Da moze u naslov da se stavi smajli ja bih sad stavila onog sto lupa glavom o zid

Ja tako postupila prosli put i dan danas se kajem.
Valjda jer kad ucestvujem to se smatra kao znak odobravanja a ja ne odobravam.
S tim da prosli put nisam nista rekla.
Ovaj put cu sve kontra.
I reci i ne ucestvovati.

Treca sreca :lol:

OK. Ako smatras da je vredno toga, ti uradi tako. I lepo si rekla - posle toga nema nazad.

Devojku mog brata uzasno tesko podnosim. Ne svidja mi se ni malo tako sva preslatka i precedna, sta vise pocela sam bas da zazirem od nje. Zato sto sam u par navrata primetila da je uzasna vestica. ali ne mogu niti hocu da se odreknem svog brata.
Ako je on srecan sa njom, i ja sam srecna zbog njega. Dok god bude srecan sa njom i zeleo bas nju pored sebe, ja moram da je trpim.
Isto se odnosi na muza moje kume - trpim ga jer je ona njega izabrala iako je idiot.
Ja tu nemam sta da ucestvujem, oni ucestvuju u svojoj vezi/braku. Ja ucestvujem u nasem prijateljstvu. Nase prijateljstvo i njihov brak ne mogu nikako da se stope.

Rekla sam mu da je najveca magarcina koju poznajem.
Zabavilo ga je to :roll: a ja sam bila iskrena sasvim, nije mi cilj bio da ga nasmejem nego da kazem sta mislim.
Pre par dana me pozvao na svadbu. z:((
I ja sam POPIZDELA.

Ako odem osecacu se lose ...

I kako god okrenes ne valja i ne svidja mi se kako to po mene ispada.

Rekla si mu svoje misljenje u jednoj recenici i smatram da je to sasvim dovoljan upliv u tudji privatni zivot i zivotne odluke od strane osobe sa strane. Sta ti ima da se osecas lose zbog njegovog izbora, a jos vise me cudi kako uopste mozes da ''ispizdish'' zbog tudjeg ljubavnog zivota. :roll:

Kad se ne slazete sa odlukama ljudi koje volite, kad vidite da ocigledno srljaju u nesto kao bez glave, kad vam dusa nije mirna sa tim ...sta radite?

On od tebe ocigledno ne trazi podrsku jer te ni ne pita za misljenje, nego te je lik jednostavno pozvao na svadbu. Zasto bi ti ispala bljaks ako mu ispunis zelju i odes na svadbu na kojoj zeli da budes? To sto tvoja dusa nije mirna u vezi sa njegovim odlukama je problem koji moras resiti sa sopstvenim egoom, a to nema veze sa odlaskom na svadbu, nego sa prihvatanjem cinjenice da tvoja uloga nije bitna u njegovom odlucivanju o sopstvenom privatnom zivotu.

Tako i ja razmisljam ...al nemam prava da mu sudim. :confused:
Izbor je ipak njegov.
Ali neprekidno i konstanto imam potrebu da ga osajdarim macolom.

Nemas potrebu da mu sudis, nego samo da mu rascopas glavu? :zroll:

Zlozi...on JESTE osnovao porodicu sa prvom zenom.
Ima dete !
Koje je ostavio jer nije za brak i porodicu !

Ovo nije samo stav, nego konkretan ruzan zakljucak o njegovoj licnosti sta nisi pozvana da cinis niti si kompetentna kao posmatrac njegovog porodicnog zivota sa strane.

Jednom sam u zivotu ucestvovala u identicnoj prici ...dakle moj najbolji drg se ozenio zenom koja mi se ne svidja.
Smatrala sam da je to sto se meni ne svidja potpuno nevazno i pristala da budem kum.
Ja sa mukom idem kod njih, izbegavam ih i lazem ...smucila sam se sama sebi :roll:
Kad god se i vidimo ja dodjem kuci polu frustrirana, besnim i psujem sebe.
Sto pristajem na tu saradu.

Sad sa tim iskustvom ne mogu da pristanem na ovo ..
Jer tu nije kraj...posle slede deciji rodjendani, kojekakve proslave...druzenje od koga ce mi opet biti muka.
Pa ne mogu da budem licimer , ne moguuuuu.

Zato i pitam da mi definises distancu , jer ja evo sedim i nikako ne uspevam da nadjem model distance koji mogu da podnesem.
Ovo je krajnji stepen ocaja...kad sam temu otvorila :lol:

Zapitaj se da li se oni sa tobom ''sa mukom'' vidjaju kad ne uspevas da savladas svoj negativan stav prema njihovoj zajednici.

Trudila sam se da budem fer i kul i da upoznam plavojku.
I da u tu pricu udjem bez predrasuda.
Videle smo se vise puta.
Razgovarale o kojecemu.
Nije se ona meni apriori ne dopala ( al sam napisala ovo :lol: )
Prvo vreme sam mislila ako je njemu dobra pa nek uziva ....kad vec jelte nije za brak nek bar uziva u zivotu.
Al onda iz vidjanja u vidjanje ...ne znam ...nesto kod te devojke mi se niej dopalo.
Ni on mi nije delovao bas mnogo zainteresovan ni srecan.
Raskidali su i mirili se.
Raskid pa useljenje u zajednicki stan :think:
Raskid pa beba :think:

I sad brak.

Ona je na oko slatka...dopadljiva...komunikativna...
Al kad zagrebes ispod sve te slatkosti...ne svidja mi se sta vidim.
Al opet kazem ona je njegov izbor , nemam ja prava da mu sudim.
Mene i ne zanima ona ...mene je iziritirao onaj "nisam ja za brak i porodicu" deo.
A na temelju prvog iskustva znam da sa tim ne mogu da se nosim kul.

E sad dok smo mi kuckali moj muz je isao da baci djubre i uzeo je pozivnicu.
Rekla sam muzu da ja na svadbu ne idem.
Muz i dalje tvrdi da sam los drug i da nemam prava da mu kvarim srecu.
Po mom muzu treba otici .
A ja necu i tacka.
Necu na svoju stetu zarad necijeg capraz divana.
Pa nek sam i los drug.

Zao mi je samo sto se ovo prolongira i sto cu kad tad morati da ispljunem svoje.
A to sam mogla veceras da zavrsim.

Ako ti se ne svidja plavojka, ne moras da se udas za nju. :zcool:

Ma bre medo , dal ti ja licim na osobu koja bi se svadjala sa nekim oko toga koga ce da zeni.
Nekako to vadis iz postova sve vreme a ja nikako na to mislila nisam.
Mene drzi misao da je covek ispao nedorastao, neozbiljan i kao takav izuzetno neodgovoran ( pokriveno xy primera u proteklih godinu dana koji nisu za forum jer sustina i nije bila da analiziramo njegov lik i dela nego da vidim jesam li u pravu sto odbijam da ucestvujem) ....drzi me osecaj da ako ucestvujem u tome podrzavam njegovu saradu i neodgovornost a to ne mogu ( opet zbog niza dogadjaja koji su se desavali a nisam ih navodila ovde) ...moja ocekivanja od njega su bila veca u smislu da kao roditelj ima odgovornost prema nekom drugom osim prema sebi a on se evo vec godinama vodi iskljucivo svojim potrebama ....

Dok smo bili jedan na jedan , ja sam imala pravo da kazem a on da me cuje ili ne cuje.
Sad stvar postaje malo komplikovanija.

Ne podrzavam pravljenje deteta br 2 jer ni detetu br 1 nije neki roditelj.
Ne podrzavam novi brak jer ni u starom nije bio neki suprug.
Ne podrzavam to njegovo idenje bez cilja i po inerciji...

I posto sve to ne podrzavam ....odbijam da ucestvujem u tome.
Ali ne tako da cu kad ga vidim da ga napusim zbog svega toga.
Naprotiv.
Reci cu nesto ...ili mozda nista.
Reci cu verovatno samo da se ne slazem sa time sta radi i kako radi i ne zelim da ucestvujem.
To je posteno.

Impulsivno ne reagujem ni na one sa kojima zivim zasto bih reagovala na nekog ko mi je drug.

Obzirom da ne odobravam to sto ne odobravam ...tesko da nas odnos moze da se nastavi ...
Jer ovde nije pitanje da li mi se svidja njegova nova kravata ...
Ovde je pitanje nepodrzavanja njegovog izbora u zivotu, nastanka njegovog deteta i nacina zivota.
To tesko da moze da se premosti ikako.
Ja ne bih mogla da se druzim sa nekim i da ispijam kafe a da znam da osporava moje odluke i izbore.
Osecala bih se nelagodno.

Tako da ...ne zelim ja da se izvucem iz odnosa...ja napustam odnos....donela sam takvu odluku.

Zao mi je sto to tesko da ce biti shvaceno kao ok ...i sto cu svakako dobiti epitet neki ...ali ...ne moze u zivotu sve da mi bude potaman.

Bold 1: Ti u tome uopste ne ucestvujes, nego se ovakvim razmisljanjima kao sto je sve ovo na temi, samo utrpavas tom liku.

Bold2: Ko si ti da odlucujes ko treba, a ko ne treba da ima decu. Mozda ga ne smatras dobrim roditeljem, a mozda neko tebe ne smatra dobrim roditeljem pa opet ne donosi zakljucke o tvom zivotu koji bi se ticali vaseg prijateljstva.

Bold 3: Zrele osobe takve stvari lako premoste.

Sad si ga banalizovala do kraja.
Mene ne vredja njegova odluka.
Ja se sa njom ne slazem.

Ono sto je sustina jeste da ako se ne slazem tesko da mozemo da se druzimo dalje.
Samo sto on to ne moze znati dok mu ja ne kazem.
Nedolazak na svadbu zapravo je inicijalna kapisla za taj nas razgovor kad ja treba da saopstim sve sto mislim.
I posle cega verovatno nema dalje.

Sta je konkretno tesko u eventualnom nastavku druzenja sa tim parom? :confused:

Ja na svadbu ne idem.
Tu nema zbora.
Da cu morati da objasnim-moracu.
A sad kako sam sa vama ovde pricala, samo sam utvrdila svoje misljenje da je to po mene jedina ispravna odluka.
Posteno, odraslo ...istinu na sunce pa kud koji mili moji.

Ako mu nekad u zivotu zatrebam , normalno da mu necu okrenuti ledja ...al kafe, rodjendani....rostilji, letovanja...tome je kraj.
Bem ti zivot ...kad covek mora i da odraste !

Odrasti i ti pa iskuliraj. :lol:

A zasta po tebi Jeko onda sluze prijatelji?
Ako se ne zanimaju za tvoj zivot i nemaju stav o njemu koja im je svrha ?
Meni je npr to sasvim strasna pomisao da imam prijatelje koje ne zanima sta radim i kako.
Jezim se od pomisli da me prijatelj gleda kako gresim, cuti i misli se - nije moja stvar.

Sa druge strane ja "kao odrasla osoba" kao sto vidis kuliram njegovu odluku.
Na svoj nacin.
Odbijajuci da ucestvujem u necemu sto ne podrzavam.
Pri tom nisam zvocala, nisam pljuvala po njemu nasiroko, nisam ga zvala da mu otvaram oci i da mu sirim vidike, nisam mu drzila pridike o njegovim izborima.
Ova tema je pokrenuta mene radi, da bih JA proverila koliko su mi odluke kad je ova situacija u pitanju na mestu ili jednostavno gresim.
Ova tema mi je pomogla da pricajuci o tome i donesem konacnu odluku.
Rekla sam to bar tri puta sinoc.
Da sam htela da raspredam o njegovom liku i delu drugacije bih postavila stvar.

Tako da te stavove "svake normalne osobe" koje zastupas ipak treba obazrivije da napises jer se odatle cita da ja nisam normalna naspram npr tebe koja jesi.
I gde si ti videla da ja osudjujem?
Od kad se neslaganje jednaci sa osudom?

Prijatelji sluze da bi bez pogovora podelili lepe i ruzne trenutke.
Ako neko nema stav o mom zivotu, ne znaci da mi nije prijatelj sve dok vazi prethodna recenica u nasem odnosu.
Odbijajuci da odes na svadbu i da se druzis sa njima kasnije, ti ne kuliras njegovu odluku, ne zavaravaj se da je to kuliranje.
I ne treba da mu drzis pridike, veliki je i nisi mu keva.
''Normalna osoba'' se cita da je on normalna osoba jer mu ne treba tvoje mesanje, a verujem da ni ti ne bi dozvolila da ti se neko ko misli da ti je brak skrnav, petlja svojim misljenjem u isti. Ili mozda bi? :eek:

A gde si ti videla u mom postu koji si citirala da ja upotrebljavam rec ''osudjivati''?

Poslednja izmena:
Drugar jeste nestabilan, ali na svoju štetu. Jasno mi je šta te je tu iznerviralo, ali on je odrastao čovek, pa neka se nosi sa svojim odlukama. Da sam ja ti, otišla bih na tu svadbu, ispoštovala njega, ako smo već toliko bliski, ali jasno i glasno rekla da se ograđujem iz te priče u smislu savetodavca (kao što je bilo u slučaju 1), rekla da dolazim zbog toga što mi on znači toliko koliko mi znači, i da je tu kraj. Nikakvi izlivi (lažnog) prijateljstva prema budućoj gospođi i slično. Ako će već da pogreši i drugi put (na šta mi i miriše sudeći po onom raskid --> zajednički život --> raskid --> beba --> svadba), ja ne bih želela da budem uvučena u to, ni u kom smislu.
Eto... zamisli da ti je to rođeni brat, i skapiraćeš da bi ipak, zbog njega, trebalo otići na svadbu. Bilo kakve dalje dubioze u njihov odnos ne dolaze u obzir.

U nezavidnoj situaciji si bila, ali to je iza tebe, pozivnicu je primio tvoj muz.
Ako se on i tvoj drug druze, neka tvoj muz ode na svadbu, a ti nemoj.
Drzi se svojih principa.
Taj tvoj drug je jedno govorio, a drugo radio. Kao nije on za brak i porodicu, kad ovamo... sada ima - hteo to on ili ne - dve porodice.
Samo on zna kako ce to resiti. Prema tome, nece mu biti lako, bez obzira, bio on dobar ili los covek.
Ili ga ispostuj i idi na svadbu. I ako odes i ako ne odes isto ce ti biti. Gorko u ustima. Zbog njega. Ne zbog tebe.
To je ipak njegov zivot, njegov izbor i zaista ovo mislim ozbiljno, ne treba se mesati u te stvari, jer uvek ko daje savete bez obzira koliko obziran i objektivan bio - uvek pogresi i uvek ispadne (nekako) kriv naposletku... ako bude lose.

Ajd sad ovako: odakle vi izvlacite njegovu nestabilnost? Iz cinjenice da je ostavio zenu i dete? Posto vec ne pricamo o njegovom liku i delu, ajd i da ga ne ocenjujemo. Nemamo informacija ni za kakav zakljucak ali ste vec pozurili da udarate po nestabilnosti. Mislim, ne shvatam.

Sledece: sta tu imaju principi da traze? Od ovakve upotrebe termina "princip" mi se i sami principi prikazuju kao ludacka kategorija. I izem ti princip

Iskreno, ja bih dolazak, odnosno, nedolazak na svadbu tumačila kao vrlo jasnu poruku u vezi budućeg odnosa.
Ne dođeš mi na svadbu - toliko te vređa moja odluka da tu nema više mesta ni za priču ni za pokušaje
Dođeš na svadbu - pokazao si da ti je stalo do mene iako se ne slažeš sa onim što radim i tu ima prostora da se vremenom i razgovorom izgladi

nesto me je ovaj post podstakao da pomislim koliko ljudi cesto kazu da bi nekome koga vole oprostili, ali neke stvari se pre prastaju poznaniku, nego bliskom prijatelju. npr. to odsustvovanje sa vencanja. licno da mi se to dogodi, odnosno da ne dodje bliski prijatelj, ne bih mogla da oprostim, pod uslovom da nije neki jak razlog (smrtni slucaj, bolnica i sl.). poznaniku bih vec oprostila i nastavila da ga vidjam tu i tamo, koliko ga vidjam, i pricam prazne price, koje se obicno sa poznanicima pricaju.

nesto me je ovaj post podstakao da pomislim koliko ljudi cesto kazu da bi nekome koga vole oprostili, ali neke stvari se pre prastaju poznaniku, nego bliskom prijatelju. npr. to odsustvovanje sa vencanja. licno da mi se to dogodi, odnosno da ne dodje bliski prijatelj, ne bih mogla da oprostim, pod uslovom da nije neki jak razlog (smrtni slucaj, bolnica i sl.). poznaniku bih vec oprostila i nastavila da ga vidjam tu i tamo, koliko ga vidjam, i pricam prazne price, koje se obicno sa poznanicima pricaju.

Jeste, tako je.
Ali sa druge strane, prijatelju praštaš kad te udavi nekom svojom fazom u životu, kad je izdrkan, pa se na tebe istrese ni krivu ni dužnu, kad ti se zameri na tom nekom nižem nivou, da tako kažem, i pogotovo kad ti za to kaže "Izvini, usr'o sam". Poznanike bi u tim slučajevima oduvala, jer ti ne treba tamo neka dileja da zrači i mrači.
Ove stvari kao dolazak na svadbu (nevezano za Mirku i celu ovu priču) su bre izraz prijateljstva, potvrda da stoji uz tebe u jednom tako važnom životnom izboru, pa bio on dobar ili loš. Možda je glupo teoretisati, ali ja stvarno mislim da ne bih imala šta da pričam sa bliskom osobom koja mi ne dođe na svadbu jer mu/joj se ne sviđa moj muž ili to što se uopšte udajem. Između ostalog, to mi pokazuje onu jednu neverovatnu sebičnost, kao u onim primerima kad odrasla deca flipnu jer im je usamljena majka rešila da se uda pod stare dane da ne samuje, ili kad zla svekrva neće da dođe sinu na svadbu jer joj se ne sviđa snajka. Ja se iskreno grozim takvih stvari.

nestabilan...stvarno oklen vam to?
mislim, covjek ocigledno...smisljeno laze...lazucka;
danas se razvodim jer nisam za brak...
narednog tjedna kacim novu cicu na fejsbuk...
doduse, ona mi je samo...zanimacija...tj. bila je, upravo se zenim njom...trudna je...zanimali smo se pa...
tj. niti godinu kasnije... shvatio sam da sam ipak za brak...za drugi brak...z:mrgreen:

doduse, ona mi je samo...zanimacija...tj. bila je, upravo se zenim njom...trudna je...zanimali smo se pa...
tj. niti godinu kasnije... shvatio sam da sam ipak za brak...za drugi brak...z:mrgreen:

hmmm, pa čovek koji lažucka, koji se ženi, pravi dete pa shvata da brak nije za njega, pa onda upoznaje drugu koja ostaje trudna, pa odjednom brak jeste za njega je, po meni, nestabilan :)

hmmm, pa čovek koji lažucka, koji se ženi, pravi dete pa shvata da brak nije za njega, pa onda upoznaje drugu koja ostaje trudna, pa odjednom brak jeste za njega je, po meni, nestabilan :)

Ali ti o njemu niti o njegovom braku ne znas nista osim da je brak postojao i da postoji dete.
Ali znas da je nestabilan.
Zanimljivo

Mozda "nisam za TAJ brak" ovde ima vise smisla.
Mozda laz nije bila smisljena nego laksi izlaz
I nije godina kratka

Мирко бре, не гурај нос тамо где му није место. ;) :)

Његов живот је његова ствар.

Моја најдругарица је удата за морона и сви смо видели и видимо да је морон, сем ње.

Мислиш да ће он променити своју одлуку ако му ти кажеш своју верзију правде?

Само ризикујеш да га изгубиш као пријатеља. ;)

Mozda "nisam za TAJ brak" ovde ima vise smisla.
Mozda laz nije bila smisljena nego laksi izlaz
I nije godina kratka

godina nije...al od "nisam za brak" do mecem slike nove cice
na fejsbuk nema godina...vec...par dana?
+ to je, koliko sam skapirala Mirkin post, ta ista.. cica
koju je...oplodio...elem...
"nisam za taj brak i razvodim se jer imam nesto sa strane" ima puuuno vise smisla...
od pricam vam pricu...z:mrgreen:

godina nije...al od "nisam za brak" do mecem slike nove cice
na fejsbuk nema godina...vec...par dana?
+ to je, koliko sam skapirala Mirkin post, ta ista.. cica
koju je...oplodio...elem...
"nisam za taj brak i razvodim se jer imam nesto sa strane" ima puuuno vise smisla...
od pricam vam pricu...z:mrgreen:

Па добро, можда је веза са оплођеном цицом трајала и у току брака?:lol:
Зар би то било чудно?

Његов живот- његова ствар.

Не правдам га, само констатујем могућности.z;)

Kad se ne slazete sa odlukama ljudi koje volite, kad vidite da ocigledno srljaju u nesto kao bez glave, kad vam dusa nije mirna sa tim ...sta radite?
Kako se borite sa tim kad se od vas ocekuje da podrzite nesto sa cim se apsolutno ne slazete?
Kako resavate situacije u kojima sta god da uradite nema sanse da izadjete bez da ispadnete bljaks?

Била сам у сличној ситуацији. Моја најбоља другарица се сто година забављала са момком са којим је сваки час раскидала, свађала се и долазила несрећна и уплакана код мене после свађа са њим. Онда су раскинули и ја сам јој пружила тражену подршку у томе. После пар година они су се поново нашли и она ми долази са речима да је решила да се уда за њега.
Она је мој пријатељ, ја је волим и поштујем, сматрам је довољно паметном, зрелом и одговорном да сама доноси одлуке везане за свој живот, да сама прави своје изборе и, ако треба, сноси последице истих.
Када ми је рекла да је решила да се уда за њега моје је било само да је подсетим на то шта ми је све рекла о њему: да се не слажу, да не може да живи са таквим човеком, да јој смета ово и оно код њега (све су то биле њене речи). Само сам јој рекла:''Ок, твој избор, само сети се да си ми за њега рекла то, то и то..'', она је на то одговорила:''Добро сам размислила и схватила да је и живот са њим бољи него самоћа!'' Ту сам заћутала и испоштовала је.
Они су сада 10 година у сасвим солидном браку, никада јој више нисам споменула ништа од онога на шта ми се жалила.
Ја своју најбољу другарицу волим и желим да она буде срећна. А ако је она срећна што је направила такав избор у животу - мени може само да буде драго због ње!
Полазим од тога да ја немам право да се слажем или не слажем са њеним животним одлукама који се тичу само ње. Уосталом, ако и направи погрешан избор - има право и на грешку, па и да ту грешку исправи и да се предомисли!

Ето, тако ја гледам на то.

Koliko sam shvatila..tip je u karatkom periodu doneo kontradiktorno bitne životne odluke....neću brak i decu, pa hoću brak i decu....i on treba da je prijatelj i da shvati da njegovi prijatelji nemoraju baš uvek da klimaju sa odobravanjem na sve njegove odluke....nisi prijatelj samo kada slučaš i samo pričaš, prijatelj si i kada ne smaraš mnogo i poštuješ stavove svojih prijatelja i ne očekuješ nemoguće od njih
Ala sročih prvu rečenicu, ali je valjda jasna....

Da je u pitanju samo prijateljstvo mislim da bi ovo za tebe bila mnogo jednostavnija odluka i da te to sto se prijatelj zeni osobom koja ti se ne dopada ne bi bio dovoljan razlog da ne odes na tu svadbu. Ne bi te toliko brinulo to sto mislis da je njegova odluka pogresna i da ce mu se obiti o glavu. Ovde je ipak u pitanju bivsi muz i mislim da je ono preko cega ti ne mozes da pređes to sto sada konacno shvatas ne da on nije zeleo brak, vec da nije zeleo brak sa tobom. Jos je gore to sto nije bio bar toliko Covek da ti to i otvoreno kaze. I ja bih bila besna, sigurno. Pri tome, sada se zeni osobom za koju mislis da je "losiji" izbor od tebe. To moze da se dozivi i kao neka uvreda. Sasvim je prirodna i legitimna ta tvoja reakcija. Imas cak i puno pravo da ne odes na tu svadbu, samo zbog tebe je bitno da znas koji je pravi razlog zbog kog donosis takvu odluku.

Koliko sam shvatila..tip je u karatkom periodu doneo kontradiktorno bitne životne odluke....neću brak i decu, pa hoću brak i decu....i on treba da je prijatelj i da shvati da njegovi prijatelji nemoraju baš uvek da klimaju sa odobravanjem na sve njegove odluke....nisi prijatelj samo kada slučaš i samo pričaš, prijatelj si i kada ne smaraš mnogo i poštuješ stavove svojih prijatelja i ne očekuješ nemoguće od njih
Ala sročih prvu rečenicu, ali je valjda jasna....

Sta je kontradiktorno u "necu brak", verovatno misleci da taj brak nije za njega (kad je rekao da nece decu?) i naknadnom oslukom da se ozeni sa drugom zenom? STa sad - ko se razvede jednom ne treba da mu padne na pamet da pozeli opet?

Back