Da li...

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja dodjem postavljam svakakva pitanja.:| Ma ukratko ona je na neki nacin pomalo sebicna, a s obzirom kako se odnosi nekada prema roditeljima koji joj daju maksimum, a opet nije zadovoljna pruzenim. Jednostavno mucime sto je ono previse vremena tuzna i neraspolozna, opterecena nekim stvarima koje datiraju jos iz rata, teskim zivotom i sl. Sto neko napisa, postuje me, postupa lijepo sa mnom, trudi se oko mene... A to sto se ne ponasa na neki moj idealni, glupo zamisljeni nacin... ma kao da je to vazno! Uostalom svi smo mi razliciti, a ako procijenim kako postupa sa drugim ljudima, a kako sa mnom onda mogu da se uvjerim da me mnogo voli.

Dodjem ovdje i tako se malo ispisem da mi bude lakse.

Pozdrav svima, i nadam se da nije problem sto vas mucim licnim problemima.

"Sto neko napisa, postuje me, postupa lijepo sa mnom, trudi se oko mene... "... joj, devla, devla... kao... daje mi da jedem na vreme, ne vice me, ne bije me mnogo... :D e, slusaj ti tvog rikana sad... imas dve opcije... jedna je da se odma' naviknes na takvo ponasanje njeno... a druga opcija ti je da se nerviras sve dok, u jednom trenutku, ne shvatis da drugacije nikad nece biti... i da moras da se naviknes na to...

Back