Да ли зовете на пиће или на кафу, тј. да ли вас зову на пиће или на кафу?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.783
Кад 'оћете да се увучете у међуножје некој младој или не тако младој дами, да ли је зовете на пиће или на кафу?

Ја никад нисам звао на пиће. Увек сам звао на кафу. Оно...кафа је нешто опуштено. Само ћемо да ћаскамо.

А пиће је:"ајде да пијемо алкохол, па ћу тако пијану да те искористим!"

Дакле, сама порука која се шаље пићем је директна, док је позив на кафу више позив на лагану конверзацију и дружење.

Мислим да се само у холивудским филмовима зове на пиће, и само у холивудским филмовима ђевојка од оваца пристане на позив за пиће, док је позив на кафу, како рекох, позив на лагано ћаскање, па онда не постоји притисак да тај први званични сусрет буде дејт, већ буде опуштен сусрет.

А за ђевојке од оваца питање - да ли вас зову на пиће или на кафу? И да ли постоји разлика?

Кад 'оћете да се увучете у међуножје некој младој или не тако младој дами, да ли је зовете на пиће или на кафу?

Ја никад нисам звао на пиће. Увек сам звао на кафу. Оно...кафа је нешто опуштено. Само ћемо да ћаскамо.

Дакле, сама порука која се шаље пићем је директна, док је позив на кафу више позив на лагану конверзацију и дружење.

Мислим да се само у холивудским филмовима зове на пиће, и само у холивудским филмовима ђевојка од оваца пристане на позив за пиће, док је позив на кафу, како рекох, позив на лагано ћаскање, па онда не постоји притисак да тај први званични сусрет буде дејт, већ буде опуштен сусрет.

А за ђевојке од оваца питање - да ли вас зову на пиће или на кафу? И да ли постоји разлика?
Na kafu, samo u grinet :>P

Преферирам позив на печење
У смислу да једемо месо, не да ме пече.

Преферирам позив на печење
У смислу да једемо месо, не да ме пече.

Да.

Фора је да се смисли нешто оригинално. Ни пиће, које одмах асоцира на јефтин секс под дејством алкохола, ни кафа која асоцира на досадно ћаскање о времену, него да то буде нека занимљива активност. Ја нисам креативан, па никад нисам умео да позовем неко рипче на тако нешто креативно.

Београђани сад имају прилику да позову потенцијалну сексуалну робињу на протест у петак или суботу (зависи од њене моралности. Ако је неморална, зову у петак на контрамитинг, ако је морална, зову у суботу на митинг). То је тотално креативно.

Да.

Фора је да се смисли нешто оригинално. Ни пиће, које одмах асоцира на јефтин секс под дејством алкохола, ни кафа која асоцира на досадно ћаскање о времену, него да то буде нека занимљива активност. Ја нисам креативан, па никад нисам умео да позовем неко рипче на тако нешто креативно.

Београђани сад имају прилику да позову потенцијалну сексуалну робињу на протест у петак или суботу (зависи од њене моралности. Ако је неморална, зову у петак на контрамитинг, ако је морална, зову у суботу на митинг). То је тотално креативно.
Ево звала ме Не тражим мужа на протест, ко први девојци његова девојка.
У овом случају баба ал шта сад!

Zovem na video konferenciju i obavezno naglasim da ce mozda razgovor biti sniman.
Tu kad se smuvamo, onda moze kod mene na gajbu.
Cisto, bezbedno, ekinomicno, ekoloski... No konfjuzhn.

Aj salu na stranu.
Evo o cemu se radi. Osetis jednostavno kako se neko postavlja. Ja znam da neko tu iz toga izvlaci nekakvu tradiciju, ali meni to ich nista ne znaci i tu se sa takvim osobama ama bas ne poklapam, jer jednostavno nisam tradicionalan.

S druge strane, ima zena koje se postavljaju nadobudno. Prave se lude, ocekuju da iniciras i finansiras i dokazujes im se.
Nisu tu pare u pitanju, barem ne primarno. Vec postovanje. Time mi govori da me ne postuje i sebe postavlja vrednijom od mene i da sam ja taj neko ko treba da zavredni njenu paznju tim besmislenin gestovima. Koji se uzgred i mogu pretvoriti u sranye zesce od odnosa.
Ja sam takav. Ne zovem na pica, restorane, hrane, kafe, zovem na vidjanje. To mi je motiv.
Kome se ne svidja - o fiderzen.
I bude o fiderzen.
Como no?

Jednu "odbijačicu" koja kao neće na kafu,neće na piće,neće na kolač sam napokon uspio nagovoriti da izađemo u jedan restoran tradicionalne kuhinje.Tu sam kao čovek besprekornih dzentlmenskih manira naručio teleću glavušu koju pomenuta dama nije ni takla.Posle se kao žalila da sam kao sirovina,što me je potaklo da joj pošaljem poruku:"Posle palačinki sa orasima mogla si biti i iebana ali ovako si bar sačuvala liniju."
Naravno tada je još više pustila jezičinu.

Hahahaha

Čuj piće je pjanu da je iskoristim, a kafa je akademsko ćaskanje i priče o pločama...

Danas ti je kafa, upakovano poziv na seks.
Jer ti ne pozivas svaku na kafu... A kad pozivas vodis se onom mišlju ko većina danas, aj na kafu a možda posle padne i...

Rekoh vec jednom ja bi prije reko ajmo na seks možda posle popijemo i kafu...

Aj salu na stranu.
Evo o cemu se radi. Osetis jednostavno kako se neko postavlja. Ja znam da neko tu iz toga izvlaci nekakvu tradiciju, ali meni to ich nista ne znaci i tu se sa takvim osobama ama bas ne poklapam, jer jednostavno nisam tradicionalan.

S druge strane, ima zena koje se postavljaju nadobudno. Prave se lude, ocekuju da iniciras i finansiras i dokazujes im se.
Nisu tu pare u pitanju, barem ne primarno. Vec postovanje. Time mi govori da me ne postuje i sebe postavlja vrednijom od mene i da sam ja taj neko ko treba da zavredni njenu paznju tim besmislenin gestovima. Koji se uzgred i mogu pretvoriti u sranye zesce od odnosa.
Ja sam takav. Ne zovem na pica, restorane, hrane, kafe, zovem na vidjanje. To mi je motiv.
Kome se ne svidja - o fiderzen.
I bude o fiderzen.
Como no?
Tako je

Aj da se vidimo... A poslije ćemo videti šta i kako... Prošećemo, ili odemo tamo amo, pa ako nam se pije kafa ili jede kolač a mi ćemo ga pojesti...

Slažem se.

Sponzoruša je danas puno, I veliko je gledanje na finansijsku stranu na žalost.

Pametnom, takve ne trebaju ma kolko imo novca.

kako bese onaj vic

prelepa si , hocemo li na kafu - ne pijem kafu - jesi li za pice - ne pijem , hvala

ostajuci uporan momak predlozi * jeste li za seks - e to moze

nakon seksa devojka mu rece - vidite kako mozemo uzivati i bez opojnih droga
Ne znam ni jednu koju ako pitas da li hoce sex otvoreno, da ce pristati.

Tako je

Aj da se vidimo... A poslije ćemo videti šta i kako... Prošećemo, ili odemo tamo amo, pa ako nam se pije kafa ili jede kolač a mi ćemo ga pojesti...

Slažem se.

Sponzoruša je danas puno, I veliko je gledanje na finansijsku stranu na žalost.

Pametnom, takve ne trebaju ma kolko imo novca.
Ma. Srecom da sam to naucio jos poprilicno mlad. Dve vrste muskaraca s kojom ce da bude:
Onaj sa kojim se zeza, ne kalkulise, ne gleda procedure, uziva u svemu sa njim.

Onaj koji je provajder. Ako te stavlja u tu kategoriju, lako provalis: pocne da ti moralise, analizira, trazi ti mane, manire, koriguje ponasanje, humor. To znaci da te sprema u svojoj glavici da budes njen decko koji ispunjava ocekivanja. A to pocinje s tim, naizgled, beznacajnim stvarima: ja necu zvati na pice, jer eto, osetljiva sam, ti budi musko i ti zivkaj i placaj. Poukazi se, budi muskou. I zna svaka vrlo dobro o cemu pricam. Svaka!

U toj situaciji, jedino sto treba da uradis je da se okrenes i odes.

Ne razumem ove price i strah od sponzorusa…
Zar one ne traze muskarca sa puno novca, a ne nekog ko ce im mozda platiti pice ili veceru?
Vecina ljudi zaradjuje normalno, obicno, zivi i moze sebi ponesto da priusti, a opet se svi nesto plase da ce takve zene pravo na njih.
Da ne bude zabune, ne znam koliko zaradjujete, nije to ni bitno, samo mislim da je malo tih koji su takvim zenama interesna sfera.

Back