto sam iznela konkretan slucaj...mozda je trebalo da pitam samo ono sto sam negde boldovala jer zapravo je to ono sto me zanimalo. Ali zanela sam se momentom i pricom na mah pa sam i vas uvukla u "slucaj" koji na kraju krajeva sam po sebi nije nista novo ni nevidjeno.

Jos jednom hvala vam sto ste mi pomogli da utvrdim svoju odluku.
Sa temom i ovim mojim radite sta vam se svidja :lol: bockajte ga virtuelno ko vudu lutkicu mozda se nekad i opameti ....

Ja mislim da ti je odluka sranje, da izvines. Ja bih svog najboljeg druga podrzala i otisla na svadbu, ne znaci da se slazes sa njegovom odlukom ako odes na svadbu, ali ipak znaci da ti je stalo. I ne shvatam sto bi prestala da se druzis sa njim zbog njegove zene? Mislim da se on tebi odavno smucio, pa si sad nasla plavusu kao izgovor...

Ne razumem otkud toliko uznemirenje kod postavljacice teme, ne radi se o njenom zivotu. Ma koliko volela tog druga, to nije razlog za toliku dramu, tim pre sto se radi, o sasvim pozitivnoj stvari. Ne ide sa jednom zenom, mozda uspe sa drugom. Toliko je onih koji se zene vise puta, pa sta? I nije mi jasno odakle bilo kome pravo da sebi i svom misljenju pridaje toliki znacaj. Ne slazes se, jaka stvar...ide zivot dalje z:hm:

Kad se ne slazete sa odlukama ljudi koje volite, kad vidite da ocigledno srljaju u nesto kao bez glave, kad vam dusa nije mirna sa tim ...sta radite?
Kako se borite sa tim kad se od vas ocekuje da podrzite nesto sa cim se apsolutno ne slazete?
Kako resavate situacije u kojima sta god da uradite nema sanse da izadjete bez da ispadnete bljaks?

Iznesem svoj stav, s argumentima
I ispadnem bljaks, ali sta da se radi
Ne mogu protiv sebe
Ako sam ubededjena da mi draga osoba gresi, pokusavam da joj obvjasnim na sve nacine zasto mislim drugacije, da proba da shvati iz nekog drugog ugla

Uglavnom mi drage osobe na kraju urade to sto su naumile, iako sam lepo rekla zasto to ne valja
Posle sam ja tu da slusam jadikovke, i da u sebi mislim 'cuti i ne pominji jesam li ti rekla'
sta znam, ja ipak kazem i uradim onako kako se osecam

Back