Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Prica ide ovako....moj super drug je pre jedno godinu ipo dana dosao i rekao mi da hoce da se razvede...kaze nije on za brak i ne moze vise ....izneo je svoje razloge, saslusala sam ga i rekla da je to ipak njegov izbor i da ja mogu samo da kazem sta mislim al da je odluka nesto na sta ne mogu da uticem. Istina je da sam odrzala vaspitno popravnu lekciju o tome kako brak moze da prekine al da slucajno ne sme da zanemari dete i on se slozio samnom da o tome govora nema.
Par dana kasnije rekao mi je da se odselio.
Jos par dana kasnije na fb sam videla slike sa nekom plavojkom.
Par dana posle toga objasnio mi je da to nije razlog zbog koga se razvodi al da mu prija u tom blesavom trenutku.
Dobri smo drugari, nemamo tajni i odlucila sam da verujem u to.
Razveo se zvanicno par meseci kasnije.
Naravno da razvod nije bio lep al je ipak sve to nekako proslo.
Krajem 2010 me je smsom obavestio da je plavojka trudna.
Rekla sam mu da je najveca magarcina koju poznajem.
Zabavilo ga je to a ja sam bila iskrena sasvim, nije mi cilj bio da ga nasmejem nego da kazem sta mislim.
Pre par dana me pozvao na svadbu.
I ja sam POPIZDELA.
Nisam htela preko telefona da ga pitam sta bi sa onim da nije za brak i porodicu.
Mislila sam da cu ga videti i da cu onda cuti sta me zanima. Ali nisam. I sad me zove ...dolazi da donese pozivnicu
Ne slazem se sa tim potezom, ne slazem se ni sa izborom ribe (al to nije bitno) ...i ne zelim da idem na svadbu. Mislim da je licemerno otici i smeskati se a u sebi biti protiv. Jednom sam to uradila i nisam se osecala dobro i dan danas se kajem.
Muz mi kaze da sam nikakv prijatelj.
Imam sat vremena da smislim sta cu mu reci.
Ne znam da li da mu saspem istinu u lice i da ispadnem kucka koja nema razumevanja za ljubav il da precutim...
Ako kazem da necu doci moracu da objasnjavam sto...
Ako kazem da cu doci pa ne odem opet cu morati da objasnjavam sto nisam dosla...
Ako odem osecacu se lose ...
I kako god okrenes ne valja i ne svidja mi se kako to po mene ispada.
Sta da radim ljudi moji ??
Kako ja sad ovo vidim ...sva je prilika da cu da povredim druga i da ga izgubim verovatno al ne mogu da se foliram toliko ...ne ide mi uz karakter i mrzim te fejk odnose zasnovane na lazi.
Par dana kasnije rekao mi je da se odselio.
Jos par dana kasnije na fb sam videla slike sa nekom plavojkom.
Par dana posle toga objasnio mi je da to nije razlog zbog koga se razvodi al da mu prija u tom blesavom trenutku.
Dobri smo drugari, nemamo tajni i odlucila sam da verujem u to.
Razveo se zvanicno par meseci kasnije.
Naravno da razvod nije bio lep al je ipak sve to nekako proslo.
Krajem 2010 me je smsom obavestio da je plavojka trudna.
Rekla sam mu da je najveca magarcina koju poznajem.
Zabavilo ga je to a ja sam bila iskrena sasvim, nije mi cilj bio da ga nasmejem nego da kazem sta mislim.
Pre par dana me pozvao na svadbu.
I ja sam POPIZDELA.
Nisam htela preko telefona da ga pitam sta bi sa onim da nije za brak i porodicu.
Mislila sam da cu ga videti i da cu onda cuti sta me zanima. Ali nisam. I sad me zove ...dolazi da donese pozivnicu
Ne slazem se sa tim potezom, ne slazem se ni sa izborom ribe (al to nije bitno) ...i ne zelim da idem na svadbu. Mislim da je licemerno otici i smeskati se a u sebi biti protiv. Jednom sam to uradila i nisam se osecala dobro i dan danas se kajem.
Muz mi kaze da sam nikakv prijatelj.
Imam sat vremena da smislim sta cu mu reci.
Ne znam da li da mu saspem istinu u lice i da ispadnem kucka koja nema razumevanja za ljubav il da precutim...
Ako kazem da necu doci moracu da objasnjavam sto...
Ako kazem da cu doci pa ne odem opet cu morati da objasnjavam sto nisam dosla...
Ako odem osecacu se lose ...
I kako god okrenes ne valja i ne svidja mi se kako to po mene ispada.
Sta da radim ljudi moji ??
Kako ja sad ovo vidim ...sva je prilika da cu da povredim druga i da ga izgubim verovatno al ne mogu da se foliram toliko ...ne ide mi uz karakter i mrzim te fejk odnose zasnovane na lazi.