Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NAVI:Da li ste se budili i u krevetu videli neku ili nekog , a da niste mogli da se setite imena ili kako je doslo da ste zajedno u krevetu?
I kako ste reagovali?
stormbringer:a jel se desila tebi sledeca situacija?
vratis se kuci, kad u krevetu zateknes cindy crawford i kylie kako se maze, a pre toga su ti pojele burek koji je bio za tebe...
jel uvidjas lucidnos svog pitanja?![]()
NAVI:Da li ste se budili i u krevetu videli neku ili nekog , a da niste mogli da se setite imena ili kako je doslo da ste zajedno u krevetu?
I kako ste reagovali?
Bustura:stormbringer:a jel se desila tebi sledeca situacija?
vratis se kuci, kad u krevetu zateknes cindy crawford i kylie kako se maze, a pre toga su ti pojele burek koji je bio za tebe...
Nije bio burek,vec pljeskavica,i to puna crnog luka i senfa.Doslo mi da ih ubijem kad sam video sta osta od pljeske...
Jadan hrcak...Bustura:E meni je se desila slicna situacija ja dodjem jampi kuci tresnem u krevet probudim se ujutru.Pogledam sav sam nesto krvav.Mislim sta li bi.Kad ono moja mrvica spavala u mom krevetu i sva smrkana ostala na carsafu.Odavno to bese ali jos je zalim ipak je to bio jedini hrcak kojeg sam imao
Peruzzi:Bustura:stormbringer:a jel se desila tebi sledeca situacija?
Nije bio burek,vec pljeskavica,i to puna crnog luka i senfa.Doslo mi da ih ubijem kad sam video sta osta od pljeske...
Jadan hrcak...Bustura:E meni je se desila slicna situacija ja dodjem jampi kuci tresnem u krevet probudim se ujutru.Pogledam sav sam nesto krvav.Mislim sta li bi.Kad ono moja mrvica spavala u mom krevetu i sva smrkana ostala na carsafu.Odavno to bese ali jos je zalim ipak je to bio jedini hrcak kojeg sam imao
Jadan mnogo mi ga je zao.Smrc.![]()
Bustura:ma hrcki su dosadne zivotinjice, ako si ga spljeskaoPeruzzi:Bustura:stormbringer:a jel se desila tebi sledeca situacija?
Jadan mnogo mi ga je zao.Smrc.![]()
![]()
Da se ne ponavljam...HodacuSam:Licno ne verujem u te filmske "Nikola javi se da se zezamo" price. Budjenja umeju da budu traumaticna u smislu da dobijes napad samosvesti i zapitas se sta ti uopste trebaju takvi promasaji, ali da se kao ne secas tog nekoga, to mi je vise mitologija.
ISTINA I PRAVDA:NAVI:Da li ste se budili i u krevetu videli neku ili nekog , a da niste mogli da se setite imena ili kako je doslo da ste zajedno u krevetu?
I kako ste reagovali?
:shock: :shock: :shock: Da LI SE UPOZNADOSTE ONDA UJUTRO? :shock: :shock: