Da moji Srbi Vučićeva politika je poražena u SE oko Kosova kao što će i oko Srebrenice sigurno

Upravo je ta arogancija i politika dovela do gubljenja teritorija ne samo na Kosovo nego i u Bosni i Hrvatskoj. Srbi bi ostali u Hrvatskoj a Bosna nije imala nikakvih sansi protiv JNA. Kako izgubiti rat u kojem imas sve oruzje a neprijatelji nista treba da pitas tzv prvosrbijance.
Ne nego upravo su Srbi poput tebe krivi za to.Jer širite demagogiju i ne borite se protiv okupatora nego poput liberala krivite svoje Srbe a ne njene neprijatelje.Prokleti drugosrijanac si ti,
 
Milosevic je nepotrebno izgubio Kosovo prije 20 godina i to niko ne moze da vrati, Vucic je tu u gadnoj poziciji jer to treba reci ljudima a da ne izgubi popularnost.
Vi drugosrbijanci ste došli Srbiji glave a ne Milošević on je barem upozoravao Srbe da ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije.
 
ne lupaj.. Dodik nije nacionalista? u Republici Srpskoj nema Srba tulavi?? Pogledaj sutra na vestima u 8 Trg Krajina u Banja Luci pa da vidiš koliko nas nema.. Pola Bosne je srpsko..bmk za Kninske vukoje bine..doduše Kosovo je trenutno okupirano ali Šiptari ga masovno napuštaju..vratićemo ga jednog dana kad ih dole bude manje od 300 000
Pusti ga on je prokleti drugosrbijanac.Glavni krivci za propast pravoslavne Srbije.
 
Da vam je Dinko bio predsjednik umjesto Miloševića imali bi i Kosovo i Srbe u Hrvatskoj itd pa ti vidi.
Srbi su upali u ove probleme zato što ne priznaju da postoje Srbi katolici i Srbi muslimani.
I tako su dobli večne dušmane.
SPC je najveći krivac zbog toga.Verovatno ide na foru da postanemo mučenici zato što nas svi drugi napadaju.
 
Drugosrbijanac prokleti za vek i vekova.AMIN.
Bosanac ne postoji bez Srpske krvi u DNK.
Danasnje Srbe su Osmanlije dovele u Bosnu tj prelazak doseljenih vlaha u Srbe se desio u 19 vijeku. Nikad niko se nije izjasnjavao kao Srbin u Bosni prije 19 vijeka osim u pogranicnim podrucjima i istocnoj Hercegovini pa ti vidi.
 
da je Srbija, kao Iran, patrijarh bi izbacio iz crkve razne srpske lopurde...vladike bi zivele skromno, radili bi na zastiti naroda...a ovamo crkveni glavari se bave biznisom, voze skupe automobile...srbende i patrijote, koje se bave narkoticima,zavrsili bi na vesalima....da ne nabrajam dalje
A mnogi današnji Srbi na vlasti i oko njih bili bi sa obe odsečene ruke do ramena,
 
Drugosrbijanac prokleti za vek i vekova.AMIN.
Bosanac ne postoji bez Srpske krvi u DNK.
Prema osmanskim izvorima, dobar dio današnjih Bošnjaka ima hrvatske korijene. Doduše, nije da me briga. Postali su narod i to poštujem. Uvijek možemo biti dobri susjedi bez da ih svojatamo i davimo. Bili Hrvati, više nisu i adio.
 
Pusti ga on je prokleti drgosrbijanac.Glavni krivci a propast Srbije.
ma nemam pojma al priča kako više eto nigde nema Srba, mi sve izgubili oni pobedili je debilna baš..
svi su nešto dobili i nešto izgubili..
Šiptari su po meni najgore prošli..dosta ih je pobijeno, dobili kvazi državu koju više od pola sveta ne priznaje.. niko ne želi da ulaže tamo.. ekonomija ne postoji, industrija na nuli.. bdp najgori u evropi.. masovno se iseljavaju.. bilo ih milion i po sad ih nema ni 800 000 a tek su krenuli da odlaze sa viznom liberalizacijom od Nove Godine..
Posle njih Muslimani tj Bošnjaci.. isto ih je puno izginulo a dobili su državu jbg pravu državu za razliku od Albanaca .. imaju veliki problem jer je pola te države srpsko tj Repubilka Srpska a Srbima se u RS u jednostavno jbe za Bosnu.. ok imaju ta Bosanska dokumenta al kog boli krac.. vole Srbiju i bliži im je BG nego Sarajevo.. u svakom pogledu pa i fizički.. iz Bijeljine eno te u Bg za sat vremena..
Onda dolazimo mi na red.. pretrpeli smo možda najmanje žrtve, tj najmanje Srba je ubijeno i ranjeno u sukobima.. isterali nas iz Hrvatske al jbg deca tih ljudi su se već snašla i Hrvati su im učinili maltene uslugu.. da biram gde da živim u Vukovaru, Kninu ili Beogradu, Novom Sadu.. ne bih se mnogo razmišljao..
Što se Bosne tiče tu smo na pola..dobili smo teritoriju RS koja je praktično država u državi mada za sad ništa od otcepljenja ali ima vremena
Što se Kosova tiče tu smo poraženi..okupirano je i ostalo nam je da čekamo..
Najbolje su prošli Hrvati..dobili su etnički čistu državu a to im je bio cilj..iako se i oni iseljavaju masovno na zapad i ne cvetaju im ruže
 
Na što si ponosan? Imaš firmu? Dobro zarađuješ? Žena ti ima 2 milijuna lajkova na Instagramu? Završio si visoke škole? Imaš crnačke dimenzije? Svake godine doniraš lovu za siročad? Pomažeš starijima?
Isto kao vi ustaše što pomažete pravoslavce.Ajde pokrij se po glavi kada vi hrvati pričate o nekom dobročinstvu prema drugim narodima.
 
Isto kao vi ustaše što pomažete pravoslavce.Ajde pokrij se po glavi kada vi hrvati pričate o nekom dobročinstvu prema drugim narodima.
Znam da patiš ponekad (počesto 🤫 ) od manjka logike, ali zašto bi Hrvatima bilo u prvom redu interesa da pomažu pravoslavcima. Zašto bubetaš bezveze?
 

Back
Top