Ena187:BodoniuS:Ena187:Anonymous:Ena187:BodoniuS:Ena187:BodoniuS:Ena187:Pa, i jedna i druga varijanta su CooL 8) ! Sa tim, da poznajem osobe![]()
Јер су ti варијанте cool из личног искуства?
Naravno, naravno![]()
Пошто си ти овде изгледа једина девојка са искуством те врсте, опиши нам га мало и кажи која ти је варијанта лепша и зашто.
Можеш и да испричаш како си дошла у ситуацију да тако нешто урадиш (пошто није баш уобичајно)?
Dakle, to je bio grupnjak sa dobro poznatim društvancetom, uvek smo se delili po 3, i tako do jutra. hehehe, i sad se oduševljeno nasmejem kad se setim toga... Meni su lepe obe varijante, zavisi kako si raspoložen, mada, moram da priznam da su devojke zaista bile komadi, inače ne bi pristala. A momke i da ne opisujem. Društvo nije iz Yu, jer ovde nisu baš blagonakloni prema takvim stvarima, tačnije 90% fura neki lažni moral. Sve je počelo kao žurka u apartmanu, a dok smo pijuckali pićence, neko je pokrenuo temu, i pošto nas je bilo 9 u sobi (5 momaka i 4 devojke), da neko ne bi bio van igre počeli smo da se delimo u 3 grupe po 3. Ako vas interesuje šta je bilo dalje, napisaću (samo nemojte da me optužite kako stavljam erotski materijal na forum
)
Ena, stavrno si zakon! Svidja mi se kako razmisljas, ne volim ljude sa laznim moralom. Opustena si skroz. Mene zanima:
1. da li je svaka trojka imam svoju sobu ili ste bili u istoj prostoriji?
2. koliko si puta imala takvo iskustvo?
3. kako zapocinjete i kako se organizujete i da li se sastanete sa namerom da orgijate ili to spontano krene?
1. Svi smo bili u istoj sobi, to ima velikih prednosti, jer ako si raspoložen možeš da gledaš šta se dešava (tipa XXX-Movies uživo), a i menjali smo partnere, tako da je na kraju svako bio sa svakim.
2. Nekoliko puta, tačnije 3, ali se nadam da će biti još toga ovog leta![]()
.
3. To su ti čuvena poslovna putovanja, pa kad završiš obaveze, ostalo vreme gubiš na plaži, u teretani, klubovima, etc. A najviše volimo da napravimo bar u nečijoj sobi, i onda kreće dobra muzika, neko piće i lagana priča o običnom životu, koja posle nekih sat - sat ipo, postane otvorena diskusija o sexu, i naravno onda se zezamo do jutra![]()
Inače, između najstarije i najmlađe osobe razlika je 4 godine (ja sam u zlatnoj sredini). Kad se vratimo kući živimo "normalan život", to su stvari koje su naša mala tajna :wink:
Ја у сваком случају не бих могао у групњак заједно са мушкарцима, нешто ми не пријају туђе ките око мене...
Са две девојке-увек.
Bravo! Pravo muško sa Balkana!![]()
Каква глупава изјава. НЕ ВОЛИМ ДА МИ ЛАНДАРАЈУ *УРЧЕВИ ОКО МЕНЕ. Не знам због чега твој мозак не може то да скапира?!?
И само се будала стиди што је са Балкана, а што се тиче сексуалности, у сваком случају смо здравији него зап. Европа, или САД.
Ти вероватно живиш негде тамо, па ти вероватно не смета да гледаш двојицу(који прате "моду") како се трпају у дупе. То је твоја ствар. Мени такве ствари не сметају, само не волим да гледам педераше око мене. У иностранству сам их доста виђао, и то је ствар њиховог друштва што то толеришу. А ја сигурно нећу да толеришем да шетам центром Београда и да видим два говнара испред себе како им се преплићу погани језици!!
Визуелно ми се не уклапа да гледам два МУШКАРЦА како се љубе. НИЈЕ ПРИРОДНО. То што они раде у својим домовима то ме не интересује, а самим тим то ми и не смета.
И још нешто, не могу да осуђујем људе који су тако рођени, али увек ћу да осуђујем оне смрадове који то раде зато што је то "IN"
Ф У Ј